Widok

PAPIER NA ZAPROSZENIA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jaka jest cena papieru na zaproszenia? najlepiej taki czerpany papier
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok 80 groszy za A4
a za kolotowy papier? ... czy to cena za bialy? .... to nie tak drogo jak myslalam ... dzieki
Papier czerpany jest chyba droższy, wydaje mi się, że cena za A4 to około 2 zł.Ale zadzwoń do sklepu dla plastyków na Uphagena 344 89 91 luba na Partyzantów 341 73 18, powinni Ci udzielić takiej informacji.
zadzwonie na pewno ....
Madziu- polecam Cezex we Wrzeszczu. Osobiście sama tam kupowałam i jestem bardzo zadowolona- do wyboru do koloru, grubość papieru, faktura, kolor i możesz dobrać takie same jak papier koperty. Ja obecnie jestem w trakcie drukowania i idzie całkiem dobrze, a wziełam grubość 240g- to zależy od drukarki, więc weź na próbę. Pazdrawiam
Podaj prosze namiary na ten sklep, adres.
Grunwaldzka 209
Na przeciwko "nowego" Żaka.
ciekawy wybór papieru jest w sklepie dla plastyków w Gdańsku naprzeciwko zbrojowni, do kompletu sa także koperty, ceny przystępne od 0,50 gr do 3 zł w zalezności od fakturki papieru, grubości itp.
pozdrawiam Lady
Polecam odwiedzenie strony producenta papieru czerpanego
www.opus.xo.pl
Jesli macie problemy z drukowaniem zaproszeń (grubszy papier, fakturowany), to polecam we Wrzeszczu w Zatoce na Partyzantów Ip. Nieźle drukują i szybko. Jak się pogada, to od ręki zrobią. Polecam!
ja tez zdecydowqlam sie na cezex:)
Wiekszosc sklepow dla plastykow ma papiery wlasnie z cezexu.
Tez jestem w trakcie drukowania i jestem bardzo zadowolona. Cena arkuszu to ok 15 zl za B1 (wychodzi z tego ok 9 A4)
do góry