Widok

PRACA W "LIDLU" W SOPOCIE

Witam! Czy ktos zostal zatrudniony w Lidlu w Sopocie? Wyslalam CV i czekam...moze sie odezwa.

Interesuja mnie warunki pracy,no i wiadomo: jaka place oferują.
Dzieki za wszelkie info!!!:)

POZDRAWIAM!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/Praca-w-Lidl-t243372,1,33.html
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki iPODaniel,ale chodzi mi konkretnie o Lidl W Sopocie...:)
zarobki w Lidlach są takie same, nie ważne czy w Sopocie czy w Warszawie
...domyslam sie....czyli jakie? oczywiscie,jesli mozna zapytac?
Lidl to ściema, dostają się tylko ludzie po znajomości, albo Ci, co mają niezwykłego farta, znam osoby, które swoje CV wysyłały już po jakieś 15x i nic, a mają doświadczenie w handlu spoż., odpowiedni wiek i wszystko to, czego oni tam wymagają, lidl podobnie jak biedronka gromadzi dane osobowe i potem handelek kwitnie - może ktoś z Was niezliczoną ilość podań również wysłał???? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
gadasz glupoty

piszesz ^ :D

a tak powaznie jak moja zonka szukala to chyba do je3dengo sklepu z 10 razy cv skaldala + sklep na oruni tam chyba byl jakis glowny szef cos takiego
image
sry za literowki (laptop)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zależy na jakie stanowisko aplikowałeś.
kasjer: na początku 1300, po pół roku 1600, jesli zostanie funkcyjnym koło 2000 zł.
z/ca kierownika: w okresie próbnym 1900, po 3mc - 2200, po pół roku 2500, a potem 2700

od razu uprzedzam, że pracując jako z/za kierownika czy kierownik nie siedzisz w tylko w biurze a pracujesz dużo fizycznie. Bywa tak, że wszyscy kasjerzy siedzą na kasach, a Ty rozkładasz towar, międzyczasie przyjmujesz zwroty, zamawiasz towar, robisz storno. Z/ca i kierownik prócz normalnych godzin mają dodatkowe godziny w ryczałcie, także wyrobienie nadgodzin jest trudne. Za nadgodziny wypłacane jest co 3mce.

Jeśli trafisz na dobrego krs'a to będziesz miał dobrze, gorzej jeśli na takiego nie trafisz.
Dziękuję bardzo. Podane stawki,to netto czy brutto? Kto to jest KRS?
netto, krs to jakby kierownik kilku sklepów.

Inne tematy z forum Praca

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

do góry