Widok

PIERWSZY TANIEC - NAUKA

Wesele Temat dostępny też na forum:
Serdecznie zapraszam na naukę waszego pierwszego tańca. Służę pomocą przy wyborze muzyki, choreografię dostosowuję do możliwości każdej pary. Oferty wysyłam mailem lub można się skontaktować ze mną pod numerem 663-819-306. Pozdrawiam. Marcin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poprosze o oferte - a.kolacka@wp.pl
także poprosze o ofertę toldinka@gmail.com
Jeżeli chcecie, by Robert Was uczył, proponuję napisać. Z tego co mi kiedyś mówiła, w zasadzie nie zagląda tutaj (chyba, że organizują kurs).
U niego wiele osób się uczy..:-)
Witajcie, ja również poproszę jeśli to nadal aktualne o ofertę kursu tańca, cennik, szczegóły dotyczące terminu i czy są to lekcje grupowie i indywidualne. Będę wdzięczna za maila natalia_krzys2010@interia.pl
Robert Melon to największa i najbardziej pozytywna niespodzianka związana z przygotowaniami do naszego ślubu:) Oboje z mężem nie jesteśmy za bardzo utalentowani w tej dziedzinie;) i byliśmy przekonani że te zajęcia będą straszną męczarnią... Okazało się zupełnie inaczej:)Robert jest nie tylko niezwykle cierpliwym nauczycielem, ale także ma świetne pomysły i potrafi rozluźnić atmosferę poczuciem humoru:)Te parę godzin sprawiło nam dużo przyjemności i faktycznie muszę przyznać, że teraz - po ślubie, z tych wszystkich przygotowań brakuje nam właśnie najbardziej zajęć z Robertem:)
Tak na marginesie tylko dodam, że koszt zajęć w porównaniu do jakości tych spotkań i satysfakcji, jest naprawdę niewielki:)
Gorąco polecam w imieniu swoim i męża:)
W razie problemu ze skontaktowaniem się z nim, dzwońcie na nr klubu Winda we Wrzeszczu.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry