Widok

PECH

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoras z Was slyszala o tym,ze jak sie wczesniej kupi sukienke - to przyniesie to PECHA...? Wierzycie w to ?

AGNIESZKA06
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lista tego co przynosi pecha jest tak dluga że najlepiej od razu ze wszystkiego zrezygnować - a na powaznie - nie przejmuj sie przesądami.
ja też się zastanawiam czy by nie kupić już teraz sukienki, i tak wiem co mi się podoba, a żadne trendy mody nie zamierzam zwracać uwagi, ale sie własnie boję.................
hahaha! dobre! dziewczyny nie dajmy się zwariować! fakt trochę nam wszystkim odbija przed ślubem i czasem zadajemy naprawdę głupawe pytania, no ale bez przesady. przesądom mówimy zdecydowane NIE!!
Pecha?! Chyba szczęście, że masz to już wszystko z głowy... Ja ślubuję w kwietniu i nawet jeszcze nie mam wizji żadnej sukienki :))) Nie zamartwiaj się SZCZĘŚCIARO!!! :)))
Powodzenia!
Agnieszka!
Nie wierz w takie glupotki, plissss....

Ja mam slub w lipcu a sukienke kupilam we wrzesniu bo pozniej nie bede miala kiedy tego zrobic (mieszkam za granica)
Wisi sobie u babci - nie bede do niej zagladac zeby mi sie "nie opatrzyla" i juz.

Nie uwazam, zeby to mialo przyniesc pecha.
Pozdro
Soltera
suknia na pewno mi sie bedzie dalej podobac

AGNIESZKA06
no to faktycznie za wcześnie , nie chodzi tu o zadne przęsądy, ale np. o schudnięcie przed ślubem albo przytycei, albo za pół roku suknia przestanie ci się poprostu podobac
Dziewczyny mają rację, eee, jakie tam przesądy. Kupujemy wtedy, kiedy nam wygodniej czy to z powodu konkretnej sukni, czy promocji, itd. Moją sukienkę salon sprowadził po 4 miesiącach, tydzień przed ślubem. Myślę, że nie zdecydowałabym się na kupno sukni w ostatnim momencie, chyba, że zmusiłby mnie do tego jakieś okoliczności. Także nic się nie przejmuj, tylko zadbaj o to by suknia jak najlepiej zniosła czas oczekiwania :-) Powodzenia w przygotowaniach.
Slub mam w czerwcu nastepnego roku, a suknie kupilam w tym m-cu.Dzieki za podtrzymanie na duchu :)

AGNIESZKA06
Bzdura! Nie przejmuj się takimi rzeczami. Niektóre salony potrzebują aż 14 tyg na sprowadzenie sukni a jeszcze trzeba poprawki zrobić. Jeżeli jeszcze chce się pomierzyć gdzie się da to wynika z tego, że maraton po salonach warto zacząć pół roku przed ślubem.
Ja kupuję suknie teraz w październiku bo są fajne promocje a poza tym potem nie będę miała czasu a ślub za rok.
Przynajmniej wszystkie wydatki nie skumulują się w jednym czasie.
tak najlepiej kup w dniu ślubu, w sobotę rano salony sa otwarte. a tak na poważnie to nie przesadzaj, moja wisiałą przed ślubem dwa miesiące w domu, a wy w ogóle co chwilę wymyślacie to nowe przesądy, po co??
To co, masz ja kupic w dniu slubu??? Malo masz jeszcze spraw na glowie, zeby sie takimi bzdurami zamartiwac?
Ale jak szybko?
Moja wisiała już w domu 2 m-ce przed ceremonią i nie przyniosło nam to żadnego pecha:)

Pozdrawiam
Emilia

do góry