Widok
hej, widzę, że nauka tańca cieszy się dużą popularnością przed ślubem i nic w tym dziwnego :) U mnie nie będzie takiej imprezy z orkiestrą więc jakoś mnie to ominie, co jest dla mnie o tyle wybawieniem, ze mój przyszły małżonek ma dwie lewe nogi do tańca i nie zamierza tego zmienić :(( ja chodzę na kurs tańca ale jego nie udało mi sie namówić. Zazdroszcze mojej siostrze która za rok wychodzi za mąż za tancerza, ja uwielbiam tańczyć więc chciałabym żeby mój mąż też potrafił ale on nie chce :(( no więc może czasem siostra wypożyczy mi szwagra :))
Jak moge cos poradzic:) my sie niczego nie uczylismy i wyszlo rewelacyjnie, znalismy tylko kroki do walca a pozniej przeszlismy do freestyl'u zaczelismy od elvisa a przeszlismy do cobra style naprawde dziewczyny nie uczcie sie niczego bo to bardzo sztywno i smiesznie wychodzi, bylam na paru weselach gdzie para nauczyla sie ukladu i naprawde wygladalo to kiepsko. Idzcie na zywiol bo tylko wy wiecie jako to ma naprawde wygladac:)
Robert Melon to największa i najbardziej pozytywna niespodzianka związana z przygotowaniami do naszego ślubu:) Oboje z mężem nie jesteśmy za bardzo utalentowani w tej dziedzinie;) i byliśmy przekonani że te zajęcia będą straszną męczarnią... Okazało się zupełnie inaczej:)Robert jest nie tylko niezwykle cierpliwym nauczycielem, ale także ma świetne pomysły i potrafi rozluźnić atmosferę poczuciem humoru:)Te parę godzin sprawiło nam dużo przyjemności i faktycznie muszę przyznać, że teraz - po ślubie, z tych wszystkich przygotowań brakuje nam właśnie najbardziej zajęć z Robertem:)
Tak na marginesie tylko dodam, że koszt zajęć w porównaniu do jakości tych spotkań i satysfakcji, jest naprawdę niewielki:)
Gorąco polecam w imieniu swoim i męża:)
W razie problemu ze skontaktowaniem się z nim, dzwońcie na nr klubu Winda we Wrzeszczu.
Tak na marginesie tylko dodam, że koszt zajęć w porównaniu do jakości tych spotkań i satysfakcji, jest naprawdę niewielki:)
Gorąco polecam w imieniu swoim i męża:)
W razie problemu ze skontaktowaniem się z nim, dzwońcie na nr klubu Winda we Wrzeszczu.