Widok

Pałac Below w Sławutówku

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Wszystkich!!!Mam pytanie odnosnie miejsca mojego wesela. Mamy juz zarezerwowany termin na 17-09-2005. Jednak teraz obleciały mnie wątpliwości co do lokalu. Wesele będzie na ok 100 osób, i zaczynam się bać, czy goście się pomieszczą :(( Właściciel zapewnia, że spokojnie się pomieścimy, ale teraz sama juz nie wiem.
Czy ktos miał może wesele w Below??Albo czy był może gościem??Bedę niezmiernie wdzięczna za informacje. Pozdrawiam !!
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image[/url]

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odsyłam do wypowiedzi wcześniejszych z przed 1 lub 2 dni.Pozdrowienia
Nie chcę Cię martwić, ale jak ja się dowiadywałam, to nam właściciel mówił, że w restauracji mieści się 84-86 osób, a reszta musi wtedy siedzieć w innej sali. A moim zdaniem to kiepski pomysł, żeby dzielić gości na "lepszych" i "gorszych".

Pozdrawiam,
ma.sia
image
Hej!!! Tak wiem, że są dwie sale. Z tym nie ma problemu, bo w mniejszej można posadzić znajomych, którzy się znają i bedą dobrze się bawili, w wiekszej natomiast całą rodzinę, żeby nikt nie poczuł się "gorszy" wiec z tym nie bedzie raczej problemów. Zresztą i tak wszyscy spotkają się na parkiecie!! Już tez troszkę się "wywiadywałam" i dowiedziałam się ,że były tam duże wesela i było ok,troche sie uspokoiłam:) Moze juz zaczynam panikować (jeszcze pół roku!! co bedzie na miesiąc przed ??:) Dziękuję za Wasze opionie. Pozdrawiam!!
image[/url]

Hej!
Hotel jest fajny, ale też mam wątpliwości czy na jednej sali zmieszczą Ci się wszyscy goście, chyba jednak będziesz musiała ich rozsadzić, bo jednak 100 to trochę za dużo na jedną salę. Co do jedzonka to dają dość dobrze jeść, ale bez zachwytów. pa,
hejka!! my mamy wesele w Below w czerwcu i jak rozmawialismy to pan spytał się nas na ile osób robimy wesele bo najlepiej jest jeżeli liczba gości nie przekroczy 80. Nie wiem z kim Wy rozmawialiście, z właścicielem czy z młodym kolesiem, który zajmuje się tam całą organizacją bo my z tym młodym. Widziałam salę, w której robi się wesele i wydaje mi się, że na 100 osób jest ona za mała! papatki i powodzonka :-)
Hej!A jaka będziecie mieli muzykę?? Zespół, czy dj'a?? My spotykamy się z zespołem Remix, poleconym przez właściciela Below. Zresztą grają tam ponoć dość często. Czy może coś słyszałaś na ich temat??Pozdrawiam
image[/url]

My bedziemy mieli inny zespół ale na temat zespołu z Below wypowiadała się jedna z foremek ;-)) i powiedziała, że są nieźli tylko trzeba im wspomnieć o tym by ubrali się "elegancko" na wesele, bo ubiór nie należy do ich najmocniejszych stron ;-D , papatki
Dzieki!! Życzę udanej zabawy!!! Na pewno będzie pięknie!
pozdrawiam
image[/url]

ja też Ci życzę by ten dzień był najpiękniejszym w twoim życiu i nie przejmuj się tym czy goście się zmieszczą, jeśli facet powiedział, że tak to na pewno się zmieszczą, zabawa będzie przednia ;-)))) pozdro i papa

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry