Widok

!POMOCY! - dekoracje kwiatowe - ceny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Laski! Znalazlam fajna kwiaciarnie do obslugi wesela. Po paru tygodniach czekania dostalam w koncu wycene i jestem w szoku. Robilam wycene tylko w jednym miejscu, wiec nie wiem ile inne kwiaciarnie kasuja. Powiedzcie prosze ile Wy placilyscie. W moim pakiecie jest:

Orszak
Wiązanka ślubna dla Panny Młodej x1
Butonierki 3 szt
Druhny - jedna calla z ozdobą x2
Wpinka we włosy dla Panny Młodej x1
Kościół
Ławki - 30 ławek po każdej ze stron, dekoracja co drugą ławkę to 15 szt kompozycji po każdej ze stron
Krzesła Pary Młodej x2
Krzesła Świadków x4
Bukiet przed ołtarzem x1
Kwiaty dla Mam x2
Dostawa, montaż, demontaż dekoracji po ceremonii zaślubin, dowóz wiązanki ślubnej i bukietów dla Mam we wskazane miejsce

Wykorzystany materiał to przede wszystkim biała calla (cantedeskia), satynowe wstązki różnej szerokosci.
W dużej kompozycji przed ołtarzem materiał mieszany tzn. calla, margaretki, eustoma, gladiola, dzwonek irlandzki, zieleń cieta.
Dla Mam : długie róże po 10 szt w wiązance z dodatkami.

Za calosc kwiaciarnia liczy sobie 3300 zl. Mi sie wydaje ze to dosc sporo... A Wam? Generalnie obsluga jest super i dobre rekomendacje, wiec jesli tyle trzeba za dekoracje zaplacic no to trudno, podpisze umowe... Plis laski, pomozcie porada...

Dzieki!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
centrum dekoracji sio
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jesli jest Pani zainteresowana prosze o napisanie co Pania interesuje przesle zdjecia wraz z oferta. Pozdrawia joanna.zajecka@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a kto ci robi dekoracje
ja płacę 1000,- za dużą wiązankę na naszym stole,7 wiązanek na stoły gości w wysokich wazonach,kwiaty na stół z szampanem,dekorację tiulową na stołach oraz dekorację tiulową na suficie sali tanecznej.Zastanawiam się jeszcze na d zwisającymi różami z sufitu bo mam awersję do balonów brrr.....
Ja do dekoracji kosciołą i sali weselnej współpracowałam z ta firma http://www.eventusdekoracje.pl/ moge zarekomendowac,bardzo ładnie wszystko urzadzili i nie maja drogo.
image
pani natalia - jest plastykiem - na codzien i zajmuje sie aranzacją wnętrz- poleciła mi ja włascicielka miejsca gdzie mieliśmy wesele.
image
Katiies, to jak juz mamy ten sam zestaw to moze jeszcze polecisz dobrego fryzjera?? Czekam na info ostola@yahoo.com
katiies, mysle ze to dlatego ze kosciol jest bardzo blisko restauracji... No jest jeszcze bazylika Mariacka ale tam robia bardzo pod gore poza tym ciezko z ksiezmi mowiacymi po angielsku...

A co do makijazystki, to chyba kompletny przypadek. Ja znam Beate bo jest sasiadka mojej bliskiej przyjaciolki....
Baltica i kasia2009 wyslalam Wam maila.
Bardzo ładna dekoracja.
A kto Wam robił dekoracje?
Tak, to rzeczywiscie zabawne - pewnie gdyby porzadnie poszukac, znalazlybysmy jakies punkty spojne,ktore sklonily nas do takiego wyboru ;-)

Katiies, Dzieki Bardzo za pomoc. Mam jeszcze jedna prosbe, moglabys moze przeslac mi jakies zdjecia srodku kosciola ? Moj mail to: winiza@onet.eu - bede bardzo wdzieczna!

Pozdrawiam :-)
Baltika,jest juz wliczone w te 500 zl i organista tez.500 zl za kosciol to calosc,zadnych dodatkowych kosztow nie bylo.A swoja droga to rzeczywiscie smiesznie ze wiele emigrantek ma wersje Mikolaj i piwnica rajcow-doradzal wam to ktos czy same tak wybralyscie? Ostola ma nawet w dodatku ta sama makijazystke :-))
ja za dekroacje płaciłam 3000 i to juz po negocjacji..
było w tym: bukiet dla mnie i swiadkowej, butonierki (5 szt)
kosciól - przed ołtarzem, krzesła i ławki (tylko kwiaty)
no i lokal - stoły i bukiety stojace w róznych miejscach. może to i sporo, ale bynajmniej nie musiałam zawracac sobie łowy przed slubem jezdzeniem po giełdach, jasne jak ktos ma ochotę to można, ale ja wolałam zostawić to komus innemu :)
cena jak na ilość kwiatów która była - myślę ze nie specjalnie wygórowana.
image
ja również poproszę o namiary
kasia20091@amorki.pl
Katiies, czy Ty takze bralas slub w Sw. Mikolaju ? "Kwiaty na ambone, ktore daje kosciol", o jakich piszesz, sa wliczone w cene za slub (500 zl), czy to jakis dodatkowy koszt ?

Dzieki!
P.S. Moj mail to: winiza@onet.eu
Czesc Ostola,
szukajac info na temat kwiaciarni trafilam na Twojego posta - tak sie sklada, ze moj slub takze odbedzie sie w Sw. Mikolaju !!! Tzn, ze oprocz bycia Panna Mloda emigrantka, i Piwnicy Rajcow, laczy nas jeszcze kosciol;-)
Mam prosbe - mozesz napisac mi namiary na kwiaciarnie, z ktorymi kontaktowalas sie ? Bede bardzo wdzieczna
Laski dzieki wielkie za wszystkie informacje....
do góry