Widok
POLECAM NAUKI W OKRAGLAKU!
Dziewczyny polecam nauki w Kosciele NMP Krolowej Rozanca Swietego na Przymorzu ( OKRAGLAK )! Normalnie trwaja cztery dni pod rzad od poniedzialku do czwartku, codziennie o godz. 19 po 45 minut. Rozpoczynaja sie po kazdej drugiej niedzieli miesiaca. W chwili obecnej sa koledy i nie maja czasu wiec nauki trwaja dwa razy po 90 minut w poniedzialek i wtorek. Bezbolesnie, szybko, fajni Ksieza, z poczuciem humoru. Dwa dni i z glowy. Tyle sie nasluchalam i naczytalam ale nie wiem o co tyle krzyku - moja opinia.
Ja mam ślub 10 czerwca. W moim kosciele na Zaspie ksiądz uznał, że wszytskie papiery w swoim kosciele ma złozyć na początku lutego. Nie był w stanie mi powiedzieć, kiedy rozpoczynaja mi się jakieś nauki... tylko że na pewno muszę "zaliczyć" Okrąglaka. Kiedy i gdzie mam się więc tam zgłościć??? Ktoś wie?
Marta
Marta
Poradnia rodzinna jest w kazdy poniedzialek o godz.17.00, w jednej z salek w dolnym kosciele. Pani umawia sie z kazdym osobno.
Z tego co czytam widze, ze kazda para jest "zalatwiana" w inny sposob, i wiele rzeczy ma na to wplyw. My mieszkamy i uczymy sie gdzie indziej, slub mamy w czerwcu ale jestesmy juz po naukach, poprosilismy Ksiedza i rowniez spisalismy juz protokol i w przyszly poniedzialek zakonczymy poradnie rodzinna. Z tym, ze my akurat innego wyjscia nie mamy i dlatego to wszystko bylismy zmuszeni pozalatwiac teraz.
Z tego co czytam widze, ze kazda para jest "zalatwiana" w inny sposob, i wiele rzeczy ma na to wplyw. My mieszkamy i uczymy sie gdzie indziej, slub mamy w czerwcu ale jestesmy juz po naukach, poprosilismy Ksiedza i rowniez spisalismy juz protokol i w przyszly poniedzialek zakonczymy poradnie rodzinna. Z tym, ze my akurat innego wyjscia nie mamy i dlatego to wszystko bylismy zmuszeni pozalatwiac teraz.