Widok

PRZEKLADAMY SPOTKANIE??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak uwazacie? Spotkanie przypominam ze mialo sie odbyc w sobote. Dostalam maila o spotkaniu przed Katedra Oliwska o 21:00, pewnie wiele z nas chcialoby w nim uczestniczyc, wiec nie wiem czy spotkanie teraz, ledwo tydzien po smierci Najwybitniejszego Polaka, jest dobrym pomyslem.
Czekam na odpowiedzi.

[img]image[/img]

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha - a tak w ogole to jakbysmy przelozyly to czy przyszla sobota Wam pasuje???? Godzina ta sama (17:00) i lokal tez (chyba stanelo w koncu na "Piatce")

[img]image[/img]

przekładamy na 15/16.04 lub 22/23.04 ja jestem jak najbardziej za :)!!! tak właśnie nawet o tym samym pomysłałam, cały czas mi bardzo smutko :(

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Czesc
Jestem za spotkaniem jak najbardziej, nawet bym przyszedł z moją przyszłą żoną tylko, że każdy termin, ale nie 16 kwiecień, ponieważ tego dnia mamy ślub :)))))
siemka
ja jestm za 22/23.04, za tydzien mnie nie ma...

my też 16 :))
przekladamy. na jakas nastepna sobote moze byc.

zdecydowanie przekładamy, a termin dowolny
No to jak??
SOBOTA (16.04) O 17:00????? To chyba w miare pasuje??

Wpisujcie sie :)
1. olga

[img]image[/img]

Hmm... a wiec bede sama???? Dziewczyny, no wiecie co? Jak Wam nie pasuje ten termin to rzucajcie inny :)

[img]image[/img]

olga :):) nie denerwuj się dzis tu jakoś pusto i dla tego nikt sie nie wpisuje :):):) a ja zwlekam bo nie wiem czy będe ....no cierpliwosci ,pozdrawiam:):)

image
image
image
wiesz co Olga, to chyba nie o to chodzi. tylko nie mamy jeszcze za bardzo nastroju na myslenie o spotkaniu, przynajmniej jesli o mnie chodzi.

no jeśli o mnię chodzi to mi niestety nie pasuje :( jadymi z mężem (przyszłym) złożyć karteczkosy na zapowiedzi do jego parafii ;-) he he
a potem zasiadam z nerwów do nauki, bo 27 mam obrone ;-) więc u mnie w grę wchodzi raczej maj .......
cmox :)
ja też jestem za majem i tylko nie ten weekend, bo w ten weekend jedziemy z moim marcusem na weekend na Półwysep...duzy pokoik z jakuzzi dla nas...za 30 zł od osoby ;o) internet to jednak dobra rzecz. Juz sobie wyszukalismy tez noc poslubną niezbyt drogą i hotelik w Pradze na "mniesiac mniodowy" :o) A sukienki, obrączek i nauk ciagle nie mozemy zalatwic...hihihi

[img][/img]
ja poproszę na mejla namiary na tanie miejsca na długi weekend, bo z tego co widzę, ty shella ciągle gdzieś wyjeżdżasz ze swoim lubym, he hehe

a jak ja coś w necie znajde to zawsze okazuje się niewypał!!! raz załatwiłam taki super weekend w Przywidzu, że ..... aż strach ;)
do góry