Widok

POCIESZCIE MNIE JAKOS BLAGAM... :(

Wesele Temat dostępny też na forum:
DZIEWCZYNY POMOZCIE...WSZYSTKIE PLANY POSZLY SIE RYPAC,SLUB,BUDOWA DOMU,WSZYSTKO.!!!! MOJ TOMEK STRACIL WCZORAJ PRACE :( TAK Z DNIA NA DZIEN.....BYLA DOBRZE PLATNA, ON JEST MLODY I SZYBKO DRUGIEJ TAKIEJ MOZE NIE DOSTAC :(/// POWIEDZCIE MI CHOCIAZ WY ZE WSZYSTKO BEDZIE OK :(

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojejku biedna ty! jest mlody i napewno znajdzie szybko nowa prace! moze nie tak dobrze platna!ale bedzie ok!
Trzymkaj sie ;*
hmmm kurcze dziwne tak bez przyczyny?

image
jak to powiedzial kierownik "za caloksztalt" no wiesz mial do wyboru zwolnic swojego kolege albo swojego brata albo tomka,wiec zwolnil jego :(

olenka my zaczęlismy planować swój slub i mój maciej dwa tygodnie póxniej został zwolniony.
Chcialam wszystko odwołac ale on mi nie pozwolił.
teraz jesteśmy malżeństwem , Maciej ma nowa pracę i jakoś nam się żyje.

Nie zarazbia dużo ale na życie nam starcza może za jakiś czas pomyslimy o wlasnych 4 kątach.

Olu nie może być inaczej będzie dobrze

Pamiętaj co was nie zabije to was wzmocni

A takich sytuacji będzie jeszcze wiele a wy nauczycie się radzić z nimi

Kochana
będzie dobrze.

Napewno znajdzie szybko prace, zobaczysz
3majcie się

image
image
nam sie zdarzylo to samo.... ale teraz juz jest nowa praca, nowe plany.. a bylo strasznie... taka stagnacja, ale nie mozna sie zalamac tylko odrazu szukac. mam dla ciebie rade, zacznil szukac mu pracy lub razem szukajcie. naprawde jest praca i to nawet dobra tylko trzeba zrobic dobre poszukiwania. nie ma tego zlego.... mowie ci zawsze tak jest. za momentjuz bedzie mial nowa prace i wszystko bedzie dobrze.

image
ach to fajnie ten szef to ujal! kurcze ;( poradzicie sobie! macie do wesela jeszcze troche czasu!takze nie martw sie!praca sie szybko znajdzie;)
Trzymam kciuki ;) Bedzie ok!

image
olenka ale czemu odwolujecie slub,przeciez do slubu macie jeszcze rok i 3 miesiace przeciez przez ten czas znajdzie prace,moze nie tak dobrze platna ale napewno bedzie sie staral.Glowa do gory
Aby Cie pocieszyc powiem Ci ze moj A. w polowie listopada moze nie stracil pracy ale musial sie zwolnic tez bylam przerazona ale w ciagu 2 tyg znalazla prace,zarobki mniejsze ale przynajmniej ma swiety spokoj i zycie bo w tamtej go nie mial
dlatego glowa do gory,z budowa sie na razie mozecie wstrzymac,ale slubu nie odwolujcie bo to kupa czasu jeszcze

image
image
przecież Ola nie napisała że odwołuja slub

hmm pmadzia masz racje, zle zrozumialam "wszystkie plany poszly sie rypac,slub,budowa" dlatego tak pomyslalam

image
image
W takich sytuacjach zawsze pomyśl sobie, że mogło przydarzyć się coś o wiele gorszego. Spójrz na to z dystansen. Poza tym trudności w małżeństwie i narzyczeństwie są potrzebne, bo wspólne pokonywanie ich wzmacnia tylko więź między Wami. Trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie dobrze :)
mój maz stracil prace na 4 miesiace przed slubem tez jest mlody 83-rocznik mielismy juz wtedy zaciagniete trzy kredyty, zadnych oszczednosci i zamiast sie martwic wzielismy sie ostro do szukania czegos nowego .Moj maz zaczepil sie do pierwszej pracy ktora mu wpadla a ja w tym czasie codziennie rano przegladalam ogloszenia i wysylalam jego cv na tydzien przed slubem dostal wspaniala prace z ktorej jestesmy zadowoleni do tej pory jedyny minus to ze nie moglismy pojechac w podroz poslubna:)

image
powinnas sie cieszyc ze jest młody i ZDROWY przede wszystkim a nie rozpaczac.

image
image
a mój maz idzie do wojska na 9 miesiecy i równiez tracimy teraz szanse na wyprowadzke ....ale wiem ze jak wruci to staniemy na glowie i wezmiemy kredyta. nie ma sie co załamywac !

Nie przeprasam za bledy
ja tez po nocach wysylalam swojemu cv i znalazl wspanialą prace...

image
Nie martw się!!! Na pewno będzie dobrze!!!
Ja jak na razie pracuje do konca kwietnia, bo tak mam podpisana umowę, a czy mi przedłuzy to nie wiem :( ale na pewno nie bede zmieniała planów co do slubu!!!
Powodzenia papapa

image
image
jeszcze wszystko się ułoży, najwazniejsze zebys go teraz wspierala

20 lipca 2007 - najpiękniejszy dzień!
nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze,nie ma co rozpaczac poradzicie sobie tylko pokaz mu ze ma wsparcie w tobie i chociaz ty nad tym nie rozpaczaj bo on tego pewnie nie pokazuje ale jest mu zty napewno zle wiec glowa do gory i pokaz mu ze razem jestescie w stanie przezwyciezyc wszystkie przeciwnosci losu :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.s.zbieg okolicznosci czy wczoraj wiecej pracodawcow mialo zly humor????
moj tez wczoraj stracil prace,ale ja staram sie zachowac zimna krew pomimo to ze tez sie tym martwie ;) pozdrawiam

anulaimage
Ola, a co robi Twój Tomek ? U mojego "młodego" rozszerzają firmę i poszukują ludzi do pracy. Może akurat się zgadają ?

http://img176.imageshack.us/img176/3592/suwakmw8.jpg
będzie dobrze zobaczysz nie ma co sie poddawać
my tez ciągle walczymy z przeciwnosciamy są plany które czasami trzeba reformować ale nie ma co sie poddawać
ja sobie mówię zawsze mogło byc gorzej i cieszę sie że jestem zdrowa bo to najważniejsze;)
głowa do góry następna praca będzie lepsza zobaczysz:)

image

olenka, łatwo nam mówić nie przejmuj się, ale taka jest prawda swoim zamartwianiem niczego nie załatwisz, lepiej wziąść się w garSC i zacząć dziłać, tzn od jutra rozpocząć poszukiwania nowej pracy, na pewno coś się znajdzie, głowa do góry, BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, TEGO Z CZŁEGO SERCA WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM
]

image
yena spadasz mi z nieba.moj tomek pracowal juz na magazynach,sklepach,ochronie,w sumie duzo rzeczy robil.napisz mi cos konkretniej jak mozesz dzieki :*

ola powiedz ywojemu tomkowi zeby uderzył do WEMY.tam potrzebuja ludzi do pracy. nie mart sie, teraz jest na prawde duzoooooo pracy.a jak jeszcze twoj tomek potrafi duzo rrzeczy robic to nie bedzie mial problemu ze znalezieniem pracy!!!!!wystarczy poszperac w gazeciwe wyborczej poniedzialkowej.

image
powiem Ci ze z czasem wszystko Wam sie ulozy musicie tylko w to uwiezyc i sie nie poddawac wiem cos o tym bo moj narzyczony mial ten sam problem wiec rozumiem Was doskonale .Trzymajcie sie

image
image
tak w wemie szukaja szefa magazynu, wiem bo moja przyjaciola tam szefuje ;-))

image
TOP-MEBLE NA GRUNWALDZKIEJ ROBI NABOR NA MAGAZYNIERA CV. SKLADAC NA PIERWSZYM PIETRZE W KASIE :)

image
no dziewczyny w wemie to on wlasnie teraz pracowal przez rok.ta firma tak sobie poczyna z ludzmi ze szkoda gadac,traktuja tam kazdego jak smiecia. to wlasnie stamtad wywalili go tak po prostu!!!!

wema w chwaszczynie, tak?
Ola nie martw się, będzie dobrze:)
Chłopak jest młody, da sobie radę!!!
Zobaczysz:)

image
image
Nie rezygnuj od razu ze wszystkiego - wszystko trzeba na spokojnie przemyśleć. Wiem, że w pierwszej chwili ma się wrażenie, jakby wszystko miało runąć, ale nie ma co panikować.
Z ogłoszeń na magazyniera pojawiło się w Gdyni jakieś, wyślij na info@myaic.com cv z listem. Jak rzuci mi się w oczy coś innego,to dam jeszcze znać.
...zwłaszcza, że z tego co widzę, ślub za ponad rok - zdążycie znaleźć Tomkowi prace 3 razy i będzie jeszcze duuuużo czasu na zorganizowanie wszystkiego :)
a o którą weme chodzi? tą w rumi??

image
image
ta weme w rumi

olenka wiem ze praca na magazynie w sklepie meblowym to nie szczyt marzen ale moze na razie chociaz sie twoj przyszly maz zaczepi od dzisiaj sa przyjmowane c.v top-meble ul.Grunwaldzka 211 pierwsze pietro do kasy

image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry