Widok

PILNE! Remiza strażacka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie gdzie we wrzeszczu jest reminza strazacka? bardzo bysmy chcieli miec wesele wlasnie w remizie tam jest o wiele taniej itp ;) tylko niewiemy zabardzo gdzie sa takie remizy niedaleko gdanska:( Przychodzi nam do głowy jeszcze przodkowo. czy ktos wie wogole ile tam moze kosztowac wynajecie sali? Blagam o rady
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieje ze ktos mi pomoze ;((((((((((((((((((((((( licze na Was ;(((((((((((((
zadzwon na straz pozarna i sie spytaj.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hahahaha no spoko......
o ile wiem tp w sobieszewie niedawno wybudowano duża remize moze tam wynajmuja sale? pozdrawiam Magda
Remiza w Wrzeszczu jest na ulicy Partyzantow.....wytlumacze to tak, przystanek tramwajowy kolo cristala, potem przechodzisz przez park i juz bedziesz na Partyzantow :))))) pozdrawiam
Dlaczego hahah, ja bym zadzwonila na straz tylko nie na numer ogolny, ale do wybranej jednostki strazy pozarnej i sie spytala, przeciez strazak to tez czlowiek, a ty chcesz uzyskac informacje.
Ja wiem ze we wrzeszczu jest straz pozarna, boczna od Partyzantow na ktora wejdziesz wychodzac prosto z parku, ale jak tam z miejscem na wesele no to nie wiem, dlatego lepiej zadzwonic np. tam do Wrzeszcza i z pewnoscia sie dowiesz.
pozdr.

image
Sorki głupol ze mnie ;) pomyslalam ze chodzilo ci o numer ogolny ;) hehe dzisiaj zadzwonie i sie dowiem ;) dzieki za wskazowke;)
buzka
Dzwonilam i powiedziano mi ze nie ma takiej mozliwosci ;((((
POMÓŻCIEEEEEEEEEE ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ja bede miała wesele w remizie w Bolszewie to taka wioska za Wejherowem, bardzo ładna sala, wnętrza po remoncie, sala przestronna, układna, kuchnia nowa, toalety w kafelkach - cena 1200 zł z opłatami i sprzątaniem, naprawdę warto! a i okolica nie jest zła, mały park z ławeczkami, latem jest tam ślicznie zielono.
Jejku super ale powiedz mi ile to jest mniej wiecej kilometrów od gdanska??
Karolinka 28 jezeli masz jakies zdjecia tej remizy to bardzo prosze przeslij mi na priva. Ile wczesniej rezerwowalas termin??
nie wiem jaka odleglosc od Gdanska Ciebie interesuje, ale za Koscierzyna jest taka wioska Korne i tam jest remiza, w kotrej organizuja przyjecia sylwestrowe i weselne :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety zdjęć nie mam a termin rezerwowałam dosłownie w ostatnią sobotę i na sierpień im bodajże został już wolny tylko 19. Ta wioska jest za Wejherowem a ile od Gdańska to nie wiem. Od wejherowa jakieś maks. 15 min. samochodem. naprawde uważam że można takim sposobem zaoszczędzić mocno na kosztach, nawet mam super kucharkę poleconą przez naszą kamerzystkę która praktycznie wszsytko kupi i zrobi i ma całą swoją obsługę także my sie niczym martwić nie będziemy - nie ma to jak "wiejskie" wesela :)

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry