Przez długi czas miałem problem z wypadaniem włosów ( a nawet mółbym to nazwać łysieniem) oraz ze skórą głowy...nie pomogły mi nawet leki przepisane przez dermatologów (byłem u kilku)...zacząłem szukać w sieci kogoś kto zajmuje się tym problemem i jest zawodowcem:) aż znalazłem Gabinet prowadzony przez Panią Monikę, która rozwiązała problem skóry głowy ( wygląda ona coraz lepiej po każdej wizycie) oraz problem nie wypadania włosów, a co się okazało ich odrastania (włosy wypadają każdemu, z różnych przyczyn,ale na ogół odrastają, a w moim przypadku nie chciały odrastać), zmiany zauważyła nawet moja fryzjerka:) odpowiednie kosmetyki stosowane w odpowiedni sposób dadzą dobry efekt i tak jest w przypadku kosmetyków Pani Moniki:) lecz na odnowę skóry głowy oraz pobudzenie mieszków włosów trzeba trochę czasu, ale najważniejsze jest, że działa, nie szkodzi,a pomaga:) jestem bardzo zadowolony z usług i porad Pani Moniki:) nawet bardzo gorąco polecam innym borykającym się z problemami skóry głowy, wypadaniem włosów, łupieżem, łuszczycą oraz łojotokowym zapaleniem skóry i różnymi rodzajami łysienia.... nie jest to jakiś bajer pic na wodę to naprawdę działa!!!:) BARDZO GORĄCO POLECAM INNYM:D