Widok
Hej.
Z tej szkoły akurat nie korzystałam, ale ze szkoły policealnej Cosinus i tutaj mogę powiedzieć, że warto. Nauka jest całkowicie bezpłatna,
zajęcia odbywają się w systemie zaocznym lub wieczorowym, nauka na przyszłościowych kierunkach, praktyki i warsztaty podczas całego okresu nauki, wysoko wykwalifikowana kadra pedagogiczna.g_angelika, 25/02/2020r.
Z tej szkoły akurat nie korzystałam, ale ze szkoły policealnej Cosinus i tutaj mogę powiedzieć, że warto. Nauka jest całkowicie bezpłatna,
zajęcia odbywają się w systemie zaocznym lub wieczorowym, nauka na przyszłościowych kierunkach, praktyki i warsztaty podczas całego okresu nauki, wysoko wykwalifikowana kadra pedagogiczna.g_angelika, 25/02/2020r.
Akurat jeśli chodzi o szkoły Policealne to jestem na bieżąco bo skończyłam pierwszy rok :) Poszłam na rachunkowość do Cosinusa i na prawdę jestem zadowolona, nauka trwa 2 lata, zajęcia są darmowe i można sobie spokojnie w tygodniu pracować na przykład. Poza tym na prawdę grupy nie są jakieś duże, nauczyciele się angażują, da się wiele nauczyć pod warunkiem ze ktoś chce :)
Ja chodziłam do Progresu na angielski. Ponieważ moja przygoda z tym językiem dopiero się zaczynała, poszłam do grupy gdzie uczą wszystkiego od podstaw. Myślałam żeby po prostu chodzić na korepetycje, ale znajoma doradziła mi jednak szkołę, gdzie jest więcej ludzi i więcej możliwości. I miała rację, lepiej uczyć się w grupie. A nauka idzie płynnie, nauczyciele są wymagający, ale też mają bardzo dobre podejście do słuchaczy.