Widok
dzieki za słowa pocieszenia, ja slyszalam na poczatku rok ze majowka ma byc upalna, wiec sie ucieszylam......a tu teraz raptem na tydzien przed sniezek sobie pada, extra hihihi............ale coz, bedzie co wspominac......a zreszta wszystkie kolezanki "juz po" mowia ze i tak w ten dzien niczego sie nie czuje, niczego nie pamieta itp. wiec ja pewnie nie bede kojarzyla ze wlasnie dzieci lepia sobie na podwórku balwana ;)))
Witch! słońce ma być już w tą sobotę!! ja sobie wypraszam żeby dopiero za tydzień:(((( niech mnie ktoś przytuli;(
mam jakieś tam bolerko, ale cieniutkie a poza tym mi się nie podoba, chcę mieć odkryte ramiona:(
a śniegu na razie nie widziałam, a okna mam na WładysławaIV...
słoneczko proszę Cię ładnie, wyjrzyj zza chmurek..
mam jakieś tam bolerko, ale cieniutkie a poza tym mi się nie podoba, chcę mieć odkryte ramiona:(
a śniegu na razie nie widziałam, a okna mam na WładysławaIV...
słoneczko proszę Cię ładnie, wyjrzyj zza chmurek..
Klondinka, to ja sie stresuje tym sniegiem, a Ty masz za 3 dzionki......
ojeju wspólczuję...........ale myslę, że to tylko taka zabłąkana śniegowa chmurka przelatywała nad trójmiastem, a teraz juz tylko słonko będzie ;))
ale nawet jakby co to się Klondinka nie przejmuj........śnieg to też fajna sprawa ;)
ojeju wspólczuję...........ale myslę, że to tylko taka zabłąkana śniegowa chmurka przelatywała nad trójmiastem, a teraz juz tylko słonko będzie ;))
ale nawet jakby co to się Klondinka nie przejmuj........śnieg to też fajna sprawa ;)