Widok

POCIESZCIE MNIE JAKOS BLAGAM... :(

Wesele Temat dostępny też na forum:
DZIEWCZYNY POMOZCIE...WSZYSTKIE PLANY POSZLY SIE RYPAC,SLUB,BUDOWA DOMU,WSZYSTKO.!!!! MOJ TOMEK STRACIL WCZORAJ PRACE :( TAK Z DNIA NA DZIEN.....BYLA DOBRZE PLATNA, ON JEST MLODY I SZYBKO DRUGIEJ TAKIEJ MOZE NIE DOSTAC :(/// POWIEDZCIE MI CHOCIAZ WY ZE WSZYSTKO BEDZIE OK :(

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
olenka wiem ze praca na magazynie w sklepie meblowym to nie szczyt marzen ale moze na razie chociaz sie twoj przyszly maz zaczepi od dzisiaj sa przyjmowane c.v top-meble ul.Grunwaldzka 211 pierwsze pietro do kasy

image
ta weme w rumi

a o którą weme chodzi? tą w rumi??

image
image
...zwłaszcza, że z tego co widzę, ślub za ponad rok - zdążycie znaleźć Tomkowi prace 3 razy i będzie jeszcze duuuużo czasu na zorganizowanie wszystkiego :)
Nie rezygnuj od razu ze wszystkiego - wszystko trzeba na spokojnie przemyśleć. Wiem, że w pierwszej chwili ma się wrażenie, jakby wszystko miało runąć, ale nie ma co panikować.
Z ogłoszeń na magazyniera pojawiło się w Gdyni jakieś, wyślij na info@myaic.com cv z listem. Jak rzuci mi się w oczy coś innego,to dam jeszcze znać.
wema w chwaszczynie, tak?
Ola nie martw się, będzie dobrze:)
Chłopak jest młody, da sobie radę!!!
Zobaczysz:)

image
image
no dziewczyny w wemie to on wlasnie teraz pracowal przez rok.ta firma tak sobie poczyna z ludzmi ze szkoda gadac,traktuja tam kazdego jak smiecia. to wlasnie stamtad wywalili go tak po prostu!!!!

TOP-MEBLE NA GRUNWALDZKIEJ ROBI NABOR NA MAGAZYNIERA CV. SKLADAC NA PIERWSZYM PIETRZE W KASIE :)

image
tak w wemie szukaja szefa magazynu, wiem bo moja przyjaciola tam szefuje ;-))

image
ola powiedz ywojemu tomkowi zeby uderzył do WEMY.tam potrzebuja ludzi do pracy. nie mart sie, teraz jest na prawde duzoooooo pracy.a jak jeszcze twoj tomek potrafi duzo rrzeczy robic to nie bedzie mial problemu ze znalezieniem pracy!!!!!wystarczy poszperac w gazeciwe wyborczej poniedzialkowej.

image
powiem Ci ze z czasem wszystko Wam sie ulozy musicie tylko w to uwiezyc i sie nie poddawac wiem cos o tym bo moj narzyczony mial ten sam problem wiec rozumiem Was doskonale .Trzymajcie sie

image
image
yena spadasz mi z nieba.moj tomek pracowal juz na magazynach,sklepach,ochronie,w sumie duzo rzeczy robil.napisz mi cos konkretniej jak mozesz dzieki :*

olenka, łatwo nam mówić nie przejmuj się, ale taka jest prawda swoim zamartwianiem niczego nie załatwisz, lepiej wziąść się w garSC i zacząć dziłać, tzn od jutra rozpocząć poszukiwania nowej pracy, na pewno coś się znajdzie, głowa do góry, BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, TEGO Z CZŁEGO SERCA WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM
]

image
będzie dobrze zobaczysz nie ma co sie poddawać
my tez ciągle walczymy z przeciwnosciamy są plany które czasami trzeba reformować ale nie ma co sie poddawać
ja sobie mówię zawsze mogło byc gorzej i cieszę sie że jestem zdrowa bo to najważniejsze;)
głowa do góry następna praca będzie lepsza zobaczysz:)

image

Ola, a co robi Twój Tomek ? U mojego "młodego" rozszerzają firmę i poszukują ludzi do pracy. Może akurat się zgadają ?

http://img176.imageshack.us/img176/3592/suwakmw8.jpg
nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze,nie ma co rozpaczac poradzicie sobie tylko pokaz mu ze ma wsparcie w tobie i chociaz ty nad tym nie rozpaczaj bo on tego pewnie nie pokazuje ale jest mu zty napewno zle wiec glowa do gory i pokaz mu ze razem jestescie w stanie przezwyciezyc wszystkie przeciwnosci losu :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.s.zbieg okolicznosci czy wczoraj wiecej pracodawcow mialo zly humor????
moj tez wczoraj stracil prace,ale ja staram sie zachowac zimna krew pomimo to ze tez sie tym martwie ;) pozdrawiam

anulaimage
jeszcze wszystko się ułoży, najwazniejsze zebys go teraz wspierala

20 lipca 2007 - najpiękniejszy dzień!
Nie martw się!!! Na pewno będzie dobrze!!!
Ja jak na razie pracuje do konca kwietnia, bo tak mam podpisana umowę, a czy mi przedłuzy to nie wiem :( ale na pewno nie bede zmieniała planów co do slubu!!!
Powodzenia papapa

image
image
ja tez po nocach wysylalam swojemu cv i znalazl wspanialą prace...

image
a mój maz idzie do wojska na 9 miesiecy i równiez tracimy teraz szanse na wyprowadzke ....ale wiem ze jak wruci to staniemy na glowie i wezmiemy kredyta. nie ma sie co załamywac !

Nie przeprasam za bledy

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry