Widok
tak vanhelsia - ta sukienka, jeśli myślimy o tej samej jest teraz w Gdansku ,w nowym salonie tej firmy - jeszcze tam nie byłam, ale z zewnątrz wygląda zachęcająco...
jeśli chodzi o wstawianie zdjęć - to można wstawiać zdjęcia, które znajdują się na stronach html - klikając prawym przyciskiem myszy sprawdzasz i kopiujesz z właściwości adres internetowy zdjęcia i wpisujesz go pomiędzy img w nawiasach kwadratowych, a /img też w nawiasach kwadratowych
to wygląda prawie tak:
adreszdjęcia
tyle, że są to nawiasy kwadratowe, które jak był wpisała na stronę, to by się nie pokazały, dlatego pokazuję w inny sposób - mam nadzieję że zrozumiale choć tak zawiło :)...
jeśli chodzi o wstawianie zdjęć - to można wstawiać zdjęcia, które znajdują się na stronach html - klikając prawym przyciskiem myszy sprawdzasz i kopiujesz z właściwości adres internetowy zdjęcia i wpisujesz go pomiędzy img w nawiasach kwadratowych, a /img też w nawiasach kwadratowych
to wygląda prawie tak:
tyle, że są to nawiasy kwadratowe, które jak był wpisała na stronę, to by się nie pokazały, dlatego pokazuję w inny sposób - mam nadzieję że zrozumiale choć tak zawiło :)...
właśnie zerknęłam na stronę i prawdopodobnie ta sukienka jest ze starej kolekcji, bo w nowej niestety jej nie znalazłam, ale może jest możliwość zamówienia - musisz się dopytać, bo rzeczywiście jest śliczna ta skienka - bardzo dziewczęca, delikatna i zwiewna...
z tej kolekcji na 2005 rok podoba mi się nawet ta:
suknia
i w sumie nie jest taka droga, bo w salonie kosztuje 1660 zł - myslę, że to dobry pomysł umieszczenie cen sukien na stronie www, wtedy wiemy czego możemy się spodziewać.
z tej kolekcji na 2005 rok podoba mi się nawet ta:
suknia
i w sumie nie jest taka droga, bo w salonie kosztuje 1660 zł - myslę, że to dobry pomysł umieszczenie cen sukien na stronie www, wtedy wiemy czego możemy się spodziewać.
wiecie co...
przymierzałam ostatnio tę 3 i 4 od dołu...
o matko, potwornie wyglądałam!!!!!
niesety te sukienki zupełnie do mnie nie pasują a juz stawiałam całkowicie na te 3 od dołu, a tu masz babo placek...
chyba jednak zdecyduje się na jedną z pierwszych , które przymierzałam, bo w rzadnej innej nie wyglądam tak w miare jak w tamtej, tylko ze troszkę droga...
musze pomyślec....
;((
przymierzałam ostatnio tę 3 i 4 od dołu...
o matko, potwornie wyglądałam!!!!!
niesety te sukienki zupełnie do mnie nie pasują a juz stawiałam całkowicie na te 3 od dołu, a tu masz babo placek...
chyba jednak zdecyduje się na jedną z pierwszych , które przymierzałam, bo w rzadnej innej nie wyglądam tak w miare jak w tamtej, tylko ze troszkę droga...
musze pomyślec....
;((
No to ja dziewczyny mam zupełnie inny gust. Gdybym teraz miała wychodzić za mąż postawiłabym na 3. Jest piękna. Ja osobiście miałam suknię dwuczęściową. Gorset bez ramiączek z przodu haft pnących się róż zwężający się ku dołowi. Dolna część sukienki to 24 kliny w co drugim taki sam haft jak na gorsecie tylko zwężający sie ku górze. Oczywiście bielutkie wszystko jak śnieg tylko w środeczkach haftowanych róż świeciły cekiny. Kupiłam w salonie ślubnym w Kościerzynie
Ten wątek już był,ale nigdy nie za dużo więc ja pozwolę sobie wkleić linki do wątków w których kiecki były wklejane.
sukienki ślubne-zdjęcia
sukienki slubne-zdjęcia
sukienki ślubne-zdjęcia
sukienki slubne-zdjęcia
Mi sie podoba suknia slubna ze strony zdjecie
MODEL Racine z kolekcji CYMBELINE (ZDJECIE W STYLU RETTO)
MODEL Racine z kolekcji CYMBELINE (ZDJECIE W STYLU RETTO)
Aga
a ja mam taką, no może nie zupełnie taką, bo dół jest troszkę bardziej rozbudowany z tyłu ;))
zdjecie
zdjecie
Do Nacheby :)! Miałam stanik z Intimisimi ale praktycznie nie był potrzebny. Ponieważ ślub brałam pod koniec Wrzesnia to zamówiłam sobie u krawcowej kurteczke na stójce (wyglądało super). Sukienka jest super wygodna, to była moja trzecia przymierzona i juz sie dalej nie zastanawiałam. Gratuluję wyboru, nie będziesz żałować :). Pozdrowienia i powodzenia.
Otweirasz nawias kwadratowy [ w środku wpisujesz img zamykasz nawias kwadratowy ] potem wpisujesz adres http z obrazka który chcesz wklejić (musisz na obrazek kliknąć prawym przyciskiem myszki i wejśc we właściwości obrazka.Z tamtąd skopiować ten adres http i wklejić go w całości po zamknięciu nawiasu kwadratowego).Potem ponownie otwierasz nawias kwadratowy [ i wpisijesz /img i znowu zamykasz nawias kwadratowy ].
Tak normalnie schematycznie jak to się robi nie mogę napisać bo nie wyjdzie :(
Tak normalnie schematycznie jak to się robi nie mogę napisać bo nie wyjdzie :(
oxford
comedia
2741b
CASPIOb
steffy
701A
a teraz z kolekcji HERVE - nie wiem czy to wkelejenie mi sie uda, bo zrobiłam tylko zmianę cyferek sukni i nawet nie wiem, jakie suknia wkleję, jeśli się wogóle uda...
zdjecie
zdjecie1
zdjecie2
zdjecie3
zdjecie4
zdjecie5
zdjecie6
zdjecie7
zdjecie8
zdjecie9
zdjecie10
zdjecie11
zdjecie12
zdjecie13
zdjecie14
zdjecie15
zdjecie16
zdjecie17
zdjecie18
zdjecie19
zdjecie20
zdjecie21
zdjecie22
zdjecie23
zdjecie24
zdjecie25
zdjecie26
zdjecie27
zdjecie28
zdjecie29
zdjecie30
comedia
2741b
CASPIOb
steffy
701A
a teraz z kolekcji HERVE - nie wiem czy to wkelejenie mi sie uda, bo zrobiłam tylko zmianę cyferek sukni i nawet nie wiem, jakie suknia wkleję, jeśli się wogóle uda...
zdjecie
zdjecie1
zdjecie2
zdjecie3
zdjecie4
zdjecie5
zdjecie6
zdjecie7
zdjecie8
zdjecie9
zdjecie10
zdjecie11
zdjecie12
zdjecie13
zdjecie14
zdjecie15
zdjecie16
zdjecie17
zdjecie18
zdjecie19
zdjecie20
zdjecie21
zdjecie22
zdjecie23
zdjecie24
zdjecie25
zdjecie26
zdjecie27
zdjecie28
zdjecie29
zdjecie30
Della

Mila
ona jest boska!!!! oczywiście i sukienka i torebeczka!!!!
ja mam brązowe włosy, ale proste z grzywka :)))) hihihi tak jak na zdjęciu
urywam sie dzis wczesniej z pracy i pedze tam na 16:30, a potem do... Gdańska na uczelnie... jutro egzamin...
mam nadzieje ze dam rade wyjechac do 18 z W-wy, w poniedziałek dam Ci znac czy kupuje ja czy nie.
A ile masz wzrostu Mila. Ja 176??? Dobrze ona bedzie wygladać, bo juz mam dosyc szukania tej sukni???
a co bedziesz miała na szyję????
może tę koronkową obróżke o której pisza w wątku??? tylko ciekawe czy bedzie sie komponowac... mi sie wydaję ,że nawet bez niczego bedzie dobrze...
Mam nadzieje Mila ze nie gniewasz sie ze może bedę miała taka suknie jak Ty
pozdrawiam cieplutko,
meg :-))
ona jest boska!!!! oczywiście i sukienka i torebeczka!!!!
ja mam brązowe włosy, ale proste z grzywka :)))) hihihi tak jak na zdjęciu
urywam sie dzis wczesniej z pracy i pedze tam na 16:30, a potem do... Gdańska na uczelnie... jutro egzamin...
mam nadzieje ze dam rade wyjechac do 18 z W-wy, w poniedziałek dam Ci znac czy kupuje ja czy nie.
A ile masz wzrostu Mila. Ja 176??? Dobrze ona bedzie wygladać, bo juz mam dosyc szukania tej sukni???
a co bedziesz miała na szyję????
może tę koronkową obróżke o której pisza w wątku??? tylko ciekawe czy bedzie sie komponowac... mi sie wydaję ,że nawet bez niczego bedzie dobrze...
Mam nadzieje Mila ze nie gniewasz sie ze może bedę miała taka suknie jak Ty
pozdrawiam cieplutko,
meg :-))
Meg,
Ja mam 174:)
Na szyi mlecznorózowe małe perełki.
Ta suknia pasuje idelanie do dużego biustu. Na początku martwiłam się, żeby pasowała bo Pani z Bydgoszczy powiedziała, ze jest na jkaieś 80 w biuscie a ja mam 98!, ale poniewaz wszystko wyszlo jakos tak dookola biust wygląda super, a zapina się z tylu na dole (gołe pelcy), więc z wymiarem pod biustem nie było problemu.
Kupiłam 40 francuskie.
To i tak jest bardzo oryginalna sukienka, mało popularna.
Ciesze sie, ze wole komus sie podoba, a problemu jak z Racine nie bedzie (co druga taka ma i jeszcze sie cieszy:)
Daj znac czy kupilas:))))
Koniecznie
pozdrawiam
mila
Ja mam 174:)
Na szyi mlecznorózowe małe perełki.
Ta suknia pasuje idelanie do dużego biustu. Na początku martwiłam się, żeby pasowała bo Pani z Bydgoszczy powiedziała, ze jest na jkaieś 80 w biuscie a ja mam 98!, ale poniewaz wszystko wyszlo jakos tak dookola biust wygląda super, a zapina się z tylu na dole (gołe pelcy), więc z wymiarem pod biustem nie było problemu.
Kupiłam 40 francuskie.
To i tak jest bardzo oryginalna sukienka, mało popularna.
Ciesze sie, ze wole komus sie podoba, a problemu jak z Racine nie bedzie (co druga taka ma i jeszcze sie cieszy:)
Daj znac czy kupilas:))))
Koniecznie
pozdrawiam
mila
Mila,
no i kolejna kicha. powiem Ci szczerze, że tak srednio w niej wygladałam. Dla mnie korzystniejsze rozwiazanie byłoby gdyby mozna ja było mieć bez halki, ale w tym wypadku jest za szerko. Suknia on live jest boska, ale mówie Ci szczerze, że ja niekorzystnie w niej wyglądałam - widocznie nie jest do mojego typu urody. Iznów mam problem.
Zaraz sie porycze!!!!!!!
no i kolejna kicha. powiem Ci szczerze, że tak srednio w niej wygladałam. Dla mnie korzystniejsze rozwiazanie byłoby gdyby mozna ja było mieć bez halki, ale w tym wypadku jest za szerko. Suknia on live jest boska, ale mówie Ci szczerze, że ja niekorzystnie w niej wyglądałam - widocznie nie jest do mojego typu urody. Iznów mam problem.
Zaraz sie porycze!!!!!!!
Mila,
no modelka to ja nie jestem, a w tali to mam ze 70 ;))),a le wiesz co...ona poprostu do mnie pasuje :-) a na góre wymysliłam sobie to bolerko koronkowe, włoski bede miał połrozpuszczone z grzywa i bedzie git.
Juz sie zdecydowałam i dzis jade o nia walczyc i im dłuzej patrze na jej zdjęcie to coraz bardziej mi sie podoba :-)))))
jest pikna poprostu...;)))
no modelka to ja nie jestem, a w tali to mam ze 70 ;))),a le wiesz co...ona poprostu do mnie pasuje :-) a na góre wymysliłam sobie to bolerko koronkowe, włoski bede miał połrozpuszczone z grzywa i bedzie git.
Juz sie zdecydowałam i dzis jade o nia walczyc i im dłuzej patrze na jej zdjęcie to coraz bardziej mi sie podoba :-)))))
jest pikna poprostu...;)))
dzieki Mila,
mi też się bardzo podoba i bosko lezy, wiesz klimacik została zachowany, lekko, zwiewnie i bombowo ;))0 bo tak się wyglada w tej sukience.
Te Dakar równiez przymierzałam, ale tak srednio sie w nij czuała, bo w sumie o to chodzi, na zdjęciu tej laski nóżka wystaje, ale do tej sukienki jest jeszcze w zestawie jakby takak haleczka z lekkiego materiała, lekko przeźroczysta, która mozna ubrać jesli sie nie chce aby nózka wystawała ;)))
Koszt Dakara to 2980.
meg
mi też się bardzo podoba i bosko lezy, wiesz klimacik została zachowany, lekko, zwiewnie i bombowo ;))0 bo tak się wyglada w tej sukience.
Te Dakar równiez przymierzałam, ale tak srednio sie w nij czuała, bo w sumie o to chodzi, na zdjęciu tej laski nóżka wystaje, ale do tej sukienki jest jeszcze w zestawie jakby takak haleczka z lekkiego materiała, lekko przeźroczysta, która mozna ubrać jesli sie nie chce aby nózka wystawała ;)))
Koszt Dakara to 2980.
meg
mila,
to nie koraliki, tylko kwiatuszki (takie małe stokrpteczki) wiec sukienka jak się domyślasz jest słodziutka, ja lubie takie ;)))
mojemu bardzo się w niej podobałam , ale zdjęc nie mam. musze kiedys tak podjechac i zrobic sobie w niej zdjęcie, bo dalismy ciała i nie wzięlismy aparatu jak jechalismy ją kupić
buzi,
meg
to nie koraliki, tylko kwiatuszki (takie małe stokrpteczki) wiec sukienka jak się domyślasz jest słodziutka, ja lubie takie ;)))
mojemu bardzo się w niej podobałam , ale zdjęc nie mam. musze kiedys tak podjechac i zrobic sobie w niej zdjęcie, bo dalismy ciała i nie wzięlismy aparatu jak jechalismy ją kupić
buzi,
meg
w AGNES DWA MODELE WYGLADALY NA MNIE SUPER : 1448 A - W NECIE JEST ON W KOLORZE CAPUCINO ,A TA CO MIERZYLAM TO BLADZIUTKI ROZ , DRUGA TO 1442 , A TRZECIEGO MODELU 1447 NIE WIDZIALAM WCZORAJ ,DZIS DO NIEGO DOTARLAM I BARDZO MI SIE PODOBA :):) WIECIE CO JA NIE PRZYMIERZALAM JESZCZE NIC W FARAGE , MUSZE W TYGODNIU TAM WPASC HIHIHIHI TAM MNIE JESZCZE NIE BYLO :) TYLKO NIE WIEM JAKIE CENY TAM KROLUJA , ALE PRZYMIERZYC ZAWSZE MOZNA :)

a propos Farage, wczoraj w Klifie byl pokaz ich sukienek. nie wiem czy to taki nowy trend czy tylko Farage lansuje taki model, ale polowa ich gorsetow byla polprzezroczysta, tzn. tylko zahaftowana koronka z przodu na biuscie, na tyl byly 2 wersje - albo troche korobki, alebo zupelnie przezroczyste, tak, ze cale plecy bylu widoczne. poszukam, moze cos na ich stronie znajde, to wkleje.
Widziałam ten pokaz w sobotę, i szczerze mówiąc byłam lekko zawiedziona. Sukni było mało (na dodatek tylko z jednej firmy). Ze wszystkich podobała mi się tylko jedna, reszta wyglądała jakby były to suknie zapozyczone z teatru. Niezbyt atrakcyjne to były targi.
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]

a gdzie mozna taka super sukieneczke numer 1 przymierzyc, bo mi sie bardzo spoodobala:) w ogole wszystkie sukienki z tej kolekcji sa swietne, czy w trojmiescie jest salon gdzie mozna znalezc sukienki tej firmy?? i ile kosztuje sukieneczka numer 1?:)
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
lori, a gdzie mierzylas ta pierwsza?, bo ona chyba jest dostepna w warszawie, krakowie...ale moze jakis salon w trojmiescie ma suknie La Sposa ?? ja mierzylam ta druga ;) to znaczy probowalam ja mierzyc ale rozmiar dostepny w sklepie byl strasznie duuuzy i nie mialam okazji zobaczyc jak lezy, no i tak na pierwszy rzut oka to ja glosuje za pierwsza :)

[/url]

[/url]
Tą pierwszą mierzyłam w Warszawie, z tego powodu, że mój narzeczony jest z tamtąd i siłą rzeczy bywam tam przeważnie co tydzień...Jest tylko jeden kłopot z tą suknią - jest dość niewygodzn, bo koronka krępuje ruchy i nie można podnieść rąk za wysoko, a poza tym jest bardzo ciężka. Ale jest taka śliczna... :o(
no to raj:), w warszawie jest tyle fajnych sukienek:) a ja mierzylam tez taka z podobna koronka w LF, i tez rak nie moglam podniesc ;)) myslalam ze to tylko w tej cos komus nie wyszlo, ale jesli w tamtej tak samo to ja bym sie nie zdecydowala, bo nie mozna w tym tanczyc ;) chyba ze z rekowa wzdluz tulowia ;))

[/url]

[/url]
Zgadzam się, a suknię w LF też przymierzałam, chociaż muszę przyznać, że niestety nie może ona się równać urokiem i wykończeniem z La Sposą...Ale zaczynam się przekonywać do tej drugiej (Demetrios) właśnie ze względów praktycznych. W końcu chcę sobie poszaleć na swoim własnym weselichu !!! A nie kicać jak w kaftanie bezpieczeństwa, hi, hi, hi;o)
No, cudna... Nawet mogłabym ją przymierzyć w weekend, bo jadę do mojego narzeczonego....Wszystko pięknie, ale jest jeden szkopół - ona będzie na mnie za mała :o(((( W salonie mierzyłam rozm. 38 i po zwężeniu dosłownie 2, 3 cm byłaby idealna, a tu....34/36 to jest bardzo malutko... Jak pech, to pech. Ale pojadę przymierzyć ją jeszcze raz do salonu, może cena będzie niższa, bo to z zeszłorocznej kolekcji w końcu... Wie, wiem, nadzieja matką głupich. No, ale głupi ma zawsze szczęście, więc kto wie? Kto wie? Dam znać po weekendzie jak to się skończyło
No, wróciłam i...nie przymierzyłam La Sposy, bo nie było. Sklep nie ma umowy na ten rok z tą firmą...Strasznie się zmartwiłam, ale pani, która tam pracuje ma niezła wyczucie, bo poleciła mi kilka innych sukien i trafiła TĄ!!!
suknia
Nie zwróciłam nigdy wcześniej na nią uwagi, bo na zdjęciu nie wygląda ciekawie, ale jak ją założyłam...Bajka!
I jużnie chcę innych mierzyć, bo mi w głowie się pomiesza :o) Tak więc, w kwietniu ją kupuję!
suknia
Nie zwróciłam nigdy wcześniej na nią uwagi, bo na zdjęciu nie wygląda ciekawie, ale jak ją założyłam...Bajka!
I jużnie chcę innych mierzyć, bo mi w głowie się pomiesza :o) Tak więc, w kwietniu ją kupuję!
No i znowu...sorki
suknia
suknia
A co powiecie o tych sukniach???
Jedna jest na tej stronce (ROZOWA)

To ta ale tam mozna ja powiekszyc.

Jedna jest na tej stronce (ROZOWA)

To ta ale tam mozna ja powiekszyc.

a to moze faworytki :) wsrod wielu sukni ktore widzialam, te ciagle zaprzataja mi glowe :) moze ktoras z nich wybiore, wszystkie chyba znane:)
jeden:)
dwa:)
trzy:)
cztery:)
piec:)
szesc:)
siedem:)
osiem:)
w numerku siedem :) to jak aniolek :), tylko czy byc aniolkiem?;)
agggaa :) a ta ostatnia ktora wkleilas to mi sie na katalogowym zdjeciu az tak nie podoba, ale widzialam ja gdzies na zdjeciu prywatnej osoby :),ze sporo mniejsza halka chyba :) i robi wtedy wrazenie (a nie jest taka zupelna banka:)
jeden:)
dwa:)
trzy:)
cztery:)
piec:)
szesc:)
siedem:)
osiem:)
w numerku siedem :) to jak aniolek :), tylko czy byc aniolkiem?;)
agggaa :) a ta ostatnia ktora wkleilas to mi sie na katalogowym zdjeciu az tak nie podoba, ale widzialam ja gdzies na zdjeciu prywatnej osoby :),ze sporo mniejsza halka chyba :) i robi wtedy wrazenie (a nie jest taka zupelna banka:)

[/url]

[/url]
chyba tak- tzn "być aniołkiem" :) suknia jest po prostu śliczna - delikatna i zwiewna i w swojej prostocie niepowtarzalna :) do niej wianek na włosach i róża w dłoni :) taka nimfa leśna :)
ale bardziej charakterna jest suknia różowa aftrodyta olsztyn (chyba mi się nr zapomniał) :) i ona lepiej będzie wyglądać "na salonach" weselnych :):)tak mi się przynajmniej wydaje :)
ale bardziej charakterna jest suknia różowa aftrodyta olsztyn (chyba mi się nr zapomniał) :) i ona lepiej będzie wyglądać "na salonach" weselnych :):)tak mi się przynajmniej wydaje :)
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]
jEST DOBRZE TA ROZOWA ,PRZEZ MOMENT TEZ MNIE DRECZYLA:):) SLICZNOSCI!!!!!!!
wiecie co??? wczoraj moj tata wydawal sie wielce rozczarowany ,faktem ze moja suknia nie bedzie bielutka!!!Bylam w xszoku wczesniej sie nie wczuwal a teraz ma jakies ..zazalenia......Ale trudno hihi mnie sie podoba:):):)
Ach ci mezczyzni;)

wiecie co??? wczoraj moj tata wydawal sie wielce rozczarowany ,faktem ze moja suknia nie bedzie bielutka!!!Bylam w xszoku wczesniej sie nie wczuwal a teraz ma jakies ..zazalenia......Ale trudno hihi mnie sie podoba:):):)
Ach ci mezczyzni;)

Jest dobrze rozowa sukienka jest super , tez mialam ja na oku;)
Wczoraj moj tata poczul sie rozczarowany (lekko) ze moja suknia nie jest koloru bialego ...buuuu:), wczesniej sie nie interesował !!!No ale coz decyzja zapadla , suknia wybrana , ja po 1 przymiarce ...i jestem zadowolona :):) ach ci mezczyzni!!!!:)

Wczoraj moj tata poczul sie rozczarowany (lekko) ze moja suknia nie jest koloru bialego ...buuuu:), wczesniej sie nie interesował !!!No ale coz decyzja zapadla , suknia wybrana , ja po 1 przymiarce ...i jestem zadowolona :):) ach ci mezczyzni!!!!:)

no i co teraz zrobic?;), a sabra wiesz ja...zapomnialam jaka Ty wybralas suknie, to znaczy chyba farage??, ale jaka? mozna ja zobaczyc?, nie wiem to taki trudny wybor :) ale wiecie co? wybieram sie do olsztyna przymierzyc te dwie z afrodyty :) ale po swietach :) chyba ze wczesniej zdecyduje sie na 100% na cos innego :)

[/url]

[/url]
Wiesz co moge dac ci jedna rade , nim sie zdecydujesz to ,przespij sie z mysla o tej sukience dwa razy ....masz duzo czasu wiec sie nie spiesz;) ja wkoncu wybralam sukienke z Agnes :) a wczesniej juz prawie inna chcialam kupic , tak wogole to bym mogla jeszcze z dwie kupic zyby nie byly takie drogie i tego dnia , przebralabym sie z trzy razy...:) ale to tylko moja fantazja ...hihihihihih

o kurcze ;) ja chyba nie widze nic zlego w tych pleckach :) sa po prostu ladne :) , a do kazdej mam wizje akurat do trzy, takie futerko biale (ale nie kurteczka tylko "szal" futerkowy ;) takie podobne jak kiedys witch wklejalas przy temcie "bolerko" :) (szacuneczek, byly piekne!) i dlugie rekawiczki :) no i sliczne butki :) i ...kwiatki we wlosy ;)) i..w ogole ;)

[/url]

[/url]
Kochane moje forumki ! Znalazłam i zamówiłam dzisiaj (nareszcie) sukienkę, w salonie Marietty, z kolekcji Urszuli Mateji, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć - nr 1002 ! Czy któraś z Was widziała może ten model gdzieś ? To jest ze starej kolekcji jeszcze chyba... Narazie tylko ja ją widziałam i zamówiłam i do czerwca nikt z rodzinki jej nie zobaczy...mam nadzieję, że jak ją odbiorę to wszystko będzie dobrze, tyle się nasłuchałam o problemach w salonach, że aż strach pomyśleć ! Pomóżcie, jak macie gdzieś ten model...please ! dzięki z góry :o)
[img][/img]
A ja miałam mieć Cosmobellę 7051, ale niestety... tak pięknie w niej wyglądałam. To moja ulubiona suknia. Chciałam ją wypożyczyć i co się okazało w czerwcu? Że 2 egzemplarze tej sukni dostępne w salonie są dla mnie za krótkie.... Po prostu panie wypożyczające były niższe i je uciachano, bo inaczej podłożyć się ich nie dało. Było mi baaaardzo przykro.Panie nawet zadzwoniły do centrali i tam się okazało, że nie ma sukni w długości oryginalnej. A ja mam 176 cm wzrostu...
Ale teraz mam już zaklepaną suknię zupełnie inną, ale też nietypową :-)
Ale teraz mam już zaklepaną suknię zupełnie inną, ale też nietypową :-)

ja miałam lilianę z urszuli mateji poprostu jak ją zobaczyłam to się uparłam, choć moja mama chciala mnie widzieć w innej, dla niej moja byla za skromna, ale dla mnie te koronkowe rękawki właśnie to chciałam, potem jednak zmieniła zdanie i teraz to twierdzi, ze suknia piekna ale wojnę stoczyłam i nie było mi miło wtedy. Dlatego trzeba dobrze sobie dobrać osoby, z którymi sie sukni szuka, moja siostra by była lepszym doradcą, ale niestety przeprowadzila się i nie miała jak przyjechać. Moja mama to chciała mnie zapakować w wielka świecącą bezę. A teraz to zachwala sukienkę ze hej. Wierzcie swoim intuicją dziewczynki bo z tym doradzaniem to różnie bywa, a stresy nie potrzebne przy tym też są, ja mialam potem kilku miesięczne wątpliwości przez to.
uwaga, moze to byc glupie pytanie!!
kiedys widzialam u kogos sukienke ktorej dol byl z wielu warstw tiulu i nic wiecej. dawalo to bardzo ladny efekt, takiej delikatnej, zwiewnej sukienki.
czy ktoras z Was spotkala sie z takimi sukienkami?
ja nie chodzilam jeszcze po salonach wiec nie mam o tym pojecia.
Czy moze to kwas, wyskoczyc w czyms takim? jakies opinie, spostrzezenia?
Soltera
kiedys widzialam u kogos sukienke ktorej dol byl z wielu warstw tiulu i nic wiecej. dawalo to bardzo ladny efekt, takiej delikatnej, zwiewnej sukienki.
czy ktoras z Was spotkala sie z takimi sukienkami?
ja nie chodzilam jeszcze po salonach wiec nie mam o tym pojecia.
Czy moze to kwas, wyskoczyc w czyms takim? jakies opinie, spostrzezenia?
Soltera