Widok
my mamy nietypowa sytuacje poniewaz ze wzgledu na liczna rodzinke niemamy mozliwosci zaproszenie wszystkich znajomych i sasiadow ktorych chcemy na wesele takze postanowilismy ze na weselu bedzie cala rodzinka moja kolezanka i kolega narzyczonego a to juz bedzie 90 osob a za to na poprawinkach zrobimy takzwana wymiane i zaprosimy wiekszosc znajomych i sasiadow no i najblizsza rodzinke z wesele :)niestety niektorym goscia weselnym musielismy powiedziec ze poprawiny niestety sa dla znajomych ale coz niechcielismy zeby ktos byl pokrzywdzony a tak kazdy bedzie na czyms :)poprawinki mamy rowniez liczne bo az na 100 osob hehe:)takze prawie jak 2 weselicha:)to byla nasza decyzja i wszyscy ja uszanowali a jezeli nawet nie to i tak w takich sprawach kazdemu niedogodzisz hehe:)
mi sie wydaje, ze najlepiej i najtaktowniej poinfo. o poprawinach pod koniec wesela (jesli chodzi o samych gosci weselnych)... u nas jednak beda tez osoby, ktore zapraszamy tylko na poprawiny (nie na wesele) i tu bedzie wiekszosc naszych znajomych i ich bedziemy info. w momencie wreczania zawiadomienia o slubie.... proszeni beda na slub i na poprawiny pozniej....
a kto przyjdzie, to sie okaze w praniu
a kto przyjdzie, to sie okaze w praniu

[/url]