Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
BAL SYLWESTROWY 2015/2016 wątek zamknięty W tym roku miałam przyjemność gościć z przyjaciółmi na balu sylwestrowym...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 stycznia 2016

Sylwester wątek zamknięty Witam, Też z niewielką grupą osób uczestniczyliśmy na zabawie sylwestrowej...
~Uczestnik
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 stycznia 2016

BAL SYLWESTROWY 2015/2016 wątek zamknięty miałem przyjemność gościć w ty pałacu na balu sylwestrowym 2015/2016 i było...
~ryszard osinoręki
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 stycznia 2016

Bardzo przyjemna restauracja w bardzo klimatycznym miejscu wątek zamknięty Jedna chyba z ciekawszych restauracji w Gdańsku i okolicach. Bardzo miła...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 września 2014

Monika - opinia wątek zamknięty Wykwintne dania serwowane w przepięknym otoczeniu.Serdecznie polecam Pałac...
~Monika
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 października 2012

Niestety to juz nie to samo miejsce wątek zamknięty Bywalem kilkakrotnie w Palacu i mialem przyjemnosc uczesniczyc w wspanialej...
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2013

Niesamowita restauracja! wątek zamknięty Miałem przyjemność gościć ostatnio w hotelu ze znajomymi i powiem szczerze -...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 grudnia 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Super miejsce z wyjątkową atmosferą, bardzo miłą obsługą i genialnym...
~Daniel
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 maja 2013

Gość - opinia wątek zamknięty Kuchnia bardzo smaczna, wykwintna. Szczególnie polecam menu degustacyjne....
~Gość
1

dodano: 6 listopada 2012

Jedno z piękniejszych miejsc na ziemi wątek zamknięty Trafiliśmy do Pałacu Kościeszy wraz z mężem w celu uczczenia tegorocznych...
~Katarzyna i Krzysztof Pytner
-

dodano: 17 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry