Widok
......
, , Odkochalam sie w tobie.
odchodze. dluzej nam nie po drodze juz.
Nie zatrzymasz mnie niczym.
Nie mam zludzen ni zyczen.
Stracil wiare nasz Aniol Stroz.
Za te noce splakane w twych ramionach samotne,
za te nerwy zszargane,
za to serce niemodne,
za te kule przy nodze,
za pociagi pospieszne,
za to wszystko - odchodze (...)
I nie znajdziesz mnie nawet w niebycie.
Odkochalam sie w tobie
- zycie.
Grazyne Orlinska cytowala
odchodze. dluzej nam nie po drodze juz.
Nie zatrzymasz mnie niczym.
Nie mam zludzen ni zyczen.
Stracil wiare nasz Aniol Stroz.
Za te noce splakane w twych ramionach samotne,
za te nerwy zszargane,
za to serce niemodne,
za te kule przy nodze,
za pociagi pospieszne,
za to wszystko - odchodze (...)
I nie znajdziesz mnie nawet w niebycie.
Odkochalam sie w tobie
- zycie.
Grazyne Orlinska cytowala
Stowarzyszenie Gdynskich Fotografikow
Czesc ludki, dawno mnie tu nie bylo...
Wsrod Was jest wiele osob, ktore zajmuja sie fotografia. Chce stworzyc Stowarzyszenie Gdynskich Fotografikow (nazwa robocza). W planach: wynajecie pomieszczenia na (prawie) profesjonalna ciemnie fotograficzna, pozniej wyjazdy w plenery. wystawy, itp. Bedziemy tez wspolpracowac z Gdanskim Towarzystwem Fotografikow, ktore dziala juz ponad 45 lat. Jezeli wiec robisz fotki i chcesz sie wlaczyc, napisz.
Romeo
Wsrod Was jest wiele osob, ktore zajmuja sie fotografia. Chce stworzyc Stowarzyszenie Gdynskich Fotografikow (nazwa robocza). W planach: wynajecie pomieszczenia na (prawie) profesjonalna ciemnie fotograficzna, pozniej wyjazdy w plenery. wystawy, itp. Bedziemy tez wspolpracowac z Gdanskim Towarzystwem Fotografikow, ktore dziala juz ponad 45 lat. Jezeli wiec robisz fotki i chcesz sie wlaczyc, napisz.
Romeo
oświadczenie
Pułkownik Kiszczak wyraża swoje szczere ubolewanie z powdu nieobecności Esclarmonde o godzinie 5.10 rano pod dworcem głownym w Gdańsku. Płk Kiszczak dementuje także pogłsoki jakoby tej nocy miał nadepnąć na jeża. Pogłoski o uczestnictwie płk w procesji Bożego Ciała w Wejherowie w dniu 14.06.2001 są nieprawdziwe, albowiem tego dnia Płk przebywał (patrz niżej). W niedzielę Płk pojawi się pod pomniiem Jana III Sobieskiego i będzie chiał pożyczyć na piwo. Chętni do użyczenia mu pożyczki proszeni są o zgłoszenie się w wyżej wymienionym punkcie Gdańska. Jednocześnie Płk Kiszczak chce gorąco zaprzeczyć jakoby to on pisał głupawe teksty pod idiotyczną ksywą Pik - Pok. Płk Kiszczak uważa, że jest to szkalowanie jego dobrego imienia.
ktos
Bo ty nie wiesz w kim sie zakochalam. A zakochalam sie w ideale tzn nie w moim ideale bo tak sobie go nie wyobrazalam. No ale moj ukochany jest idealem . A myslalam ze nie ma idealnych facetow no i dlatego beznadziejnie, no i tez dlatego ze za nim ciegle teskie.. mysle o nim a to juz nie jest w moim zachowaniu normalne
Margarita
zdjecia i wspomnienia masz na pewno wspaniale. Czy przydarzylo ci sie cos co mozna by nazwac anegdotka w czasie tych podrozy? Milo bedzie przeczytac :-). W moich podrozach bylo kilka zabawnych zdarzen. W Holandii przeprowadzali nas przez dzielnice czerwonych lamp gdzie w odleglosci sredniowiecznej uliczki (jakies 2 m nie wiecej) sasiadowal kosciol gdzie normalnie odbywaly sie msze i przybytek uciech z wystawionym zywym towarem na wystawie. A w Budapeszcie pewna Wegierka poczestowala mnie malenka papryka, ktora wcinala jak kartofle. Co dzialo sie pozniej ze mna nie opisze, bo zajeta bylam lapaniem powietrza, piciem wody itp. Pozdrowienia-