Widok

PRAWDA O PILWINSKI BAND

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drodzy Państwo. Zwracam się do osób które wchodząc na to forum oczekują rzetelnych informacji a nie podnoszą sobie adrenaliny dokonując wyssanych z palca wpisów. Jako że prawdziwa cnota krytyk się nie boi, nie chce mi się już więcej ustosunkowywac do oszczerstw pod adrwsem naszego zespołu. Nie chcę też po raz drugi udowadniać że ja to ja i gram w tym zespole. Wystąpiliśmy na tegorocznych targach Weselnik na żywo i każdy miał okazję się przekonac jak gramy. Jesteśmy nietuzinkowi, dlatego kole to w oczy tych, którzy nam nie dorastają do pięt i piszą opinie nie poparte faktami. Pojawiły się one po tym, jak włozyłem "KIJ W MROWISKO". Przypomina mi to jako żywo scenę polityczną w Polsce. Brońmy to szacowne forum przed krzykaczami i za przeproszeniem gówniarstwem. Pozdrawiam doodie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mylisz się i to bardzo...nie jestem z zespołu i zachwycam się ich graniem! uwielbiam ich za styl bycia,grania i śpiewania ale żeby to zrozumieć trzeba mieć trochę dystansu i poczucia humoru.
można nie lubić tego typu grania ale odgrzebywanie starych wątków i pisanie jakiś tam komentarzy jest też podejrzane i konkurencją zajeżdża!
A podejrzewa jeszcze ze ci, ktorym sie ten zespol tak bardzo bardzo podoba i sa pod wielkim wrazeniem to czlonkowie tego zespolu. Jakies takie mam dziwne przeczucia... moze sie myle ale nie sadze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jedno wielkie straszne rzępolenie okropne okropne okropne,

inaczej ich muzyki nie można opisać
Mam niestety podobne odczucia. Tym bardziej to dziwne poniewaz mowia o sobie ze sa prawdziwymi artystami. Dosc to zalosne. Ale jak piszesz - spiewac kazdy moze...
witam !
przeczytałam znajdujące się tu wypowiedzi i dziwi mnie jedno dlaczego ktoś broni wokalisty. Przesłuchałam muzykę znajdującą się na tej stronie PILWIŃSKI BEND i jest to poprostu fałszujące śpiweanie - delikatnie mówiąc - wokalista powinien jeśli już chce śię zajmować wokalem niech zapisze się do szkoły muzycznej na wokal, bo tak fałszuje, że szok .oczywiście,. to jest moje zdanie komuś może się podobać jego głos i będzie twierdził że to super wokalista ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje. moja wypowiedź nie ma podtekstu obrażania pana wokalisty z zespolu PILWINSKI BAND ani to czy jestem z konkurencji ale prośba do wokalisty, żeby poprostu zastanowił się nad tym co przentuje jeśli chodzi o wokalistykę - a tak na marginesie to śpiewac właściwie każdy może
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś próbuje znowu rozpętać burzę na temat,który dawno się zakończył! nie ma to jak wygrzebać sobie stary wątek i dowalić...
i jak tu nie wierzyć w to,że są to działania złośliwej konkurencji?
p.s. pzdr dla chłopaków z Pilwiński Band!
A może skończmy już ten temat???może i są w tym wątku osoby zawiedzione tym zespołem ale część to na pewno konkurencja, która znalazła sposobność aby kogoś oczernić!!a tak w ogóle to w końcu mamy wiosnę i należy się tym cieszyć!!!pozdrawiam wszystkich!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z moich informacji wynika ze oni po prostu wyłudzają pieniądze !
akie wy wogóle macie podstawy obrażania tych ludzi?
dowody??

normalnie rzygać sie chce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I jeszcze jedno zespół został zaatakowany a nie na odwrót! i miał prawo się bronić jak każdy normalny człowiek ,tez bym nie pozwoliła żeby ktos szykanował moje dobre imię czy nazwisko nie znając ani mnie osobiscie ani mojej firmy.takie pomowienia i obrazy są moi kochani karalne..
w dzisiejszych czasach na wszystko trzeba miec dowody.
żałośni prostacy uczepili sie zespołu jak rzep do psiego ogona,może pilnuje własnych spaw i zostawcie tych ludzi w spokoju.Mieliscie ich na weselach że tak plujecie na nich jadem??a może jestescie z tych konkurencji co nie mają klientów i wykorzystują każdą nadarzającą sie okazje by opluć błotem ludzi ktorzy coś osiagneli!! i z pewnością wiecej niż wy! Gdyby byli tacy kiepscy ludzie nie zamawiali by ich na koncerty i wesela.. Jak widać złosliwosc i zazdrość nie ma końca..

PILWINSKI BAND, nie dajcie się..
Niedawno mnie rowniez ostakrzone o autoreklamę tylko dlatego że zadawałam zbyt duzo pytan na temat dekoracji ślubnych, a jestem zwykłą klientką.
Żenada!!!!

Informuj wszystkich. Proszę... Tylko nie pomyl nazwy zespołu
Jesteś BOSKI
Zawsze chce sobie pogadać. Zostałem do tego sprowokowany. A Ty jesteś MISTRZEM ŚWIATA
Jestem nienormalny. To fakt. I reklamuje mój zespół. Ochyda
My nie trzeźwiejemy nigdy. Jesteśmy alkoholikami i ćpunami. No przecież sami wiecie najlepiej...
Jeszcze chcesz sobie pogadac?!?!?!?!
Cześć Romek. Jesteś fajowy. I miły. A Twó gust muzyczny i Twoja wiedza są dla mnie wzorem. Szkoda, że nie wiesz, że akustyk odpowiada za poziom decybeli na koncercie. Ale jesteś SUPER
Już dość jesteś GENIUSZEM
Rubens jesteś spoko
Jola jesteś the best.
do góry