Widok

PURE Gdynia Orłowo...szukam chętnej do wspólnego chodzenia! :):)

Orłowo Temat dostępny też na forum:
Hej!

Chodzę od dłuższego czasu do orłowskiego Pure'a....ale samej zawsze jest smutniej niż z kimś.

Któraś z Was też ma tam karnet i szuka towarzystwa i wzajemnej motywacji?! Jeśli tak to dajcie znać :):)

Obecnie ćwiczę tylko na głównej sali, ale jako że z kimś jest raźniej to możemy wziąć udział w jakichś zajęciach!

Mam 21 lat, jestem pracującą w weekendy studentką. Na siłowni jestem 2 razy w tygodniu, ale ze względu na pracę weekendy odpadają! Jestem pogodna i uśmiechnięta, lubię rozmawiać na przeróżne tematy!

Pozdrawiam i czekam na odzew!!! Walczmy z niechcianymi kilogramami razem!!!! :):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć :)

Nie wiem czy sprawa aktualna, ale ja dość niedawno zapisałam się do Pure. Chodzę na siłkę lub na zajęcia tak ze 2-3 razy w tygodniu wieczorami. Mam 25 lat, pracuję w marketingu i ostrzegam że jak załapię z kimś fajny temat to może i ze 2 godziny niepostrzeżenie zlecieć ;)

Ćwiczę głównie na bieżni, orbitreku i wiosłach, na zajęcia chodzę różnie - czasem na funkcjonalny, czasem pure pump, zumba, joga - jak akurat wyjdzie ;)

Jakby co to napisz do mnie na agata.schwartz@gmail.com to się umówimy :)
a ja jakoś nie mogę się zebrać żeby kupić karnet...
samej tak smutno a towarzystwa brak

chodzisz jeszcze?

Inne tematy z forum Kobieta

Zmarszczki na czole (128 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...

do góry