Widok

Pałac Opatów ślub cywilny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie!!
Chciałabym brać ślub cywilny w Pałacu Opatów. W tym roku .Tylko nie wiem, jak to jest w końcu z Opatów?Czy nadal tam udzielają ślubu czy już wycofali ? Serdecznie pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko osoby, które zabukowały termin w zeszłym roku, mogą mieć tam slub. Jezeli rejestrujesz się w tym roku to Tylko Żak, bo od 1 stycznia Opatów zrezygnował z udzielania ślubów.
milego dnia:)
Rozumiem , a szkoda, bo pięknie miejsce to są. A Żak gdzie się to mieści? Czy jakaś linka można by było prosić ? Bo akurat jestem w Gdyni.A chciałabym mieć ślub takim jak właśnie pałacyku, czy dworku a nie w urzędzie Proszę o pomoc i radę :-) Serdecznie pozdrawiam
image
wiesz, to w sumie nie jest pałacyk, tylko urząd,ale w takiej kamienicy w stylu starogdanskim i moim zdaniem to lepsza opcja niż Gdynia.
nie pamietam jaka to ulica,w kazdym razie głowna prowadząca przez Gdansk, zaraz kolo Huciska.
w tym wątku są zdjecia wnetrza
http://forum.trojmiasto.pl/zdjecia-USC-t56410,1,11.html?hl= usc Żak#hl
Bardzo dziękuję ślicznie. Będę się jeszcze rozglądać..W Gdyni bym nie chciała bo mi się nie podoba, a chce przeżyć takim wyjątkowym miejscu Bo zaręczyny miałam właśnie w piątek i mój się teraz napalił na ślub w tym roku:-) Oczywiście wesela nie robimy.Będzie to obiad na 15 osób :-) Zastanawiam się jak wygląda Pałac Przebendowskich w Wejherowie Czy ktoś ma sale tych zdjęć? Serdecznie pozdrawiam
image
w takim razie gratuluje zaręczyn i zycze powodzenia w szukaniu wyjątkowego miejsca na Ten Dzień:)
Dziękuję ślicznie :-) Jak coś znajdę to dam znak :-)Serdecznie pozdrawiam:-)
image
pozdrawiam rowniez, milego popoludnia:)
zadzwoń i się upewnij... :P

ostatnio słyszałam, że zostało im kilka mniej obleganych godzin/dat ;) ale nie wiem czy to prawda...
AgusiaGda. Dziękuję za informację.Jutro spróbuję i się dowiem :-) Ale myślę ze marne te szanse będą. Serdecznie pozdrawiam
image
powodzenia :)

Walcz ;) sama miałam tam ślub i za nic nie zamieniłabym na inne miejsce ;P
Nie dziękuję:-)

Oby mi sie udało:-) I wierzę w to, ze masz teraz super wspomnienia a tak na marginesie to gratulację ze Tobie się udało :-)
image
Nowy Ratusz
sluby udzielane sa w Sali Herbowej Nowego Ratusza, przy ul. Wały Jagiellońskie 1

http://pomorze.blox.pl/resource/30_file.jpg

http://www.inpro.com.pl/gazetka/i/ratusz.jpg

miesiac temu kolezanka brala tam slub i mam na plytce zdjecia=jak podasz maila to wrzuce kilka zdjec:)
Ooo,to mnie dużo pomoże :-) O to mój e-mal okolano@gazeta.pl
englein Dziękuję ślicznie a zatem czekam kilka zdjęć :-) Serdecznie pozdrawiam
image
ok, to jutro w ciagu dnia-bo za duzo ich jest i trzeba przebrac:)
Moze dobrze byloby wrzucic je rowniez na forum-bo wiecej osob sie pyta o pomieszczenia Nowego Ratusza (zakrywajac jakos buźki mlodych,czy gosci).
Dokładnie i to by było najlepsze rozwiązanie aby wrzucić na forum pomieszczenia Nowego Ratusza .Tak jak mówisz (zakrywając jakoś buźki młodych,czy gości).Jak tylko znajdziesz czas ,to na spokojnie je wrzucisz :-) Jestem bardzo Ci wdzięczna za pomoc :-)
image
Poszlo na maila-mozesz wrzucic na stronke:)
Dziękuję ślicznie !! Postaram się wrzucić na stronkę , Gdyż jestem nowa na forum :-) I muszę zapoznać :-) Serdecznie pozdrawiam
image
Dziękuję ślicznie !! Postaram się wrzucić na stronkę , Gdyż jestem nowa na forum :-) I muszę zapoznać :-) Serdecznie pozdrawiam
image
http://nasdwoje.hekko.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=6 instrukcja na potrzeby Forum :)
dziwnie mi sie zmniejszaly-nie wiem czemu-mimo zaznaczenia dobrej rozdzielczosci. Jedno wyszlo tylko jak trzeba
A może AgusiaGda by nam pomogła wrzucić na forum fotki?
image
podeślij mi na maila :) agusiagda@o2.pl :)
ok,wysylam:)
NOWY RATUSZ

Sala Herbowa
image

Dzień otwarty
image

Ratusz
image

image

Korytarz
image

Sala
image

image

image

image

image

image

image

Agusia, szkoda ze nie wrzucilas tego do tego watku o Nowym Ratuszu-bylaby zbiorowka.

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry