Widok
POMOCY!!!! FRYZJER Z RUMI
Dzieczyny jestem załamana!!!
Bylam juz u 3 fryzjerek.
...jedna uczesała mnie tak ,ze fryzura sie rozpadła po 20 min(nie przeszadzam)...druga fryzjerka...hmm.... sliczne uczesanie,,
...no ,ale własnie,,,nie wydaje mi sie,zebym sie niejasno wyrażała....
na wstepie pokazałam fryzjerce parę moich "faworytek"fryzur (zdjęcia)..... zazanaczyłam,ze nie chce KOKA!!!! poniewaaz zle wygladam w nim-poprostu -NIE LUBIE!!!!!!!!!!!
no i co ????
Uczesała mi włosy w KOK!!!!!!!!!!!!!!!
wkurzyłam sie!!!!! niedaze zapłaciłam dosyc duzo,to jeszcze wyszłam z fryzurą , ktorej zawsze byłam przeciwniczka!!!!!!!!!!!!
szlak!!!!!
Pani fryzjerka niedąże skrytykowała moje włosy _GŁOSNO!!! pokjkazując jakie to sa zniszczone!!!!! to jeszcze powiedziała ,ze z moich włosów nie da sie ułozyc takiej fryzury ,ktora sobie wymarzyłam:(:(:(
kurcze!!!!
nie mam az tak rzadkich włosów!!!!!!
Bylam juz u 3 fryzjerek.
...jedna uczesała mnie tak ,ze fryzura sie rozpadła po 20 min(nie przeszadzam)...druga fryzjerka...hmm.... sliczne uczesanie,,
...no ,ale własnie,,,nie wydaje mi sie,zebym sie niejasno wyrażała....
na wstepie pokazałam fryzjerce parę moich "faworytek"fryzur (zdjęcia)..... zazanaczyłam,ze nie chce KOKA!!!! poniewaaz zle wygladam w nim-poprostu -NIE LUBIE!!!!!!!!!!!
no i co ????
Uczesała mi włosy w KOK!!!!!!!!!!!!!!!
wkurzyłam sie!!!!! niedaze zapłaciłam dosyc duzo,to jeszcze wyszłam z fryzurą , ktorej zawsze byłam przeciwniczka!!!!!!!!!!!!
szlak!!!!!
Pani fryzjerka niedąże skrytykowała moje włosy _GŁOSNO!!! pokjkazując jakie to sa zniszczone!!!!! to jeszcze powiedziała ,ze z moich włosów nie da sie ułozyc takiej fryzury ,ktora sobie wymarzyłam:(:(:(
kurcze!!!!
nie mam az tak rzadkich włosów!!!!!!
jestem załamana...slub mam w sierpniu...przydało by sie juz zaklepać termin na slub ,,,a ja w dalszym ciagu nie wiem gdzie....jestem w maju jeszcze na 1 czesanie umowiona.....mam nadzieje,ze bedzie to TO!!!!
pomocy.....macie moze jakies namiary na dobra fryzjerke w Rumi?????????
...moze jakies fotki fryzur,ktore ewentualnie dana fryzjerka uczesała???
bede wdzieczna:)
pomocy.....macie moze jakies namiary na dobra fryzjerke w Rumi?????????
...moze jakies fotki fryzur,ktore ewentualnie dana fryzjerka uczesała???
bede wdzieczna:)
A u jakich fryzjerek byłaś?????? ja też jestem z Rumi, ja korzystam z usłg p. Asi Wodniczak z salonu Oasis ul. Ceynowy ( na przeciwko jest przedszkole i szkoła sióstr zakonnych ) i jestem bardzo z niej zadowolona oto tel. do niej 58 671 83 63 i czesanie próbne nawet nie jest drogie.napisz u kogo byłaś to przynajmniej inne dzieczyny tam nie pójdą:)
ja chodzę do salonu ALEX i jestem bardzo zadowolona zawsze!
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Patrycyja napisał(a):
> polecam rowiez scarlet ale nie pania monike.... czesze moze
> fajnie, ale nie fajnie scina....
>
ale są dwie moniki, jedna krótkie włosy i to jest właścicielka, ona siedzi w tej scarlet naprzeciwko kościoła, a drugi salon scarlet jest dosłownie kilka kroków dalej za zakrętem, tzn tuż przy sklepie "oscar" (taki mały całodobowy), w każdym razie tam też jest monika (a przynajmniej jeszcze niedawno była) ale ta monika miała czarne dłuższe włosy
co do moniki w krótkich to przyznam, że dobrze ścina ale jak dla mnie jest niemiła, nie raz odniosłam wrażenie, że miła jest tylko dla takich starszych babeczek, które zawsze przyjdą do niej na podcięcie i będą jej stałymi klientkami, zresztą to nie tylko moja opinia
najlepiej żebyś poszła i poprosiła o jakieś zdjęcia, bo często fryzjerzy robią sobie takie katalogi swoich fryzur do oglądania
> polecam rowiez scarlet ale nie pania monike.... czesze moze
> fajnie, ale nie fajnie scina....
>
ale są dwie moniki, jedna krótkie włosy i to jest właścicielka, ona siedzi w tej scarlet naprzeciwko kościoła, a drugi salon scarlet jest dosłownie kilka kroków dalej za zakrętem, tzn tuż przy sklepie "oscar" (taki mały całodobowy), w każdym razie tam też jest monika (a przynajmniej jeszcze niedawno była) ale ta monika miała czarne dłuższe włosy
co do moniki w krótkich to przyznam, że dobrze ścina ale jak dla mnie jest niemiła, nie raz odniosłam wrażenie, że miła jest tylko dla takich starszych babeczek, które zawsze przyjdą do niej na podcięcie i będą jej stałymi klientkami, zresztą to nie tylko moja opinia
najlepiej żebyś poszła i poprosiła o jakieś zdjęcia, bo często fryzjerzy robią sobie takie katalogi swoich fryzur do oglądania