Widok

Pajęcza sieć wokół Polski

znalezione w sieci:

......Polska rządzi GTW - Grupa Trzymająca Władzę (WSI, Rosji, prokuratorzy i sędziowie). Sieć jest trzymana za mordę groźbą samobójstw, wszyscy są podsłuchiwani. GTW steruje mediami. Powołała PO.

W 2005 PIS zamieszał bo wpadli na trop GTW. Blidę skasowano przy aresztowaniu bo dużo wiedziała i wsypałaby. Koalicję PIS rozbito. PrzejętoPKW i odtąd wybory są fałszowane. Jak Lech Kaczyński wzmacniał siły zbrojne i blokował rząd PO, to go skasowano. Powołano Bronka figuranta bo mają haki. Przez 8 lat był raj. Z inwestycji i prywatyzacji brano 10-20%. Wymiana PKW namieszała a KKW patrzyła na ręce. Podstawili tylko 15% głosów i nie utrzymano Bronka. Ich sondaże dawały 60% PIS, 6% PO, 1% PSL i 25% Kukiza. Było źle i zmieniono ustawę o TS o odwołanie Prezydenta i podstawiono 5 sędziów w TK. Pokazywano sondaże że PIS i PO mają podobne wyniki by uwiarygodnić końcowe. Petru to twór GTW i ich kasa - żaden kredyt Petru. Palikota wsunięto do SLD by pociągnął ich na dno (Palikot to twór GTW). Kukizowi wciśnięto na listy kretów by skłócili środowisko. Powołano 200 osób do pisania na forach źle o PIS i Kukizie a dobrze o PO i Petru. Nie dało się podstawić dość kart i PIS dostał władzę. Odjęto Kukizowi a dodano PSL by nie zmieniono konstytucji. GTW poszła na ośmieszanie Dudy i PIS, że oszukali wyborców, że wzrosną podatki i ceny. Ma być akcja że PIS chce wojny domowej i grozi wojną z Rosją, Niemcami i UE, że PIS to faszyzm, totalitaryzm, zacofany katolicyzm i wstyd na całą Europę. Lis ma słać krytyki do gazet w Niemczech i USA i pisać że zachodnie media krytykują PIS. GTW wie że PIS jest w posiadaniu informacji o nich i nie dopuści by Ziobro przejął prokuraturę. Śmierć Kulczyka upozorowano by nie świadczył bo idzie o giga przekręty z udziałem pierwszych osób. Odstąpiono od TS dla Ziobro i Kaczyńskiego bo była obawa że je ujawnią. Ułaskawienie Kamińskiego przeszkodziło, bo ten dużo wie. Kopacz miała wyjazdowe posiedzenia by montować podsłuchy w regałach, biurkach i pod tynkiem na sufitach (ponad 100). Komórki i email PIS i Kukiza na podsłuchu. Duda ma podsłuch wszędzie - była wrzawa jak pojechał w nocy do prezesa bo tam nie mają. GTW powołał KOD do zamieszek. Jest plan skasowania Dudy i rozwiązania Sejmu, postawienia Dudy, Kaczyńskiego, Ziobry, Macierewicza i Kamińskiego przed TS i rozwiązania PIS. Jest ustawa zakazująca demonstracji.
Dlatego PIS powinien wymienić PKW, zrobić nowy program i powołać nowy tryb wyborów bez nieważności głosów i wymienić skład TS i TK. Musi pilnie przejąć TVP. Tym uratują siebie i Polskę. GTW nie podda się i nie zatrzyma przed zamachami bo ma do stracenia giga finanse. Wyprowadzą ludzi na ulice i będą prowokacje z niszczeniem mienia przez przebranych kiboli. CZY WSI - GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ - POSUNIE SIĘ DO PRZEMOCY I WINĄ OBARCZYĆ PIS....

By wojo --
Rudnik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
powiazania Kijowskiego i jego przodków
apel zagraniczny Kijowskiego---na metode Lisa

KIJOWSKI APELUJE O POMOC Z ZEWNĄTRZ
Na łamach brytyjskiego dziennika The Guardian pojawił się apel p. Kijowskiego o pomoc w opanowaniu sytuacji w Polsce.-

PiS rozłamał Polskę. Stany Zjednoczone i Europa muszą mówić głośno i wyraźnie potępić to co się dzieje. Muszą nam pomóc, w przeciwnym razie Polska opuści wspólnotę demokracji.

W artykule lewicowego dziennika The Guardian pojawia się także wypowiedź tow. Barbary Nowackiej straszącej konsekwencjami wprowadzenia przez PiS ustawy medialnej, o której pisaliśmy niedawno na portalu Bliżej Prawdy.

Następnym krokiem będzie ruch w kierunku kontroli nad mediami, minister sprawiedliwości przejmie funkcję Prokuratora Generalnego. My opozycja i naród polski potrzebujemy wsparcia społeczności międzynarodowej dla obrony demokracji.

Widać wyraźnie, że lewica wraca do idei Międzynarodówki. Razem przeciwko zmianom proponowanym przez demokratycznie wybraną większość parlamentarną. Oczywiście w ramach walki o demokrację. Jakże by inaczej.

Apelowanie do społeczności międzynarodowej jest groźne nie tyle ze względu na to co sobie inni pomyślą o tym co się dzieje w Polsce, ale głównie ze względu na to, że świat rządzony przez socjalistów takich jak p. Merkel, Obama czy Schulz może uwierzyć w kłamstwa p. Kijowskiego powielane przez lewicową prasę taką jak The Guardian. A to już grozi interwencją wojskową, mówiąc wprost: KOD i Kijowski domagają się nie demokracji, ale chcą wojny, przewrotu i dyktatury sterowanej z zewnątrz.
---------------------

w Polsce bija pałuja i kaza skaldac daniny Rydzykowi!!!
jest ręzim
ten sam wymyslony co w Syrii!
KOMUNISTYCZNY DZIAŁACZ JÓZEF KIJOWSKI
Tradycja w rodzinie nie ginie. Jak mawia p. Leszek Żebrowski: Trzecie pokolenie UB walczy z trzecim pokoleniem AK. Portal internetowy Niezwykłe.com dotarł do Biuletynu Informacji Publicznej Instytutu Pamięci Narodowej, którym o dziadku lidera Komitetu Obrony Demokracji Józefie Kijowskim czytamy:

Od 1946 r. w SL. 01.09-25.09.1939 uczestnik kampanii wrześniowej w szeregach Wojska Polskiego. Od 02-07.1944 r. żołnierz BCh na Lubelszczyźnie. Po zakończeniu działań wojennych jako oficer WP walczył z bandami nacjonalistycznymi, zabezpieczał państwowe akcje polityczne i gospodarcze. Od 06.1948-12.1956 kierownik działu i wykładowca w Centralnej Rolniczej Spółdzielni SCh w Warszawie. 12.1956-06.1965 sekretarz ZG Związku Zawodowego Pracowników Handlu i Spółdzielczości. Od 06.1965 do 12.1971 prezes Zarządu Ogólnokrajowej Spółdzielni Turystycznej Gromada. Od 12.1965 przewodniczący RG LZS. Od 21.03.1976-18.07.1983 poseł na Sejm PRL VII-VIII kadencji. Wiceprezes WK FJN w Olsztynie, Wiceprzewodniczący Zarządu Wojewódzkiego Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Olsztynie.
Czy ktos ma jeszcze watpliwosci ,ze mamy do czynienia z rzesza zdrajców????

najwazniejsze ostatnie zdanie!!!!!!!

lisi korowód--element wałesa

"... To papiery sfałszowane , podrobione .W roku 1970 bez mojej zgody wpisano mnie na tw , przypuszczano że się złamię , że się zgodzę , a oni brali i będą długo brać na mnie i za mnie pieniądze , pisząc niby relacje z moich spotkań , których nie było ,albo pisząc za mnie przez siebie podobnym charakterem pisma .Wykorzystano też od ręczne moje pisma z rewizji i innych miejscach złożone .Tak się działo do 1980 r po sierpniu 1980 r .Warszawa zażądała te teczki szybko się zorientowano że to lipa że nieprawda .Powołano w tedy biuro studiów i skorygowano te teczki czyniąc je bardziej wiarygodnymi .Jednak obawa że to fachowcy odkryją , zostawiono co niektóre , ale ksero .Oryginały podróbek zastały zabrane przez kiszczaka .Dlatego nie szantażował mnie tym , bo on i ja wiedzieliśmy że to podróbki .To miało tylko być wypuszczane dla niekorzystnego społeczne odbioru wałęsy . Ujawnienie tych dokumentów miało być ogłoszone 5 lat po mojej śmierci , tylko dlatego by nie można było udowodnić tej prowokacji . Taka na skróty jest prawda ,mam nadzieję że polski aparat , albo sądy , rozpracują i udowodnią prawdę tej prowokacji ,.

jeśli nie odwołam się do przyjaciół z zagranicy , by to uczynić . Lech wałęsa .
!!!!!!!!!!!!
musze powiedziec z,e spotakłam kolejna osobe przybywajaca z Niemiec,która jest juz ta antypolska propaganda przesiaknieta-

to sa ich zdania
--"pis rzadzi trzeba wiac"

"wy tu wszyscy słuchacie Kaczynskiego i radia Maryja,dlatego nie wiecie co sie dzieje na swiecie"

"Niemcy nie sa niczym zagrozone,to co pokazuje radio maryja --wam -to sa kłamstwa"

macie dobrobyt---tyle marketów pobudowanych i innych sklepow i autostrady,macie wszystko"!!!

wiec po co ta walka o demokracje!
-----------------------------
propaganda w Niemczech na temat Niemców-policja w rozterce -utraciął moc i autorytet--czyli mozliwosc robienia tego ,do czego zostaął stworzona!

https://www.youtube.com/watch?v=ituoPL9LJfI

w kazdej czesci Niemiec nie ejst tak samo oczywiscie--tam gdzie jest wzgledny spokoj --cisza w mediach o rejonach ,gdzie ciagle cos sie dziej
zero mowy o skali i od kiedy ....

Niemcy sie zrzeszaja i bronia swej niezaelanosci--ale ich rzad ma to w d..

https://www.youtube.com/watch?v=ZOuII0cLUHI

https://www.youtube.com/watch?v=3cD9Epl0bwA..itd

apel młodych Niemców!

https://www.youtube.com/watch?v=ZxcSbzzfVxw
@isztar ,

kobieto opamiętaj się, po co to trollowanie. Zamiast trollować tutaj napisz rzeczowy tekst, tak jak ja, do "Guardiana" czy "Economista"żeby wbić im nieco prawdy do łba.

Nadmiar informacji, ktory produkujesz równa się szumowi informacyjnego i niweczysz twoje starania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie ma czegoś takiego jak "nadmiar informacji" ;)

być może nie potrafisz wyłapać tego co istotne
albo Twoje zdolności percepcyjne osiągnęły swój limit
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Aradash

Zadziwiasz mnie - czyżbyś nie słyszał o rzeczy tak powszechnej jak "bottleneck" czyli chyba przepustowość kanału na polski. Nie - lepsze jest "wąskie gardło".

Ponadto, jeśli chcesz pomieścić większą ilość informacji w danym obszarze, to musisz zastosować kompresję, choćby przy pomocy zmiany semantyki. Dlatego nie wchodzę na Twitter, bo co tam mozna, najwyżej się polansować.
BattleNet?
Oczywiście, że słyszałem... wciąż gram - odnosząc mniejsze lub większe sukcesy od prawie 20 lat
--zagęszczenie bajkowym swiatem z gier niekoniecznie robi zageszczenie w twojej przepustowosci--- Łowco?

czy jest ci to jednak niezbedne doswiadczenie----bo szykujesz sie na realna wojne z trollami???
No tak, mogłem się domysleć. Leming w sidłach popkultury.
nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz ;)
Faktycznie czegoś nie rozumiem;
battle - rozumiem, net - rozumiem, ale o battlenet nie słyszałem.
nie rozumiesz znaczenia słów 'leming' ani 'popkultura' ;]

a jeśli faktycznie nie słyszałeś o battlenecie to szczere wyrazy współczucia :D
Nie wiem, kto tu komu powinien współczuć.
Nie czytałeś "Cyfrowej demencji" albo "Płytkiego Umysłu"?
Radziłbym się zapoznać, póki nie jest za późno.
Synapsy to rzecz cenna.

Co do lemingów - to takie stworzonka, które topią się w popkulturze.

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

do góry