Widok

Palac w Leznie-opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Czy ktos mial wesele lub byl na weselu w Palacu w Leznie? Bylabym wdzieczna za wszelkie opinie, bo ciezko nam sie zdecydowac gdzie zorganizowac ten wielki dzien, a niewiele informacji o palacu mozna znalezc.
Dzieki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na weselu w Pałacu w Leźnie.Bardzo miło wspominam ten wieczór,jedzenie dobre, obsługa bez zarzutu no i piekny ogród wokół. Jedyną rzeczą jaka mi się nie podobała to to, że sala do tańczenia była daleko od sali Pary młodej i nie było widoku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ja też bylam na weselu mojej przyjaciółki 2 lata w sierpniu, obsługa się uwijała, ogród super, taras również szczególnie nocą, piękna sala w ktorej jedliśmy, podobnie jak u młodej nie za bardzo podobało mi się przechodzenie z jednej sali do drugiej, jedna sala z jedzeniem, druga sala na ktorej bylo ciasto i owoce i trzecia sala do tańczenia. Została mi jeszcze kwestia jedzenia - mi i mężowi jedzenie nie smakowało, udziwnione do granic możliwości, ale to też kwestia wyboru panny młodej która zamawiała takie menu. Pozdrawiam
Byłam na weselu koleżanki w tym pałacu, ok, ale bez szału, tzn miejsce piękne, natomiast jedzenie bez rewelacji. Nie było dużego wyboru, a sporządzone potrawy były normalne, bez zachwytu, najlepsze było ciasto, które Państwo młodzi zamawiali sami i owoce. Obsługa natomiast miła bardzo.
Ja uważam, że miejsce super, wspomnienia piękne, zdjęcia rewelacja, a to właśnie zostaje po weselu....jedzenie ok.
Ja bylam Lezno obekrzec bo sama sie zastanawialam nad zrobieniem tam wesela... Niestety uklad tych wszystkich sal osobno do niczego i generalnie jak na moje potrzeby (wesele na 150 osob) lokal zdecydowanie za maly... Zaproponowano nam namiot w ogrodzie (na 200 osob) i pomysl nam sie super spodobal... No ale po zastanowieniu - a) jesli pogoda nie dopisze... b) bieganie do toalety do palacu... Stwierdzilismy, ze jednak nie...
Ale bardzo mila obsluga...

Powodzenia w szukaniu wymarzonego miejsca!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
A jak z jedzeniem jest? Dużo osób narzeka że bardzo mało... Ktoś może to potwierdzić?
Dzieki za info z góry
Moje wrażenia są bardzo podobne: miejsce piękne, niestety osobne sale do tańca i jedzenia średnio mi się podobają jeśli chodzi o wesele. Pomysł z przyjęciem w ogrodzie jest super. Świetny jest także taras od strony ogrodu, gdzie można też tańczyć (wyjście z sali tanecznej).

image

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No cóż ja miałam na początku mieć wesele w pałacu Leźno ale zrezygnowałam
mają ukryte ceny typu opłacasz osobno kucharza a jak jest 2?...
osobno opłacasz kelnerów..
za przystrojenie poręczy chcieli ok 1000 zl - a dekoracja byla piekielnie skromna typu lekko przewieszona organza i włożona rózyczka malutenka (na rynku takie sa za max 2 zl) wiec skad ten 1000?

pozdrawiam
jak to skąd z pazerności:) większość knajp i restauracji żeruję na tym dniu
prawda ślub = biznes, hehe może sama założę jakoś instytucję weselną ;)
jak byś miała jakiś lokal? bo to podstawa, po co skasować ludzi normalnie jak można zarobić fortunę na 1 weselu. Ostatnio znajomy mi wyliczył ile kosztuje zrobienie jednego np devolaille tak z ciekawości podam ok.3zł a porcja np rosołu jakieś 1,5 więc sobie zobacz jak kroją:)
up....ktoś może zadowolony??
hop..
up...
byłam tylko na poprawinach w ogrodzie- super zorgaznizowane. GRILL I OPEN BAR- to jest to:P Goscie z tego co słyszałam z wesela byli zadowoleni.
Ostapie termin w Leznie 6 czerwca! info na natasha_z@wp.pl
hop...
hop... Ktoś może miał tam wesele?
cześć !
miałam wesele w Leźnie dwa lata temu w lipcu i gorąco polecam!jedzenie sama wybierasz więc jest ok, z ilością też było w porządku wręcz dużo więcej niż byliśmy w stanie zjeść...co do dwóch sal ...tak naprawdę wszystko zależy od gości i orkiestry no i nastawienia przybyłych gości...nasze tańce przeniosły się do ogrodu pod namiot i było super!
jeśli tylko jest wolny termin polecam!!!
pozdrawiam
do góry