Widok

PRAWDA O PILWINSKI BAND

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drodzy Państwo. Zwracam się do osób które wchodząc na to forum oczekują rzetelnych informacji a nie podnoszą sobie adrenaliny dokonując wyssanych z palca wpisów. Jako że prawdziwa cnota krytyk się nie boi, nie chce mi się już więcej ustosunkowywac do oszczerstw pod adrwsem naszego zespołu. Nie chcę też po raz drugi udowadniać że ja to ja i gram w tym zespole. Wystąpiliśmy na tegorocznych targach Weselnik na żywo i każdy miał okazję się przekonac jak gramy. Jesteśmy nietuzinkowi, dlatego kole to w oczy tych, którzy nam nie dorastają do pięt i piszą opinie nie poparte faktami. Pojawiły się one po tym, jak włozyłem "KIJ W MROWISKO". Przypomina mi to jako żywo scenę polityczną w Polsce. Brońmy to szacowne forum przed krzykaczami i za przeproszeniem gówniarstwem. Pozdrawiam doodie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To zwykłe zarozumiałe buce nie ma co czytać tego samouwielbienia. Jak grają tyle imprez to czemu się tutaj ciągle reklamują i mają ciągle wolne terminy. Ja słyszałem że pobierają zaliczki i na tym się kończy impreza... nie wiem czy to prawda ale tak gdzieś przeczytałem. MAM DOŚC TYCH REKLAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rubens jesteś spoko
Zamkniejcie juz temat tego piliwinskiego bandu bo glowa boli. Proponuje nie zapraszac ich na wesela i juz. Jak ktos chce miec normalne wesele z dobra muza to ma duzo dobrych zespolow zafajna cene. Radze wystrzegac sie takich artystow madrali ktorzy wszystkie imprezy poza ich wlasnymi oceniaja jako badziewie a zdaje sie ze pilwinski wlasnie tak mysla o innych zespolach i imprezach.
Skoro sa elita muzyczna to niech sobie beda ale tu jest forum weselne a nie galeria slaw muzycznych. Tu sie szuka dobrego zespolu na impreza weselna!!! Zrozumcie to wreszcie zanim znow przeczytam rewelacyjne doniesienia o waszych wspanialych wystepach i mistrzoskim graniu. Najlepiej nie zwracac na nich uwagi. Znudzi im sie.
Żygać sie juz chce.
a ja proponuje zajac sie soba i zawodem zamiast wypisywac glupoty na forum i zasmiecac je.

lepiej ugryzc sie czasem w jezyk... znajdzie sobie ludzie zajecie.

ktos bedzie chcial to i tak wezmie ten zespol co to kogo obchodzi?

duzo toksycznych osob jest na tym forum, przestancie juz obrzydzac innym zycie i spojrzcie na samych siebie, wszystkim to wyjdzie na dobre
To forum jest po to żeby wymieniać opinie na temat zespołów a opinia to nie są głupoty i zaśmiecanie. Ludzie muszą się wystrzegać oszustów i złych ofert. A tak poza tym to widzę że panowie Pilwiński już wytrzeźwieli po ostatnich ekscesach i znów wracają do formy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie rozumiem skąd tyle zamieszania wokół tego zespołu? Przecież są jednymi z wielu jakie się reklamuje na tym forum,a na nich skupiła się dość spora uwaga i moda na atak.Skąd ta nagonka o oszustach i pijakach? Czyżby działanie muzyków z innych zespołów?
W przeciwieństwie do niektórych wypowiedzi sądzę,że Pan Piotr jest bardzo kulturalnym człowiekiem i nie widzę problemu w dogadaniu się z nim.
Pozdrawiam Pilwiński Band!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przeczytaj sobie cały wątek to zobaczysz co oni o sobie piszą - ze są nie wiadomo kim. To jest reklama przedstawiona w tak perfidny sposób że aż żal się robi. Poza tym obrażają ludzi a to już nie jest kultura.
Byłem na targach i rzeczywiscie grał tam zespół Pilwiński Band tragedia powiem wam, było tak głośno że nie szło wytrzymać rzempolenie na maksa aż uszy więdły MASAKRA ! Jak tak ma być na weselu to lepiej zrezygnować z wesela... Jednak ten człowiek jest nienormalny. Wszystkich mam zamiar informowac o tym co wy wyprawiacie. Wielka negatywna opinia na temat tego zespołu
Ten człowiek zdaje się Piotr Dudek co sie wszędzie nachalnie reklamuje jest chyba nie do końca normalny ! Do niego nic nie pociera ! Ciągl wszystkich poucza i ma za idiotów a sam nie umie poprawnie napisać kilku zdań. Przeczytajcie jego wypowiedzi są w każdym wątku i to wystarczy więcej komentować nie trzeba :( :( :( :(
Jestem nienormalny. To fakt. I reklamuje mój zespół. Ochyda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co oni takiego wyprawiają? ja ich granie oceniam bardzo pozytywnie i dlatego zdecydowałam się na ich występ na moim weselu.
jak Was czytam to zaczynam się bać... skąd w Was tyle zawiści i złego nastawienia do zespołu? Na mnie robią dobre wrażenie,grają profesjonalnie,robią świetne show i można się z nimi normalnie dogadać,są otwarci na uwagi i propozycje więc o co chodzi?
Cześć Romek. Jesteś fajowy. I miły. A Twó gust muzyczny i Twoja wiedza są dla mnie wzorem. Szkoda, że nie wiesz, że akustyk odpowiada za poziom decybeli na koncercie. Ale jesteś SUPER
Informuj wszystkich. Proszę... Tylko nie pomyl nazwy zespołu
Jesteś BOSKI
Jola jesteś the best.
My nie trzeźwiejemy nigdy. Jesteśmy alkoholikami i ćpunami. No przecież sami wiecie najlepiej...
Brawo. Szacun
Już dość jesteś GENIUSZEM
Jeszcze chcesz sobie pogadac?!?!?!?!
Zawsze chce sobie pogadać. Zostałem do tego sprowokowany. A Ty jesteś MISTRZEM ŚWIATA
żałośni prostacy uczepili sie zespołu jak rzep do psiego ogona,może pilnuje własnych spaw i zostawcie tych ludzi w spokoju.Mieliscie ich na weselach że tak plujecie na nich jadem??a może jestescie z tych konkurencji co nie mają klientów i wykorzystują każdą nadarzającą sie okazje by opluć błotem ludzi ktorzy coś osiagneli!! i z pewnością wiecej niż wy! Gdyby byli tacy kiepscy ludzie nie zamawiali by ich na koncerty i wesela.. Jak widać złosliwosc i zazdrość nie ma końca..

PILWINSKI BAND, nie dajcie się..
Niedawno mnie rowniez ostakrzone o autoreklamę tylko dlatego że zadawałam zbyt duzo pytan na temat dekoracji ślubnych, a jestem zwykłą klientką.
Żenada!!!!

I jeszcze jedno zespół został zaatakowany a nie na odwrót! i miał prawo się bronić jak każdy normalny człowiek ,tez bym nie pozwoliła żeby ktos szykanował moje dobre imię czy nazwisko nie znając ani mnie osobiscie ani mojej firmy.takie pomowienia i obrazy są moi kochani karalne..
w dzisiejszych czasach na wszystko trzeba miec dowody.
akie wy wogóle macie podstawy obrażania tych ludzi?
dowody??

normalnie rzygać sie chce.
Z moich informacji wynika ze oni po prostu wyłudzają pieniądze !
A może skończmy już ten temat???może i są w tym wątku osoby zawiedzione tym zespołem ale część to na pewno konkurencja, która znalazła sposobność aby kogoś oczernić!!a tak w ogóle to w końcu mamy wiosnę i należy się tym cieszyć!!!pozdrawiam wszystkich!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś próbuje znowu rozpętać burzę na temat,który dawno się zakończył! nie ma to jak wygrzebać sobie stary wątek i dowalić...
i jak tu nie wierzyć w to,że są to działania złośliwej konkurencji?
p.s. pzdr dla chłopaków z Pilwiński Band!
witam !
przeczytałam znajdujące się tu wypowiedzi i dziwi mnie jedno dlaczego ktoś broni wokalisty. Przesłuchałam muzykę znajdującą się na tej stronie PILWIŃSKI BEND i jest to poprostu fałszujące śpiweanie - delikatnie mówiąc - wokalista powinien jeśli już chce śię zajmować wokalem niech zapisze się do szkoły muzycznej na wokal, bo tak fałszuje, że szok .oczywiście,. to jest moje zdanie komuś może się podobać jego głos i będzie twierdził że to super wokalista ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje. moja wypowiedź nie ma podtekstu obrażania pana wokalisty z zespolu PILWINSKI BAND ani to czy jestem z konkurencji ale prośba do wokalisty, żeby poprostu zastanowił się nad tym co przentuje jeśli chodzi o wokalistykę - a tak na marginesie to śpiewac właściwie każdy może
Mam niestety podobne odczucia. Tym bardziej to dziwne poniewaz mowia o sobie ze sa prawdziwymi artystami. Dosc to zalosne. Ale jak piszesz - spiewac kazdy moze...
jedno wielkie straszne rzępolenie okropne okropne okropne,

inaczej ich muzyki nie można opisać
image
7 sierpnia 2010
A podejrzewa jeszcze ze ci, ktorym sie ten zespol tak bardzo bardzo podoba i sa pod wielkim wrazeniem to czlonkowie tego zespolu. Jakies takie mam dziwne przeczucia... moze sie myle ale nie sadze.
mylisz się i to bardzo...nie jestem z zespołu i zachwycam się ich graniem! uwielbiam ich za styl bycia,grania i śpiewania ale żeby to zrozumieć trzeba mieć trochę dystansu i poczucia humoru.
można nie lubić tego typu grania ale odgrzebywanie starych wątków i pisanie jakiś tam komentarzy jest też podejrzane i konkurencją zajeżdża!
czytam te bzdury i sie dziwie jak mozna uwielbiac jakis tam zespolik weselny... Oni nic nie tworza graja stare i nowe przeboje - czyjes - i wychodzi to jednym lepiej a drugim gorzej. Wynajmuje sie ich na 1 lub 2 noce, a ich zadaniem jest bawic gosci. Kazdy sobie wybiera taki zespol, ktory akurat przypadnie do gustu, po spotkaniu i wysluchaniu ich dema. I to tyle, wiec nie rozumie o co tyle szumu z powodu jakis tam grajkow...

nie rozumiem czemu się dziwisz?! nie rozumiesz jak można kogoś lubić? poznałam chłopaków na jednym z koncertów w trójmiejskim klubie,byłam na wielu imprezach plenerowych i oglądam wszystkie "szansy na sukces" z występem Wojtka.
Jeżeli dobrze się bawię w ich towarzystwie i przy ich muzyce to tak trudno pojąć,że ich lubię? hehe....to dopiero jest dziwne...
Lola ,grajków to może na jarmarku poszukaj ..
Co to w ogóle za określenie ?
Ależ złośliwość i prostota!
sami poloniści na tym forum, szczególnie Pan wokalista :)
Nie rozsmieszaj mnie. Jakie szansy na sukces? Wiesz chlopie ilu ludzi sie przez ten program przewija? Masa. A wiesz ilu naprawde utalentowanych? Tez masa. A fakty sa takie ze czlowiek z waszego zespolu ma niestety duze braki w wyszkoleniu. Mowiac najkrocej - troszke fałszuje. Nie łapie tonacji. Takze daruj sobie
No dokładnie tak jest!!! Nie można sie zachwycac takim zespolem. Maja swoja robote do wykonania za konkretna kwote i tyle. Zaden zespol weselny nie moze byc traktowany jako artysci. Raczej jako ludzie do wynajecia. Tak wiec Sylwia wiadomo po co pisze. Moje przypuszczenie okazaly sie trafne. To ludzie z tego zespolu pisza.
A forum jest zdaje sie po to zeby rozne sprawy komentowac. Jesli uwazasz to za podejrzane - czas sie powaznie nad soba zastanowic. Zwroc glownie uwage na swoja kondycje psychiczna. To jakas mania przesladowcza!!!
hehe...dawno żaden wpis tak mnie nie rozśmieszył...
masz rację!!!
fantastyczny z Ciebie psycholog...haha... nie wiem tylko po co mnie obrażasz? ale jeżeli ma Ci to ulżyć w codziennym funkcjonowaniu na tej planecie, to nie krępuj się i wal śmiało ze swoimi kiepskimi komentarzami hahaha...
watek jest co najmniej dziwny. Mam wrazenie jakby ta cała rozmowa była prowadona przez jedna osobe.Bo czemu wiekszosc osób jest niezalogowanych??
Bo te wszystkie osoby zachwycajace sie zespolem pilwinski to jedna osoba pod roznymi nickami, ktora w dodatku jest z tego zespolu. jest to dziwne bo ten caly zespol to dziwni ludzie. wspolczuje
jeżeli widziałeś lub słyszałeś w Pilwińskim Band kobietę to pewnie jestem z zespołu hehe...
nie wiem do czego zmierzasz i skąd w Tobie tyle agresji w stosunku do nich? zapewne masz problemy emocjonalne...
sam robisz im reklamę bo nieważne jak o nas mówią,ważne,że mówią!
Ja tam nie wiem co ty robisz poza uczestniczeniem w tym zespole. Moze i sie przebierasz za kobiete. Albo za cos innego. Ja tem nie wnikam. Sa rozne dewiacje.
Nie osmieszaj sie!! Pewne jest ze to co robisz to szopka. Kazdy kto czyta info na temat tego zespolu doskonale wie ze mamy do czynienia z szalenstwem jakie uskuteczniacie. Daruj juz sobie bo to nie ma sensu. Ile mozna w kolko agitowac i tandetnie sie reklamowac?? Przestan odswiezac te watki i sie ciagle reklamowac!!! Otwierasz stare tematy po to zeby sie reklamowac!!!!!! Dosc tandetnej reklamy tego fasadowego zespolu!
o ile dobrze kojarzę to na temat tego zespołu już nikt nie dyskutuje,a to Ty wygrzebałeś ten wątek! Nikt go już dawno nie reklamuje!
proponuje kozetkę u specjalisty hahaha...
Sprytne! Kolega Pilwinski najpierw wyciaga stare watki i reklamuje swoj zespol a jak pojawiaja sie opinie negatywne na temat tego co ten zespol wyrabia to oskarza wypowiadajacych sie o to ze wyciagaja stare watki. To juz jest szczyt bezczelności! Kolego Pilwinski! Wez ty sie pohamuj i daj na wstrzymanie z tymi chamskimi reklamami. Jak wam tak zalezy to sobie wykupcie spoty reklamowe w tv i bedzie reklama. A tu jednak pozwolcie ludziom na troche swobody. Nie kazdy ma ochote czytac glupot na temat waszego "wspanialego" zespolu. Jak opinie o was sa zle to znaczy ze cos w tym musi byc!
l.piotr25
2009-08-14 15:39
83.25.98.*
Mam niestety podobne odczucia. Tym bardziej to dziwne poniewaz mowia o sobie ze sa prawdziwymi artystami. Dosc to zalosne. Ale jak piszesz - spiewac kazdy moze...

Jeśli raczysz zauważyć powyższy wpis należy do Ciebie!
poprzedni był 29.03 i kończył rozmowę więc jak widać masz zaniki pamięci i coś z głową skoro nie kojarzysz,że sam wyciągnąłeś wątek i jedziesz z tematem!!!
Piotr , idź się leczyć na nogi , bo na głowę chłopie za późno ...
Ten cały zespół PILWIŃSKI BAND to ludzie delikatnie mowic o watpliwej kondycji psychicznej...
Opinia została zablokowana przez moderatora
Cześć Tymon. Jest jeden Tymon, który jest geniuszem. Chodzi o Tymańskiego. I jemu podobam sie osobowość Wojtka na scenie. Ale Tobie nie, bo nie jesteś geniuszem tylko ... tymonem
Ćpamy, pijemy, kradniemy i zjadamy noworodki na scenie. BÓJ SIĘ TY MONIE
Daruj sobie juz
Chętnie sobie daruję Bellisa, ale nie mogę spokojnie czytać tych oszczerstw wyssanych z ( brudnego ) palca. Co w tym złego że reklamuję w sposób jawny i otwarty mój zespół?

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry