Widok

POLREGIO

Zmiana rozkładu jazdy i polregio jak zwykle nie podołało. Na przystanku Gdańsk Jasień ludzie nie zmieścili się do pociągu i kierowniczka pociągu powiedziała, że mamy czekać na kolejny który jest za 20 minut. Dzięki polreigo spóźniłam się prawie godzinę do pracy, bo musiałam skorzystać z autobusu z przesiadką na tramwaj
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to że jest tylko jeden tor od Strzyży do Brętowa w ogóle nie ma na to wpływu

Nie ma jak zasłyszane historie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie po to budowano kolej P+KM, aby dalej jeździć autem. Powodzenia kierowco stojąc w korkach... UE dała pieniądze na ułatwienie połączenia dla mieszkańców spoza aglomeracji trójmiejskiej, dlatego powstała PKM. Na początku jeździły po 2 składy, a teraz, po jednym, chyba marszałek zapomniał lub pozamieniał sie na głowy, że należy wywalczyć kase na nowe składy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

PKM i PKT

Maja być przejęte przez PKA.

Trójmiasto to koszmar komunikacyjny

Ja już przeszłam swoje, współczuję ludziom, którzy nie maja wyjścia i muszą się tłoczyć do pracy, do szkoły, do lekarza. Buduję dom w mieście rodzinnym, już nie mogę się doczekać opuszczenia Gdańska na zawsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pkm

Politycy zajęci dziś pociąg do Somonino (wiocha ) i Kartuzy też wiocha

ta szczególnie jak nie ma gdzie parkować albo ci sie rozkraczy po drodze

Nowy rozkład jazdy - skandal Kiełpinek _Wrzeszcz!

Skandal ! Całe życie jeżdżę koleją, a nigdy takiej zmiany rozkładu jazdy nie doświadczyłam. Dyrektor, który to zatwierdził do zwolnienia. Brak szacunku dla pasażera-klienta. Płacę niemało i wymagam -a dziś czułam się tak jakbym na gapę jechała, albo na jakąś zsyłkę. W tych godzinach do pociągu zawsze wsiadała osoba niepełnosprawna na wózku - no raczej już nie wsiądzie. Na rower ma się przesiąść? Dyskryminacja i wstyd, żeby tak ludzi przewozić - jakby łaskę robili za naszą kasę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pólregio na czas wakacji

Dopychacze praca od zaraz. Półregio na czas wakacji przeszło same siebie, skomunikowanie pkm z półregio w Gdyni głównej w ten sposób, aby nie zdarzyć się przesiąść na inne pociągi dalekobieżne tego samego przewoznika. Komedia. Jak poprzedni rządzący w Polsce mieli ekonomistów po ASP (nie ujmując ASP), tak półregio ma planistów z PFronu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cymbał :-)

Cymbał to cymbał... Rowerem z Jasienia do Gdyni do pracy w banku... Zwłaszcza w deszczu... no i ewentualny prysznic wezmę pewnie w zlewozmywaku...

Dosłownie to już nawet śmieszne nie jest. Ile jeżdżę to problem z punktualnością jest bez przerwy. Oczywiście trafione w punkt z komentarzem: "raz na kilka dni coś przyapdkiem może przyjedzie punktualnie". To już jest taka norma, że w momencie jak przyjeździe pociąg spóźniony z 5 min, to prawie jakby punktualnie był w moim odczuciu... Z takimi opóźnieniami człowiek nie jest w stanie rozplanować żadnej przesiadki... i wszędzie przez to trzeba co najmniej z pół godzinnym wyprzedzeniem jeździć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

1

To jest jakaś kpina,ze stadionu w stronę lotniska między 7 a 8 rano jedzie tylko jeden pociąg ,a już po ósmej kiedy pasażerów jest dużo mniej w ciągu 20 minut jadą dwa pociągi.Możecie sobię w d--ę wsadzić taką PKM-ę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry