Widok

PRZESTROGA!! UWAZAJCIE STRZEZCIE SIĘ!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
BŁAGAM UWAZAJCIE JESLI CHCECIE ORGANIZOWAC WESELNA IMPREZE W GDAŃSKU NA UL. ZAKOPIANSKIEJ 40 HOTEL STOCZNIOWY, BAR SMAKOSZ!!!!! BYŁO STRASZNIE!! NIGDY W ZYCIU.GDYBYM TYLKO MOGŁA COFNĄĆ CZAS!! PODAM 1 PRZYKŁAD BO GDYBYM ZACZĘŁA PISAĆ TO NIESTARCZYŁO BY MI STRONY :KELNERKI NIEWIEDZIAŁY NAWET GDZIE ZAPALA SIE ŚWIATŁO NA SALI:, :MIESO ZIMNE:, :TORT WESELNY WNIESIONO NIESPRAWDZAJĄC CZY MŁODZI SĄ NA SALI - a nas niebyło: ;kelnerki ruszały sie jak muchy w smole:, :oszukano nas z alkoholem::miała być ochorona a zgineła z sali torebka i kurtka: :itp. HORRRORRRRR !! STRZEZCIE SIĘ.MARZENIEM MOIM JEST COFNĄĆ CZAS BO BYŁO OKROPNIE.chcecie wiecej wiedzieć na ten temat piszcie na meila.mogłabym opowiadać godzinami, lub napisać tomowe książki.pozdrawiam! zrozpaczona i PANNA MŁODA :-(

asia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znajomi, polecili ale miało byc pieknie. szef sali pieknie opowiadał,pokazywał zdiecia, prosił o wybór koloru obrusu itp.... pieknie cudnie i przecudnie.a jak przyszło co do czego to mimo ze obiecał to nawet nieumiescił w toaletach papieru toaletowego.nawet niechce mi się o tym pisać bo na kazdym kroku były przykrości i nic niebyło tak jak się umawialiśmy.....!

asia
no to niezbyt ciekawie, ale przejrzałaś jakieś opinie na temat tego lokalu, poszukałaś, poczytałaś, ktoś ci go polecił, czy jak
dzięki za słowa otuchy.3majcie się pozdrowionka.

asia
Trzymaj się ciepło i głowa do góry! Ale nie popuść tego i żądaj zwrotu choć części pieniędzy!!!

Olej to!Na pewno jest Ci przykro ale olac ta cala otoczke wazne ze jestecie razem juz jako ,maz i zona, macie cale zycie przed soba, wiele imprez!Fundnijcie sobie jakas fajna wycieczke i zapomnicie, a potem Wam przejdzie. Niesmak pewnie zostanie-ale kurde przeciez to NIE WASZA WINA!Ja osobiscie nie pozostawilabym tego tak na luzie, chodzi mi o kradziez, i jezeli macie jakas umowe to tym bardziej. Ale na policje bym zglosila kradziez, podala miejsce i czas. Pozdrawiam i trzymaj sie!!!
ale napewno były jakieś miłe chwile :-(( nie martw się, ten wieczór jest tylko jeden w życiu, ale za to Wy bedziecie żyć szczesliwie wiele, wiele lat
do góry