Widok
zemsta choinki....hmmmm co niektórzy jak coś palną to tone waży :D nie obchodzisz świąt z choinką że takie twoje zdanie?
współczuje kochana ja tak samo bardzo boję się pająków wrrrrr i dosłownie zawał murowany jakby mi z choinki paskudztwa wyskoczyły ... ja nigdy nie mialam żywej choinki i teraz też mam sztuczną na dodatek mała na segmencie z braku miejsca niestety :( a żeby czuć zapach kupuję sobie gałązki i wstawiam do wazonu ;) zapach jest urok też :)
pewnie najlepiej będzie jak radzą dziewczyny żeby kupić nową a tamta wystawić na dwór skoro szkoda ci wyrzucić ....
współczuje kochana ja tak samo bardzo boję się pająków wrrrrr i dosłownie zawał murowany jakby mi z choinki paskudztwa wyskoczyły ... ja nigdy nie mialam żywej choinki i teraz też mam sztuczną na dodatek mała na segmencie z braku miejsca niestety :( a żeby czuć zapach kupuję sobie gałązki i wstawiam do wazonu ;) zapach jest urok też :)
pewnie najlepiej będzie jak radzą dziewczyny żeby kupić nową a tamta wystawić na dwór skoro szkoda ci wyrzucić ....
A ja w tym roku z jaszczurką w doniczce kupiłam! Szok! Gościu jak mi pakował choinkę w siatkę wyrwał ją więc powiedziałam że sama sobie w domu ją na nowo posadzę...jakie było moje zdziwienie kiedy zaczęłam kopać dołek i wyskoczyła jaszczurka!!! Teraz ta plaga pająków... są wszędzie! Nie ma sensu wywalać choinki bo i tak się rozlazły, nic tylko sukcesywnie zabijać po jednym plus środki...najmniej już chyba na choince jest ale od przyszłego roku sztuczna! nigdy w życiu prawdziwej!
W walce z różnego rodzaju szkodnikami pomogą Wam środki jakie oferuje sklep Pryskaj. Znajdziecie u nich m.in. Silny oprysk strong na komary i pająki cypermetryna 10% 1L Ja jestem zachwycona jego skutecznością. Ich oferta obejmuje wiele środków biobójczych a także dezynfektantów, repelentów, chwytaczy, karmników deratyzacyjnych, pułapek na gryzonie i owady, kolców przeciw ptakom, odstraszaczy biologicznych i elektronicznych i wiele więcej. Nie musicie wychodzić z domu żeby znaleźć idealne rozwiązanie dla siebie. Wystarczy zajrzeć do tego sklepu. Zachwyci Was zarówno skuteczność ich produktów jak również ich konkurencyjne ceny. To świetne miejsce które mogę szczerze polecić.