Witam wszystkich odwiedzających tą stronę i czytających opinie na temat przebiegu szkolenia w zakresie KAT.,, A''.Szkołę tą wybrałem ze względu na dobre opinie osób które w niej zdawały i z którymi aktualnie spotykam się na różnych zlotach.Byłem mile zaskoczony niską ceną całego szkolenia,o czym nie mogę powiedzieć o innych ośrodkach szkoleniowych .Całe szkolenie zaczęło się od rozdania materiałów multimedialnych i książek z podstawowymi zagadnieniami dotyczącymi danej kategori.Prezentacje video,były komentowane szczegółowo,można było zadawać pytania . Jak ktoś miał problem z opanowaniem materiału teoretycznego czy też praktycznego to mógł zawsze liczyć na pomoc.Nie rozumiem opini ,,byłej kursantki'',wydaje się jej,że jak wsiądzie na taki sam motor jak na egzaminie i na takim będzie się uczyć to prawko ma już w kieszeni (motocykl egzaminacyjny PORD,jest w takim stanie,że szkoda mówić ),nie ma znaczenia jakim motocyklem się jeździ,zasada działania jest taka sama -chamulec,sprzęgło, biegi ,gaz.Jeżeli ktoś uważa ,że słabo mu idzie,może wykupić dodatkowe godziny jazdy ( ośrodki szkoleniowe nie wymyśliły 20 godzin jazdy)Oliwka ma sprzęt dla początkujących i zawansowanych,pozd. p. Jurku.