Widok

PROGRES - Szkoły Policealne

Jesli ktos z Was chodzil lub chodzi, prosze o wypowiedzi czy warto:) ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osobiście polecałbym cosinusa, bardzo fajna szkoła

Polecam cosinusa, to świetna szkoła i to całkowicie darmowa

Witam, osobiście mogę wypowiedzieć się tylko o cosinusie, chodziłam do ich szkoły i jestem bardzo zadowolona, nauka jest za darmo i bardzo dobrze przygotowują do zawodu :D

Hej.
Z tej szkoły akurat nie korzystałam, ale ze szkoły policealnej Cosinus i tutaj mogę powiedzieć, że warto. Nauka jest całkowicie bezpłatna,
zajęcia odbywają się w systemie zaocznym lub wieczorowym, nauka na przyszłościowych kierunkach, praktyki i warsztaty podczas całego okresu nauki, wysoko wykwalifikowana kadra pedagogiczna.g_angelika, 25/02/2020r.

dla mnie Studium Pracowników Medycznych i Społecznych ma dużo fajniejszą ofertę i lepsze perspektywy. zostałam dzięki nim certyfikowaną opiekunką dziecięcą, miałam super praktyki i dzięki nim zaraz po egzaminach dostałam pracę. dla mnie tylko SPMiS, zresztą wystarczy porównać wyniki i zdawalność

nie polecam - ja uczyłam się w Studium Pracowników Medycznych i Społecznych i mogę polecić, zwłaszcza kierunek Technik usług kosmetycznych

Akurat jeśli chodzi o szkoły Policealne to jestem na bieżąco bo skończyłam pierwszy rok :) Poszłam na rachunkowość do Cosinusa i na prawdę jestem zadowolona, nauka trwa 2 lata, zajęcia są darmowe i można sobie spokojnie w tygodniu pracować na przykład. Poza tym na prawdę grupy nie są jakieś duże, nauczyciele się angażują, da się wiele nauczyć pod warunkiem ze ktoś chce :)

Czy wiadomo czy w oddziale szkoły Progres w Gdańsku będzie od września kierunek stylizacja paznokci lub dietetyka?? Z góry dzięki za info!!

Ja chodziłam do Liceum Ogólnokształcącego dla Dorosłych w Żorach: bezplatneszkoly.pl/zory/ i z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę każdemu kto chce zdobyć średnie wykształcenie, a nie miał takiej możliwości wcześniej. Zdałam bardzo dobrze maturę, a teraz chodzę do szkoły policealnej.

Ja również wybrałabym Cosinusa bo teraz ze szkoły jestem bardzo zadowolona

Chodziłam do progresu na angielski. Super miałam grupę! Z niektórymi osobami do dzisiaj mam kontakt i od czasu do czasu się spotykamy. Co do samej nauki - jest w porządku, warto się na pewno uczyć języków obcych.

Ja z własnego doświadczenia polecić mogę cosinusa. Poziom ok i zero opłat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Progres ok ale ja byłam zmuszona przepisać się do Nova i szczerze mogę Ci polecić tę szkołę ;) byłam zadowolona z ich usług :)

W PROGRESIE sie nie uczyłam ale uczyłam się w NOVA i polecam, naprawdę super szkoła, wystarczy trochę chcieć :)
Ja również skończyłem BHP w "Żaku" w Gdyni i jestem sekretarzem w PIP :) kokosów nie zarabiam ale zawsze 13 pensja jest :)
Ja chodziłam do żaka na bhp, byłam zadowolona z zajęć, materiały do nauki dostawałam na maila, nauczyciele bardzo rzetelni, a na dodatek wiedza mi sie przydała bo jestem asystentka BHP-owca :) polecam
Architektura kosztuje jakoś ok 90 zł miesięcznie. Ja mam pytanie o dietetykę. Orientujecie się czy można się zapisać jeszcze? Bo już wrzesień, nie wiem czy nie jest za późno? Poza tym czy kierunek się utworzył?
hej ile kosztuje kierunek architektura wnetrz , nigdzie nie moge znalezc :(
A jakie są opinie na temat kierunku logistyka? Żona się chciała zapisac od września, bardzo by jej się przydał dodatkowy kierunek, jest świeżo po studiach i z pracą trochę ciężko...
Ja chodziłam do Progresu na angielski. Ponieważ moja przygoda z tym językiem dopiero się zaczynała, poszłam do grupy gdzie uczą wszystkiego od podstaw. Myślałam żeby po prostu chodzić na korepetycje, ale znajoma doradziła mi jednak szkołę, gdzie jest więcej ludzi i więcej możliwości. I miała rację, lepiej uczyć się w grupie. A nauka idzie płynnie, nauczyciele są wymagający, ale też mają bardzo dobre podejście do słuchaczy.
do góry