Widok
PROBLEM Z SUKNIĄ!!! pomocy
Na razie nie będę sie rozpisywać, bo musze się z tym przespać, ale na chwile obecną potrzebuje info gdzie mogę wypozyczyć suknię na 11 września. Względnie uszyć i ja kupić. ale do 1400zł.
Właśnie się dowiedziałam, że nie mam sukni na ślub, wiec chyba rozumiecie.
Do 11 września mało czasu, chciałabym trafić na fachowców, którzy mnie nie wyrolują!!!
Właśnie się dowiedziałam, że nie mam sukni na ślub, wiec chyba rozumiecie.
Do 11 września mało czasu, chciałabym trafić na fachowców, którzy mnie nie wyrolują!!!
anez, to podeślij, bo juz nie pamiętam. Ja mam rozmiar 36-38, wzrost 162cm.
Co sie stało z poprzednia? Właśnie się dowiedziałam, że nie można jej przerobić, bo pózniej jej nie wypożyczą. Dowiedizałam się, że mam nietypowe wymiary i jestem niska.
Kurde, jutro mnie czeka objazdówka po salonach.
Może uszyję, ale nie może być droga. tylko ze ja juz nie mam pomyslu poza tym, ze musi być snieżnobiała i mieć ramiaczka
Co sie stało z poprzednia? Właśnie się dowiedziałam, że nie można jej przerobić, bo pózniej jej nie wypożyczą. Dowiedizałam się, że mam nietypowe wymiary i jestem niska.
Kurde, jutro mnie czeka objazdówka po salonach.
Może uszyję, ale nie może być droga. tylko ze ja juz nie mam pomyslu poza tym, ze musi być snieżnobiała i mieć ramiaczka
Cytrusowa - pierwsza marietta jest po lewej stronie jadac od Gdanska i tam jest najwiekszy wybor , natomiast nie znam kwesti cen , wiem natomiast , ze mozesz sobie wypozyczyc nowa suknie praktycznie z kazdego modelu no i jest w czym wybierac . ja wlasnie nad ta opcja sie zastanawialam , ale panie podpowiedzialy mi , ze w tym drugim salonie (na samym dole tej ulicy) jest wlasnie taka znizka , no i skusilam sie , chociaz slub mam dopiero w styczniu. Mysle , ze rozsadniej bedzie jak zajzysz tu i tu i przede wszystkim przedstaw swoj problem to ci pomoga. Zycze powodzenia i udanego wyboru (( nie zalamuj sie , wszystko bedzie ok.))..
collin - suknia śliczna, ale ja potrzebuję śnieżnobiałą. I nie zmienię tego, bo wszystkie dodatki są kupione:-(
O 11 wybieram sie do Gdyni w objazd - zacznę od mariety. mam nadzieję, że się uda coś znalezc. I albo kupię, albo wypożyczę.
dzięki Wam sedrecznie za pomoc.
A jak juz znajdę, to Wam wszystko opiszę na temat salonu, w którym 10 dni przed ślubem szefowa powiedziała, że nie ma sukni.
Ta sprawa musi być opisana! ku przestrodze!!!
O 11 wybieram sie do Gdyni w objazd - zacznę od mariety. mam nadzieję, że się uda coś znalezc. I albo kupię, albo wypożyczę.
dzięki Wam sedrecznie za pomoc.
A jak juz znajdę, to Wam wszystko opiszę na temat salonu, w którym 10 dni przed ślubem szefowa powiedziała, że nie ma sukni.
Ta sprawa musi być opisana! ku przestrodze!!!
Dziewczyny - dzięki Wam wszystkim za rady.
Znalazłam suknie w Agnes - bez problemu. I wpyożyczam na 11 września. Będzie mnie to kosztować 900zł (czyli tyle, ile na to przeznaczyłam) plus 200 zł kaucji.
Obsługa przemiła.
Dodam, że spódnica i gorset są z dwóch różnych modeli - mieszanie nie stanowi problemu
Znalazłam suknie w Agnes - bez problemu. I wpyożyczam na 11 września. Będzie mnie to kosztować 900zł (czyli tyle, ile na to przeznaczyłam) plus 200 zł kaucji.
Obsługa przemiła.
Dodam, że spódnica i gorset są z dwóch różnych modeli - mieszanie nie stanowi problemu