Widok
Alchemik
alr ty jestes... Pomomo moich zapewnien zaarowno slownych jak i e-mailowych- wiec powtorze jeszcze raz mozesz dzwonic kiedy zechcesz bez ograniczan, chyba ze czasowych (godz. nocne odpadaja bo spie). Jeszcze mi nie wierzysz? Ma wystawic zgode na pismie? Dzis jestem na popoludnie. Jak zechcesz pogadac czy na czacie czy inaczej to zapraszam. Pozdrowienia sloneczne mimo chmur-
b
jak można zaspać o takiej godzinie weźcie się do roboty jak na razie nie pracujecie od 6.00 tylko gnijecie w tych studenckich pubach prześmirdniętych potem i fajkami do nocy chlejąc lub jarając i rozmawiacie o takich bzdetach że głowa boli, chętnie bym wam wszystkim poucinał głowy, jeżeli jest jakiś chętny czekam przyjade (dojazd na terenie trójmiasta gratis)
Alchemik
dopiero teraz jestem w pracy, posiedze jakies 2 godziny, moze jak tu zajrzysz to dryndnij 1 sygnalem? Wiem, ze dzis dzwoniles ale jeszcze bylam w domu. Ciekawe jakbys zareagowal gdybym oddzwonila hi, hi... Ale pomyslalam sobie, ze mozesz sobie tego nie zyczyc wiec spac mozesz spokojnie. Pozdrowienia-