Widok
Nefer
Jak fajnie, ze sie na chwile pojawilas:))) Szkoda, ze na tak krotko..
Czemu nie moge przesiedziec z Wami np. calej nocy na chacie? Ech... lece, formy muzyczne czekaja, az laskawie zaczne je czytac, tak aby cokolwiek zapamietac. Prof. opowiadal dzis anegdoty o Krzysztofie Meyerze. Na jednym zjezdzie kompozytorow mianowicie namowil paru kolegow i pomalowali bok "malucha" kolezanki na kolor kontrastujacy z reszta karoserii i ustawili go w poprzek na schodach. Ech, srodowisko artystow... i gdzie ja sie pcham:)))
Wieczorne pozdrowienia, trzymaj sie!!!
Czemu nie moge przesiedziec z Wami np. calej nocy na chacie? Ech... lece, formy muzyczne czekaja, az laskawie zaczne je czytac, tak aby cokolwiek zapamietac. Prof. opowiadal dzis anegdoty o Krzysztofie Meyerze. Na jednym zjezdzie kompozytorow mianowicie namowil paru kolegow i pomalowali bok "malucha" kolezanki na kolor kontrastujacy z reszta karoserii i ustawili go w poprzek na schodach. Ech, srodowisko artystow... i gdzie ja sie pcham:)))
Wieczorne pozdrowienia, trzymaj sie!!!
Aik
Mysle, ze kwestia SMSow zostala juz wyjasniona, prawda?:)))
Ciekawe, czy sie tu pojawisz. Jak mowilam, jestem i posiedze troche, choc powinnam w tej chwili grzecznie zakuwac na jutrzejszy egzamin. Niech Doskonali maja mnie w swej opiece:)...
Katarskie pozdrowienia!
Ps.Zaraz.. to Ty chyba jednak nie dostales tamtych pierwszych maili? Czekam na list.
Ciekawe, czy sie tu pojawisz. Jak mowilam, jestem i posiedze troche, choc powinnam w tej chwili grzecznie zakuwac na jutrzejszy egzamin. Niech Doskonali maja mnie w swej opiece:)...
Katarskie pozdrowienia!
Ps.Zaraz.. to Ty chyba jednak nie dostales tamtych pierwszych maili? Czekam na list.
Alchemik
bardzo molo mi sie z toba rozmawialo, nie jestes niczemu winien- czekalam na pierwsza strone, bo red. sie spozniala. W dodatku przeprowadzano jakies prace remontowe i okropnie smierdzialo jakims klejem (butapren?) i sama nie jestem pewna jak to wszystko przeczytalam :-)), jutro zawal! Ale nie powiedziales mi co ty robiles o tak pozniej porze w pracy... Zapomniales parasolki? :-))) Pozdrowienia-
paranoja pik poka
to samo jest wszedzie
dokladnie
zawsze znajdzie sie jakis palant (czytaj: madry czlowiek) ktoremu sie cos nie spodoba, ktory wszystko zrobilby szybciej, lepiej i w ogole inaczej, tylko szkoda czasu, a moze umiejetnosci, prawda panie PUK PUK? polecam zapoznanie sie z geneza i znaczeniem slowa Hyde Park (na wszelki wypadek podam fonetycznie: hajt park), polecam rowniez strone www.cos_mi_sie_nie_podoba.pl/hajtpark_wedlug_pipoka
nie pozdrawiam
baj de łej nie jestem TOMKO ty glupia kromko
dokladnie
zawsze znajdzie sie jakis palant (czytaj: madry czlowiek) ktoremu sie cos nie spodoba, ktory wszystko zrobilby szybciej, lepiej i w ogole inaczej, tylko szkoda czasu, a moze umiejetnosci, prawda panie PUK PUK? polecam zapoznanie sie z geneza i znaczeniem slowa Hyde Park (na wszelki wypadek podam fonetycznie: hajt park), polecam rowniez strone www.cos_mi_sie_nie_podoba.pl/hajtpark_wedlug_pipoka
nie pozdrawiam
baj de łej nie jestem TOMKO ty glupia kromko
PARANOJA
Dlaczego ta strona nazywa się "Trójmiejski Hyde Park" ?A nie np. "Ohyda Park " kilku nawiedzonych SMS-siarzy , którzy zamiast komórkami posługują się internetem.Bełkot kwitnie tu codziennie do obrzydzenia.Te same osoby nie mają nic do powiedzenia , a jednak ! Nie wiem o co tu chodzi.Mam wrażenie , że za tym stoi gospodarz tej strony.A więc - jaki pan taki kram - Panie TOMKO !