Widok

PANNY MŁODE 2010- daty+ co już macie :) (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpoczynam nowy wątek bo tamten się już za długo otwiera :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale żeście się rozszalały przez te pół dnia:)
Smerfusia - jeśli sale podobają Wam się mniej więcej jednakowo, ja bym postawiła na tą, która zapewni Wam i Waszym gościom więcej komfortu... najważniejsze byście się nie stresowali
Nulka...- sukienka bardzo fajna, choć moja chyba będzie w innym typie nieco... no ale jest dużo ślicznych sukienek, nie we wszystkich jednak bym się dobrze czuła...

ha, zdecydowaliśmy się na firmę video. Jak podpiszemy umowę to się pochwalę, którą wybraliśmy, póki co nie chce zapeszać...

co do wizażystki - tak się zestresowałam, ze przełożyłam na 11... ślub chcemy na 16 więc mam nadzieję, że do 15 się 3 kobitki umalują

a w ramach ciekawostki ... mój narzeczony ostatnio jak mamy jakiś problem z decyzją mówi: "weź się poradź swoich koleżanek na forum, one napewno coś fajnego doradzą i będzie łatwiej"

no i generalnie problem mamy... foto na ślub...oj, bo zawsze coś jest nie tak... albo za drogie, albo podoba się tylko jednemu z nas, albo nie dają odbitek - tylko na płytce... aaaa, zwariować normalnie można... a ja sobie jeszcze wymyśliłam krótką sesję we wnętrzach hotelu i kilka bardziej osobistych ujęć w apartamencie... i kto mi to teraz zrobi profesjonalnie i nie za 4 czy 5 tys? (błagam, niech się wypowiadają forumki, a nie fotografowanie nie najwyższych lotów)
trzeba pochodzić i pooglądać jak zdjęcia wyglądają wywołane, a ja tego nie zrobie bo jestem ponad 1000 km od 3miasta... więc muszę się zdać na lubego, a z nim to jest róźnie... tzn mamy różne gusta... np on nie lubi zdjęć czarno-białych, a mnie się generalnie podobają...
a jak poczekamy do lipca to ogromne szanse, że nam tych lepszych ale nie najdroższych sprzątnie ktoś sprzed nosa... ah...
Nulka baardzo piekna sukienka :) ma cos w sobie jest niekonwencjonalna
Nulka-śliczna sukienusia,taka bezpretensjonalna:-)mój Maciek powiedziałby,że wygląda jak koszulka nocna:-)bardzo fajna:-)
Karmelo.. obawiam się że Rubik :P
A ja powrócę do wątku zdjęć, my też mamy Kordiana i jestem pewna że bedą super zdjęcia w jego wykonaniu.
a co sadzicie o tej ? :)

http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=132

http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=130

póki co jest u mnie w pierwszej trójce :)
A tak przy okazji, co to za muzyka?
http://www.suknieagnes.pl/pl.html
Czyzby Turnau? Grechuta?
Aaaa...i przy okazji...:)
Mamy juz zalatwione: sale, kamerzyste, fotografa, orkiestre, wizazystke:)
Sukienki intensywnie ogladam, ale czuje, ze bede miala mega problem:/ Najbardziej podobaja mi sie Maggie Sottero, ale nie wiem, czy w rzeczywistosci sa tak piekne i rzecz najwazniejsza, czy beda mi pasowac i.....cena:( Podoba mi sie takze Agnes 1964:)
Smerfusia,

a sprawdzalas oferte Palacu Below? Znajoma byla tam na dwoch weselach i byla pod wielkim wrazeniem! Jedzenie wysmienite, niesztampowe, w duzych ilosciach. Obejscie palacu piekne, dookola duzo zieleni i na pewno urokliwy bydunek:)
Z checia sama bym tam zrobila wesele, ale niestety:( liczba gosci dyskwalfikuje Below:( Ona byla na weselach, ktore liczyly ok. 70 os. i bylo akurat:)
Ok,przystopujmy trochę,bo jeszcze te bardziej wrażliwe zaraz larum podniosą,że je obrażamy:-)czy coś w tym stylu...Pozwolę sobie wrócić do tematu i powiem,iż na chwilę obecną wszelkie przygotowania są w stanie surowym-czyli mniej niż zero:-)Na razie tylko czytam i czerpię inspiracje:-)
haha o tak!! :D takie są najlepsze :)
Też zrobiłabym miksa:-)Te falbanki akurat są ok,ale czasami suknia przypomina firankę:-)oczywiście rzecz gustu,każdy ma inny styl i ja to rozumiem.Najbardziej rozwalają mnie takie krótkie sukienusie z dłuższym tyłem i do tego długie koronkowe białe kozaczki-to jest szok poznawczy jak dla mnie:-)
o tak, bezom i prześwitom również mówię nie! :) Ale co do falbanek ostatnio zmieniłam zdanie, bo podobają mi się sukienki w stylu hiszpańskim :) Z dołem w takim stylu:

image

A najchętniej to połączyłabym ten dół z rękawkami z poprzedniej sukienki :)

Gosiu,również uważam,że rękawki opadające są cudne!znalazłam w Tobie bratnią duszę,bo nawet moja siostra kupuje sobie łysą kieckę:-)Ta suknia zaproponowana przez Ciebie jest prześliczna!ewentualnie troszkę bardziej w A i będzie git:-)I podobają mi się też jednoczęściówki.Bezom,nadmiarowi taft,falban,prześwitom,rozporkom mówię zdecydowanie-nie!:-)
Karmela świetny jest ten Twój robal :D Jak pierwszy raz go zobaczyłam byłam pewna że coś mi po monitorze łazi :)
Betinka opadające rękawki są urocze :) Znalazłam nawet wzór "idealnej" sukienki z takimi, ale niestety w salonie kosztuje ze 4-5 tysięcy :P

image
No tak, lepiej sie miec na bacznosci :)
Ha! Wiesz po tych wszystkich ostatnich wątkach z panamą i innych stwierdziłam że lepiej się nie ujawniać aż tak :D A nóż widelec ktoś w SKM mnie rozpozna :P A tak serio, to oczarowały mnie te rysuneczki Sarah Kay :)
Gosiu,myślałam i....chcę z rękawkiem,najlepiej takim 1/2 albo pocieszę się także opadającymi rękawkami tudzież szerokimi ramiączkami i dekoltem na styl caro:-)
1,5 hr na makijaz? :)

Gosiu, co sie stalo z Twoim zdjeciem?
do góry