Widok

POMOCY-potrzebne pasy do wózka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny!

Moze ma któraś zbędne pasy do wózka spacerowego?? Nie wiem, ze starego wózka,z zepsutego...

Kurcze-kupiłam wózek -ogólnie super,jestem bardzo zadowolona,ale "w praniu" wyszło,że pasy do wymiany..

Narazie pokombinowane jakoś,ale mały już to rozkminia więc bardzo prosze-jak któraś może pomóc-niech pisze:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś można było osobno kupić takie zwykłe parciane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w akpolu można kupić takie pasy

na allegro z reszta też

coś takiego:

http://allegro.pl/szelki-do-wozka-i-nauki-chodzenia-babyono-070-23-i2441606623.html

ja też mam wózek bez pasów i te pasy sobie jakoś tam do wózka przymocowałam że spełniają swoją funkcję :)
a nawet wydaje mi sie ze są lepsze od takich zwyczajnych, bo dziecko ma większą swobodę ruchów a jednak odpowiednio zabezpieczony jest :)
mi się przetarł w Bartatinie i dali mi za darmo 2 w MamaiJa, chociaż wózek kupowałam w Bobowózkach ;-)
Tak więc polecam udać się do MamaiJa
aaaaa haha, Ty mówisz o pasach do zapinania dziecka :-)

to w każdym sklepie "dzieciowym" za jakieś 15zł.
no ja mówie o tych pasach bezpieczeństwa,szelki od raczek przetarte. nie wiem czy model wózka ma znaczenie-mam QUENNE.

Spłukałam sie z ostatniej kasy na wózek, dodatkowo miałam problemy z autem, wiec w tym miesiacu przekroczyłam limit wydatków,dlatego myślałąm,że może znajdzie sie ktoś,kto ma niepotrzebne i mi odda za czekolade;)

oczywiście,w ostateczności udam sie gdzie trzeba.

tylko dziwi mnie fakt-dlaczego na allegro nie ma pasów??znalazłam same ochraniacze..
no właśnie nie wiem czy te pasy by weszły, bo u mnie szczeliny na pasy są u góry przy ramionkach, i w pasie krokowym,nie mam szelek bocznych, a widze ze tu idzie to zabezpieczenie jednak od boków
Miranda-no właśnie ja też mam przetarte, mówie o tych do zapinania, a Ty o jakich??
ja myslałam na początku o takich przy kołach :-]

A takie jak potrzebujesz to na allegro wg. hasła "szelki do wózka"

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=szelki+do+wozka
W praktycznie każdej pasmanterii za ok 12-15 złotych można kupić szelki do wózka.
wiesz co, jak ja dzwoniłam do producenta (bo też nie mogłam znaleźć zastępczych a używanych też nikt nie chciał sprzedać) to wołali sobie ponad 100 zł za pasy do Peg Perego

Zamontowałam te za 15 zł z Akpolu i gitara :)
Miranda- teraz rozumiem;) mi sie nigdy te paski nie uszkodziły,więc nie wiedziałam o co kaman ;)
ale te szelki co mi podajecie, sie nie nadaja, u mnie sa 3punktowe, a tam te zaczepy sa po bokach...

kulka-dzięki, u mnie na dzielnicy sa 2 pasmanterie-jedna uboga ale druga juz chyba bardziej "na wypasie"- jutro zobacze czy mają
nam zepsuła się spacerówka chicco ,jutro zobaczę czy da sie zdemontować pasy
podnosze
kupiłaś wózek nowy czy używany? na gwarancji? jakiej firmy?

my kiedyś mieliśmy za krótkie pasy w wózku (spacerówce) Mikado Boston. Napisałam maila do producenta, przysłali kuriera po siedzisko spacerowe i wszyli nowe pasy :] do tego zrobili jeszcze kilka udogodnień :]
niestety nasze pasy sa przyszyte do siedziska wiec nie pomoge :(
moniss-dzięki za chęci:)

Agusia- mój wózek to NETOR QUENNE, kupiony używany, i juz 3msc po gwarancji jest takze gwarancja u producenta odpada:/
i u mnie pasy nie sa wszyte
możesz spróbować ;]

nasz Concord Fusion kupiony rok temu używany, po gwarancji, a i tak naprawiony w serwisie ;) (za drobną opłatą)
zadzwonie w poniedziałek-chyba ze ktos sie trafi:)
do góry