Widok

PRUSZCZ GDAŃSKI WESELE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ DZIEWCZYNY MOZECIE MI DORADZIC GDZIE KOLO PROUSZCZA BADZ W PRUSZCZU MOZNA ZORGANIZOWAC WESELE ? MYSLALAM O ZAJEZDZIE POD JAWOREM ALE WCIAZ SIE WACHAM MOZECIE MI COS JESZCZE DORADZIC PROSZE ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jagatówka w Jagatowie, chata myśliwska pod sokołem w Straszynie - to dwa najpopularniejsze obok jawora miejsca na wesele
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
w legowie. oberza pod lipami. 4 km od pruszcza
Jestem z Pruszcza (ślub w kościele Bł.Michała Kozala 27.06.2009) a wesele w miejscowości Dworek w Hotelu Drywa (Restauracja przy głównej dordze na Elbląg).Będziemy mieli salę nowiutką (właśnie ją budują) na ok 150 osób. Jest jeszcze druga sala na 80 osób:)Można przenocować gości (tak do 80 osób)
misiar, a kto Wam dekoruje kosciol?
W Pruszczu jeszcze można w Karczmie u Jakuba.
Hotel Gorski w Pruszczu
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jawor
Cztery Pory Roku w Straszynie

ja jestem z Pruszcza szczerze mowiac zajazd pod Jaworem kojazy mi sie z totalna komuna
kurde co jest skasowalo mi pol tekstu...dobrze jeszcze raz napisze Jawor komuna Pod lipami 5 wesel na raz brudno pelno kurzu ten hotel nabiera wdzieku jak robi sie ciemno po za tym po smierci wlasciciela troche sie pogorszylo,Hotel Gorski bylam tam i jedzenie jest okropne po za tym malo klimatyczne miejsce jak na wesele....a podoba mi sie wlasnie w hotelu CZTERY PORY ROKU ..la chcialam zrobic wesele w Hotelu TRZY STAWY hotel przepieknie polozony wsrod pol i lasow a dookola hotelu sa stawy cicho pieknie cudownie idealne miejsce na wesele lecz bardzo drogo tam wychodzi wesele na 35 osob pani zaspiewala mi 450 od osoby a wieksze wesela robia od 190 zl od osoby naprawde polecam i bardzo zaluje za ja tam nie moge zrobic wesela...polecam jeszcze HATE MYSLIWSKA POD SOKOLEM
okropne jedzenie w hotelu gorski? to chyba pomylilas miejsca, bo w gorskim sa pyszne i wyszukane dania, poza tym bardzo ladnie i z pomyslem podane, zastawa tez ladna, nowoczesna, a sam wystroj sali zrobiony z gustem, moim zdaniem to miejsce ma klase
mnie sie bardzo podoba
nie, nie pomylilam sie jedzenie mi nie smakowalo zreszta od kilku osob slyszalam w srodku jest ladnie to fakt tego nie neguje lecz na zewnatrz hotel malo atrakcyjny mi sie kojazy nadal z hotelem robotniczym bo kiedys wlasnie tak sie nazywal i dobrych kilka lat straszyl swoim wygladem....ma prawo sie Tobie podobac a mi ma prawo sie nie podobac
Cztery Pory Roku i Pod Sokołem to moi faworyci, sama myślałam o weselu w jednym z tych miejsc, ale niestety ciężko tam z terminami, trzeba się spieszyć z zaklepaniem daty.

W grudniu miałam wesele w Hotelu Górskim w Pruszczu Gdańskim. Czytając niektóre opinnie na weselniku na temat tego lokalu, wystraszyłam się na dobre i chcialam już zmieniać salę na coś innego! I byłaby to moja najgorsza decyzja odnośnie organizacji wesela. Jedzenie jest bardzo dobre, pięknie podane i co najważniejsze jest go bardzo dużo!Obsługa wspaniała!A sala posiada klimat jaknajbardziej odpowiadający zabawie weselnej :)) Poza tym w ostatnim czasie zmienił się menager Hotelu, który wprowadził ogromne zmiany, na same plusy...
Polecam!
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
Ja miałam w hotelu górskim wesele.Jestem bardzo zadowolona ,przede wszystkim i najważniejsze jest to ,że zmienił się tam menager hotelu .Obecnie jest nowy Pan .Z tego co mi relacjonowała koleżanka , poprzedni był niezbyt zaangażowany .
Ludzie piszą ,że tam jest mało jedzenia , jak ktoś płaci 40zł za osobę to czego oczekiwać .
Ja z mężem byłam zachwycona weselem i jedzenia było dużo .
Właśnie te wszystkie lokale już wymienione ja jeszcze dodam Jagatówkę:) Lipy są na maxa oklepane, wszędzie słyszę tylko to i już mam ich po uszy ;) Jawor....hmm...pominę ten temat bo szkoda palców.
Cztery Pory Roku-bardzo ładnie, ale się nie przejesz.
W Górskim nie podoba mi się że są takie niskie sufity :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hotel trzy stawy kolo pruszcza
Tylko nie 3 stawy - porażka (czytaj wyżej) i ---> http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=63394&c=1&k=11#fs
Hotel Górski odradzam!!!!!!!!!!!sama na moje nieszczęście zdecydowałam się tam zrobić wesele i szczerze to żałuję;( jedzenia mało i wcale nie było tak smaczne jak co niektórzy są tym zachwycają. Fakt niektóre dania oryginalnie podane ale gdy jest ich tak mało że od razu widać puste dno talerza ładne ozdóbki aż tak bardzo gości nie cieszą;(
Byłam tu również na kilku mniejszych imprezach i początkowo jedzenie było smaczne, ale potem straszenie się popsuło.
DO misia.r!!! Możesz mi napisać coś więcej o tym hotelu Drywa??? mali2210@o2.pl
Hotel Merkury - Straszyn
no ja tez odradzam jawor kiedys sjadlam tam przejazdem szlau raczej nie bylo
do góry