Widok
PILNE! Remiza strażacka
Czy ktos wie gdzie we wrzeszczu jest reminza strazacka? bardzo bysmy chcieli miec wesele wlasnie w remizie tam jest o wiele taniej itp ;) tylko niewiemy zabardzo gdzie sa takie remizy niedaleko gdanska:( Przychodzi nam do głowy jeszcze przodkowo. czy ktos wie wogole ile tam moze kosztowac wynajecie sali? Blagam o rady
Dlaczego hahah, ja bym zadzwonila na straz tylko nie na numer ogolny, ale do wybranej jednostki strazy pozarnej i sie spytala, przeciez strazak to tez czlowiek, a ty chcesz uzyskac informacje.
Ja wiem ze we wrzeszczu jest straz pozarna, boczna od Partyzantow na ktora wejdziesz wychodzac prosto z parku, ale jak tam z miejscem na wesele no to nie wiem, dlatego lepiej zadzwonic np. tam do Wrzeszcza i z pewnoscia sie dowiesz.
pozdr.
Ja wiem ze we wrzeszczu jest straz pozarna, boczna od Partyzantow na ktora wejdziesz wychodzac prosto z parku, ale jak tam z miejscem na wesele no to nie wiem, dlatego lepiej zadzwonic np. tam do Wrzeszcza i z pewnoscia sie dowiesz.
pozdr.
Ja bede miała wesele w remizie w Bolszewie to taka wioska za Wejherowem, bardzo ładna sala, wnętrza po remoncie, sala przestronna, układna, kuchnia nowa, toalety w kafelkach - cena 1200 zł z opłatami i sprzątaniem, naprawdę warto! a i okolica nie jest zła, mały park z ławeczkami, latem jest tam ślicznie zielono.
Niestety zdjęć nie mam a termin rezerwowałam dosłownie w ostatnią sobotę i na sierpień im bodajże został już wolny tylko 19. Ta wioska jest za Wejherowem a ile od Gdańska to nie wiem. Od wejherowa jakieś maks. 15 min. samochodem. naprawde uważam że można takim sposobem zaoszczędzić mocno na kosztach, nawet mam super kucharkę poleconą przez naszą kamerzystkę która praktycznie wszsytko kupi i zrobi i ma całą swoją obsługę także my sie niczym martwić nie będziemy - nie ma to jak "wiejskie" wesela :)