Widok

PRZYMIARKA W SALONIE ASPEN W WEJHEROWIE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do dziewczyn, które szyły tam sukienki... Byłam w tym salonie i wybrałam piękną sukienkę, którą mają mi uszyć...ale Pani krawcowa powiedziała, że jest tylko jedna przymiarka tydzień przed ślubem ( i jej to całkowicie wystarczy), potem ewnetualne poprawki...Nawet nie zdjęła ze mnie dokładnych wymiarów, tylko tak "na oko"
Może powinnam iść tam jeszcze raz i porozmawiać o tych przymiarkach, żeby częściej były...Boję się, że odwalą fuszerkę :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę ze powinnaś..
przejedz się tam dla spokoju sumienia, ale nie stresuj się na zapas :) na pewno będziesz zadowolona :)
Kurcze to dziwne bo ja po wizycie tego salonu miałam wrażenie, że obsługa tam jest serdeczna, solidna i dokładna...
Będzie lepiej jak na spokojnie podjedziesz tam i powiesz co Cię trapi :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
no właśnie bardzo serdeczna, wszystko doradzają, ale z tą przymiarką to mnie zdziwili. Jak tylko przymierzyłam sukienkę Pani krawcowa wiedziała, że noszę rozmiar 34/36 :) Może jest tak dobra, że nie potrzebuje kilku przymiarek :D Ale trochę mnie to zaczęło trapić więc pojadę tam jeszcze raz...
A jaka suknia Ci się spodobała?

Kolekcja 2010 model 0510, tylko że dekold będzie w serduszko... już zaliczka wpłacona, a ja teraz z dylematem przymiarki :P
o matko! ale błąd dekolt oczywiście :d
Bardzo ładna :)
Mi podoba się 1510 taka sama była w kolekcji 2009 i mierzyłam ją. Teraz cały czas chodzi za mną :)
Jak długo będą szyć Twoją suknię? Tzn. Kiedy ją odbierasz?

Agunia i Madzia - widzę, że mamy podobny gust - też "chodzą" za mną te dwie sukienki :) ile one kosztują? jestem często w Wejherowie, ale jakoś nigdy nie jest mi do Aspeny po drodze... Agunia, ile chcą za uszycie?
1510 niestety nie mam pojęcia ile kosztuje. Natomiast ta sama sukienka ale z kolekcji z 2009 podczas wyprzedaży kosztowała 1300zł (sukienka prosto z salonu i dopasowana do mojej figury) 1700zł (sukienka nowa szyta bezpośrednio dla mnie).
Nie zakupiłam jej wtedy bo to była pierwsza suknia jaką przymierzyłam. No i od tamtej pory miałam kilka przymiarek ale ta cały czas jednak w mej główce jest :)
Pewnie jest już po wyprzedażach i suknie są droższe... :(

byłam pod koniec stycznia i moja sukienka będzie kosztowała 2000zł, na wypożyczenie koszt 1000zł.
Mam się zgłosić w poniedziałek przed ślubem, jeśli będzie coś do poprawki to na wtorek. Martwi mnie tylko ta jedna przymiarka, ale sto razy pytałam czy aby jedna przymairka wystarczy i pani krawcowa była pewna, że tak...
Madzia86 bardzo ładny ten model 1510, też w moim stylu, ale moja sąsiadka miała podobną sukienkę, więc odpadła w przedbiegach :)
Witam dziewczyny :)
W Aspenie znają się na rzeczy ,nie macie sie o co bać ,moja była taka jak sobie ją wymarzyłam.

Ja w tym salonie przymierzałam suknie 0510,1010 i 1110 ładne ale jak dla mnie wszystkie podobne,monotonne:-)

Zadzwoń i się zapytaj o swoje wymiary dla spokoju ducha:-)
Ja jak tylko ujrzałam na wystawie model 0510 wiedziałam, że "to ta" :) na pewno nie wyglądałam monotonnie ;) wyglądałam prześlicznie :)
problem leży w tym, że "monotonnej" osobie we wszystkim będzie "monotonnie" :P
ja wybrałam 0810 :) oczywiście, jak byłam na przymiarce, to każda dziewczyna zakochała się w 0510, ale po przymierzeniu zmieniały zdanie :) Salon wg mnie super, i Panie potrafią doradzić i widać, że znają się na rzeczy :)
Ja szyję sukieneczkę i salonie bj w wejherowie niedaleko tego salonu :) jestem bardzo zadowolona :) - a szyję taką podobną sukieneczkę: http://www.faragebride.com/en/collection/series1/img41_2.jpg#img41_2.jpg
Mandusia to ciekawe co piszesz, ja miałam odwrotnie, przymierzyłam chyba 6 sukienek ale ciągle wracałam do modelu 0510 (bo najlepiej w niej wyglądałam), no i na nią też się zdecydowałam :) mam tylko nadzieję, że ta jedna przymiarka wystarczy :P
:) wszystko zależy od figury :) bardzo mi sie podoba ta 0510 :) niestety nie wszystko co ładne na manekinie jest tak samo ładne na konkretnej osobie:( obie są wg mnie śliczne
ja w farage też mam tylko jedną przymiarkę, ale umówiłam się na miesiąc przed ślubem, a później to już tylko będę musiała uważać żeby nie przybrać (bądź stracić ;) ) kilogramów. też się tym na początku zdziwiłam ale później pomyślałam, że co mi właściwie da więcej przymiarek? także głowa do góry :) ale może umów się na tę przymiarkę trochę wcześniej .
dziewczyny powiedzcie mi gdzie jest ten salon bo wybieram się z przyjaciółką na mierzenie sukienek :)
łatwo tam trafić, jest blisko BJ, widać go z kolejki między Nanicami a głównym Wejherowem, znajduje się w budynku wybudowanym przez Orlex
wysiadasz z SKM w Wejherowie i po wyjściu z dworca idziesz w lewo, jest po prawej stronie tej ulicy
dziękuję bardzo za informacje :)
do góry