Widok
Fajnie oferty ,ale poszukuję takich kierunków jak - Kwiaciarnię - dobrą oczywiście to mój ukochany zamówi mi tą wymarzoną wiązankę ślubną , oczywiście dla mnie. Ciekawy lokal , z pokojem dla nowo poślubionych , może jakiś salon sukien ślubnych - sprawdzony , żeby nie było niespodzianek , Autko - średni luksus , Dobrą orkiestrę , która gra a nie pije , ciekawego kamerzystę - abstynęta - aby ręce mu się nie trzęsły. Może jakąś dekoracyjkę kościoła w rozsądnej cenie , a zapomiałam o fantazyjnym i zmysłowym fotografie z szybkim aparatem - najlepiej cyfrowym. Oraz dobrą pogodę ślub w sierpniu 2005 r.Wszystkich pozdrawiam za ciekawe pomysły i adresy.
Dzięki. Joanna.
Dzięki. Joanna.
gula napisał(a):
> Witaj!
> Ja polecam zmysłowego fotografa-przez pewien czas pracował dla
> Playboya :) i kamerzystę któremu nie dosyć że nie trzęsą się
> ręce to jeszcze odwala kawał genialnej roboty!Namiary na priv
> pozdrawiam
Witam. Proszę, podaj mi namiary na kamerzystę. Jest sprawdzony? Pozdrawiam
> Witaj!
> Ja polecam zmysłowego fotografa-przez pewien czas pracował dla
> Playboya :) i kamerzystę któremu nie dosyć że nie trzęsą się
> ręce to jeszcze odwala kawał genialnej roboty!Namiary na priv
> pozdrawiam
Witam. Proszę, podaj mi namiary na kamerzystę. Jest sprawdzony? Pozdrawiam
nazwy kwiaciarni, fryzjera i kosmetyczki nie pamietam ale to jest w gdyni, ul. 10 lutego pod delicjami w przejsciu (jedna z lepszych kwiaciarni w gdyni), cukiernia Markiza z Zukowa (dowoza ciach na imprezke)
Salon sukien Beauty we wrzeszczu kolo wysepki-wypozyczanie i sprzedaz
zespol Póltora goscia (3 mezczyzn, 5 instrumentow) pan Winczewski 6719957
Salon sukien Beauty we wrzeszczu kolo wysepki-wypozyczanie i sprzedaz
zespol Póltora goscia (3 mezczyzn, 5 instrumentow) pan Winczewski 6719957
Proponuje na kamerzystę firmę Jarex, firmę tą prowadzi małżeństwo. Oboje nie piją, urozmaicają kasetę i oglądając ją naprawdę nie można się nudzić!! Oglądałam kilka kaset przez nich kręconych i sama ich wybrałam, są naprawdę OK. Przy okazji można sobie oprócz kasety zamówić płytkę DVD. Cena przystępna. Namiar: 601681824 lub 058 3460141, nie wim czy te numery są aktualne, bo ślub brałam 1,5 roku temu. Życze powodzenia
Proponuje tanie i domowe pieczenie smacznych ciast oraz tortow (pietrowych takze). Posiadam wieloletnia praktyke i wyksztalcenie w tym kierunku. Posiadam zdjecia moich wypiekow, tak ciast jak i tortow. Zapraszam serdecznie :). Bernadka
P.S. Opinie o moim pieczeniu sa pod adresem: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=11428&t=11428
P.S. Opinie o moim pieczeniu sa pod adresem: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=11428&t=11428