Widok
POCIESZCIE MNIE JAKOS BLAGAM... :(
DZIEWCZYNY POMOZCIE...WSZYSTKIE PLANY POSZLY SIE RYPAC,SLUB,BUDOWA DOMU,WSZYSTKO.!!!! MOJ TOMEK STRACIL WCZORAJ PRACE :( TAK Z DNIA NA DZIEN.....BYLA DOBRZE PLATNA, ON JEST MLODY I SZYBKO DRUGIEJ TAKIEJ MOZE NIE DOSTAC :(/// POWIEDZCIE MI CHOCIAZ WY ZE WSZYSTKO BEDZIE OK :(
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
olenka my zaczęlismy planować swój slub i mój maciej dwa tygodnie póxniej został zwolniony.
Chcialam wszystko odwołac ale on mi nie pozwolił.
teraz jesteśmy malżeństwem , Maciej ma nowa pracę i jakoś nam się żyje.
Nie zarazbia dużo ale na życie nam starcza może za jakiś czas pomyslimy o wlasnych 4 kątach.
Olu nie może być inaczej będzie dobrze
Pamiętaj co was nie zabije to was wzmocni
A takich sytuacji będzie jeszcze wiele a wy nauczycie się radzić z nimi
Chcialam wszystko odwołac ale on mi nie pozwolił.
teraz jesteśmy malżeństwem , Maciej ma nowa pracę i jakoś nam się żyje.
Nie zarazbia dużo ale na życie nam starcza może za jakiś czas pomyslimy o wlasnych 4 kątach.
Olu nie może być inaczej będzie dobrze
Pamiętaj co was nie zabije to was wzmocni
A takich sytuacji będzie jeszcze wiele a wy nauczycie się radzić z nimi
nam sie zdarzylo to samo.... ale teraz juz jest nowa praca, nowe plany.. a bylo strasznie... taka stagnacja, ale nie mozna sie zalamac tylko odrazu szukac. mam dla ciebie rade, zacznil szukac mu pracy lub razem szukajcie. naprawde jest praca i to nawet dobra tylko trzeba zrobic dobre poszukiwania. nie ma tego zlego.... mowie ci zawsze tak jest. za momentjuz bedzie mial nowa prace i wszystko bedzie dobrze.
olenka ale czemu odwolujecie slub,przeciez do slubu macie jeszcze rok i 3 miesiace przeciez przez ten czas znajdzie prace,moze nie tak dobrze platna ale napewno bedzie sie staral.Glowa do gory
Aby Cie pocieszyc powiem Ci ze moj A. w polowie listopada moze nie stracil pracy ale musial sie zwolnic tez bylam przerazona ale w ciagu 2 tyg znalazla prace,zarobki mniejsze ale przynajmniej ma swiety spokoj i zycie bo w tamtej go nie mial
dlatego glowa do gory,z budowa sie na razie mozecie wstrzymac,ale slubu nie odwolujcie bo to kupa czasu jeszcze
Aby Cie pocieszyc powiem Ci ze moj A. w polowie listopada moze nie stracil pracy ale musial sie zwolnic tez bylam przerazona ale w ciagu 2 tyg znalazla prace,zarobki mniejsze ale przynajmniej ma swiety spokoj i zycie bo w tamtej go nie mial
dlatego glowa do gory,z budowa sie na razie mozecie wstrzymac,ale slubu nie odwolujcie bo to kupa czasu jeszcze
mój maz stracil prace na 4 miesiace przed slubem tez jest mlody 83-rocznik mielismy juz wtedy zaciagniete trzy kredyty, zadnych oszczednosci i zamiast sie martwic wzielismy sie ostro do szukania czegos nowego .Moj maz zaczepil sie do pierwszej pracy ktora mu wpadla a ja w tym czasie codziennie rano przegladalam ogloszenia i wysylalam jego cv na tydzien przed slubem dostal wspaniala prace z ktorej jestesmy zadowoleni do tej pory jedyny minus to ze nie moglismy pojechac w podroz poslubna:)
nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze,nie ma co rozpaczac poradzicie sobie tylko pokaz mu ze ma wsparcie w tobie i chociaz ty nad tym nie rozpaczaj bo on tego pewnie nie pokazuje ale jest mu zty napewno zle wiec glowa do gory i pokaz mu ze razem jestescie w stanie przezwyciezyc wszystkie przeciwnosci losu :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.s.zbieg okolicznosci czy wczoraj wiecej pracodawcow mialo zly humor????
moj tez wczoraj stracil prace,ale ja staram sie zachowac zimna krew pomimo to ze tez sie tym martwie ;) pozdrawiam
P.s.zbieg okolicznosci czy wczoraj wiecej pracodawcow mialo zly humor????
moj tez wczoraj stracil prace,ale ja staram sie zachowac zimna krew pomimo to ze tez sie tym martwie ;) pozdrawiam
będzie dobrze zobaczysz nie ma co sie poddawać
my tez ciągle walczymy z przeciwnosciamy są plany które czasami trzeba reformować ale nie ma co sie poddawać
ja sobie mówię zawsze mogło byc gorzej i cieszę sie że jestem zdrowa bo to najważniejsze;)
głowa do góry następna praca będzie lepsza zobaczysz:)
my tez ciągle walczymy z przeciwnosciamy są plany które czasami trzeba reformować ale nie ma co sie poddawać
ja sobie mówię zawsze mogło byc gorzej i cieszę sie że jestem zdrowa bo to najważniejsze;)
głowa do góry następna praca będzie lepsza zobaczysz:)
olenka, łatwo nam mówić nie przejmuj się, ale taka jest prawda swoim zamartwianiem niczego nie załatwisz, lepiej wziąść się w garSC i zacząć dziłać, tzn od jutra rozpocząć poszukiwania nowej pracy, na pewno coś się znajdzie, głowa do góry, BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, TEGO Z CZŁEGO SERCA WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM
]
]
Nie rezygnuj od razu ze wszystkiego - wszystko trzeba na spokojnie przemyśleć. Wiem, że w pierwszej chwili ma się wrażenie, jakby wszystko miało runąć, ale nie ma co panikować.
Z ogłoszeń na magazyniera pojawiło się w Gdyni jakieś, wyślij na info@myaic.com cv z listem. Jak rzuci mi się w oczy coś innego,to dam jeszcze znać.
Z ogłoszeń na magazyniera pojawiło się w Gdyni jakieś, wyślij na info@myaic.com cv z listem. Jak rzuci mi się w oczy coś innego,to dam jeszcze znać.