Widok

POZDROWIENIA

Pozdrawiam serdecznie panią Halinkę z Gdańska i serdecznie dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alchemik

przepraszam za wyjscie "po angielsku" pozdrowienia-

Nefer

co2%$%5454

Nefer

Jak fajnie, ze sie na chwile pojawilas:))) Szkoda, ze na tak krotko..
Czemu nie moge przesiedziec z Wami np. calej nocy na chacie? Ech... lece, formy muzyczne czekaja, az laskawie zaczne je czytac, tak aby cokolwiek zapamietac. Prof. opowiadal dzis anegdoty o Krzysztofie Meyerze. Na jednym zjezdzie kompozytorow mianowicie namowil paru kolegow i pomalowali bok "malucha" kolezanki na kolor kontrastujacy z reszta karoserii i ustawili go w poprzek na schodach. Ech, srodowisko artystow... i gdzie ja sie pcham:)))
Wieczorne pozdrowienia, trzymaj sie!!!

Aik

Mysle, ze kwestia SMSow zostala juz wyjasniona, prawda?:)))
Ciekawe, czy sie tu pojawisz. Jak mowilam, jestem i posiedze troche, choc powinnam w tej chwili grzecznie zakuwac na jutrzejszy egzamin. Niech Doskonali maja mnie w swej opiece:)...
Katarskie pozdrowienia!
Ps.Zaraz.. to Ty chyba jednak nie dostales tamtych pierwszych maili? Czekam na list.

???????

Jestem a tu nikogo nie ma !!!!

Nefer

oczywiscie zapomnialem parasolki :)))))

Alchemik

bardzo molo mi sie z toba rozmawialo, nie jestes niczemu winien- czekalam na pierwsza strone, bo red. sie spozniala. W dodatku przeprowadzano jakies prace remontowe i okropnie smierdzialo jakims klejem (butapren?) i sama nie jestem pewna jak to wszystko przeczytalam :-)), jutro zawal! Ale nie powiedziales mi co ty robiles o tak pozniej porze w pracy... Zapomniales parasolki? :-))) Pozdrowienia-

Nefer

postaram sie. a to wczoraj to przez moje gadanie

Alchemik

wrocilam wczoraj z pracy o 1 a dzis musialam sobie przypomniec jaki wlasciwie mamy dzien tygodnia. Znajdziesz dzis chwile? Pozdrowienia deszczowe-

paranoja pik poka

to samo jest wszedzie
dokladnie
zawsze znajdzie sie jakis palant (czytaj: madry czlowiek) ktoremu sie cos nie spodoba, ktory wszystko zrobilby szybciej, lepiej i w ogole inaczej, tylko szkoda czasu, a moze umiejetnosci, prawda panie PUK PUK? polecam zapoznanie sie z geneza i znaczeniem slowa Hyde Park (na wszelki wypadek podam fonetycznie: hajt park), polecam rowniez strone www.cos_mi_sie_nie_podoba.pl/hajtpark_wedlug_pipoka
nie pozdrawiam
baj de łej nie jestem TOMKO ty glupia kromko

PARANOJA

Dlaczego ta strona nazywa się "Trójmiejski Hyde Park" ?A nie np. "Ohyda Park " kilku nawiedzonych SMS-siarzy , którzy zamiast komórkami posługują się internetem.Bełkot kwitnie tu codziennie do obrzydzenia.Te same osoby nie mają nic do powiedzenia , a jednak ! Nie wiem o co tu chodzi.Mam wrażenie , że za tym stoi gospodarz tej strony.A więc - jaki pan taki kram - Panie TOMKO !

LUDZIE!!!!!!!!

jak tam noca nad ta "niebieska" woda Baltycka. Wszystkie koncowki tak smiesznie zjada to prawda . Hej-pozdrawiam ranne ptaszki- jesli tam jeszcze sa.

Wicherek

i co tam? jak tam egzamin?

Neurotic

a w jakim sensie ;-))))
bo ja rozsiewam grype ;-)
milego wieczorka

Esclarmonde

dzis nie moge ci jeszcze powiedziec, czy uda nam sie spotkac w piatek, duzo zalezy czy jutro wstane (po dzisiejszym nocnym dyzurze) i pozalatwiam kilka spraw. Odezwe sie SMS-em. Pozdrowienia sloneczne-

Alchemik

gdybys jednak zajrzal tu- daj znac, moze w koncu sie spotkamy... Pozdrowienia mijane-

Nefer

bywa --to normalne -- praca . trzymaj sie dzielnie
pozdrawiam jak zawsze :)

Alchemik

ja dzis siedze do 22 przynajmniej, moze uda cie sie chociaz zajrzec do Hyde, na czat tez na razie nie moge wejsc, jest kompletne urwanie glowy przez Boze Cialo i... komputer z ktorego zawsze korzystam wciaz jest zajety, moze za godzine... Pozdrowienia-

Nefer

Tak . Nie wiem czy uda mi sie byc o 19
w kazdym razie pozdrawiam

Alchemik

domyslam sie ze jestes na czacie, ale ja moge tam dotrzec dopiero kolo 19, pozdrowienia-

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (155 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry