Widok
Zwrot podatku otrzymują osoby uzyskujące dochód czyli posiadające prace . Takie osoby miewają również problemy finansowe, a taki zwrot mógł by ulżyć im kłopotom. Ponadto , skoro nie śpieszy Ci się z otrzymaniem zwrotu po jaką cholerę wchodzisz na stronę dotycząca kto i kiedy go otrzymał ? Zajmij się wlasnym życiem a nie uprzykszaniem go innym ;)
Składałam pity ( nasz i rodziców) elektronicznie do II US w Gdyni w dniu 21.02.
Zwrotów na kontach nie mamy.
Sprawdzałam za pomocą tego linku powyżej na jakim etapie są. Rodziców jest na tym pierwszym etapie ( stan na 25.03 ) a naszego jakby wcale nie ma. Mimo poprawnie wypełnionego formularza wyskakuje błąd.
Zwrotów na kontach nie mamy.
Sprawdzałam za pomocą tego linku powyżej na jakim etapie są. Rodziców jest na tym pierwszym etapie ( stan na 25.03 ) a naszego jakby wcale nie ma. Mimo poprawnie wypełnionego formularza wyskakuje błąd.
Od 5 lat wysyłam elektronicznie mniej więcej w połowie/ pod koniec lutego do II US Gdynia. Pamiętam, że pierwszy raz zwrot wpłynął po 10 dniach. Następne po ok 3 tygodniach. W zeszłym roku nie całe 4 tyg. W tym roku mija prawie 5 tyg.
Wiem, mają 3 miesiące i tym się kierują. Ale tyle się trąbiło i zachęcało żeby elektronicznie bo szybko zwrot hehe A niestety z roku na rok co raz dłużej się czeka ...
Wiem, mają 3 miesiące i tym się kierują. Ale tyle się trąbiło i zachęcało żeby elektronicznie bo szybko zwrot hehe A niestety z roku na rok co raz dłużej się czeka ...