Widok

PRO- FEMINA Wejherowo

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To prawda że nie przyjmują nowych pacjentek do dr. Dubaniewicz?

Jeśli tak to możecie polecić innego ginekologa stamtąd?

Mam co prawda swojego juz ale chcę również chodzic na NFZ.

Jeszcze jedno. Usiłuję się tam dodzwonić od 3 godzin i nikt nie odbiera....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, do dr Dubaniewicz nie zapisują nowych pacjentek, bo ona i tak ma za dużo... ale może spróbuj pod koniec roku, to będą zapisy na nowy rok... a z innych lekarzy to nie wiem, bo ja chodze właśnie do dr Dubaniewicz. A co do dodzwonienia się do niech, to niestety jest tak, ze jak mają tam urwanie głowy, to te położne po prostu odkładają słuchawkę. Ale spróbuj po 14stej (czyli już teraz), bo o 14:00 się zmieniają lekarze i położne. Powodzenia ;)
image
image
polecam dr Kubicką
Umówiłam się do dr. Żabińskiego.

Ale powiem Wam ciekawostkę. Do ginekologa w Pro-Femina nie można się zapisać z NFZ.
Pierwsza wizyta jest odpłatna i jeśli wszystko będzie ok z ciążą to wizyta już na przełomie grudnia i stycznia będzie refundowana.

Dokładnie, szkoda, że już nikt nie przyjmuje na NFZ. Zapisy dopiero na nowy rok będą...
A ja polecam jeszcze dr Wajlonisa, dr Marciniaka, dr Chmyłko, no i Żabińskiego.

Ja miałam to szczęście, że dostałam się do dr Dubaniewicz na drugi dzień po zrobieniu testu ciążowego :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry