Widok
a teraz pare słow o tym jak to zrobiłam a wiec po pierwsze kliknij na to koło strzałki czy przycisk przegladaj ..

pozniej wybierz w swoim kompie lokalizxacje pliku ktory cchesz wklepi naciskij ok i tem na dole masz klawisz HOST IT kliknij na niego
poznije pojawi ci sie podobny obraz

skopiuj zawartosc pola zaznaczonego na czerwono w wklej w dowolnym miejscy swojej wiadomosci na weselniku .. mam nadzijee ze komus to pomoze :)

pozniej wybierz w swoim kompie lokalizxacje pliku ktory cchesz wklepi naciskij ok i tem na dole masz klawisz HOST IT kliknij na niego
poznije pojawi ci sie podobny obraz

skopiuj zawartosc pola zaznaczonego na czerwono w wklej w dowolnym miejscy swojej wiadomosci na weselniku .. mam nadzijee ze komus to pomoze :)
sylvia napisał(a):
> KOBIETKI PRZECIERZ TO JEST PROSTE .wCHODZISZ NA TA
> STRONE,DAJESZ"PRZEGLADAJ"WKLEJASZ TO CO CHCESZ A POTEM "HOST
> IN" POTEM POJAWIA SIE PARE TYCH LINKÓW ALE WKLEJASZ PIERWSZY
> PRZYKTÓRYM JEST NAPISANA JEDNYNECZKA.PIERWSZY Z GÓRY
>
no ja tak robie ale jak chce kliknac na ten pierwszy likn to nie moge.nie mam lapki czy strzalki.nic tylko pionowa kreseczka,a jak klikne prawym to jest zaznaczwszystko i... nie wiem
> KOBIETKI PRZECIERZ TO JEST PROSTE .wCHODZISZ NA TA
> STRONE,DAJESZ"PRZEGLADAJ"WKLEJASZ TO CO CHCESZ A POTEM "HOST
> IN" POTEM POJAWIA SIE PARE TYCH LINKÓW ALE WKLEJASZ PIERWSZY
> PRZYKTÓRYM JEST NAPISANA JEDNYNECZKA.PIERWSZY Z GÓRY
>
no ja tak robie ale jak chce kliknac na ten pierwszy likn to nie moge.nie mam lapki czy strzalki.nic tylko pionowa kreseczka,a jak klikne prawym to jest zaznaczwszystko i... nie wiem