Widok
Witam ja też bylam na weselu mojej przyjaciółki 2 lata w sierpniu, obsługa się uwijała, ogród super, taras również szczególnie nocą, piękna sala w ktorej jedliśmy, podobnie jak u młodej nie za bardzo podobało mi się przechodzenie z jednej sali do drugiej, jedna sala z jedzeniem, druga sala na ktorej bylo ciasto i owoce i trzecia sala do tańczenia. Została mi jeszcze kwestia jedzenia - mi i mężowi jedzenie nie smakowało, udziwnione do granic możliwości, ale to też kwestia wyboru panny młodej która zamawiała takie menu. Pozdrawiam
Ja bylam Lezno obekrzec bo sama sie zastanawialam nad zrobieniem tam wesela... Niestety uklad tych wszystkich sal osobno do niczego i generalnie jak na moje potrzeby (wesele na 150 osob) lokal zdecydowanie za maly... Zaproponowano nam namiot w ogrodzie (na 200 osob) i pomysl nam sie super spodobal... No ale po zastanowieniu - a) jesli pogoda nie dopisze... b) bieganie do toalety do palacu... Stwierdzilismy, ze jednak nie...
Ale bardzo mila obsluga...
Powodzenia w szukaniu wymarzonego miejsca!
Ale bardzo mila obsluga...
Powodzenia w szukaniu wymarzonego miejsca!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
No cóż ja miałam na początku mieć wesele w pałacu Leźno ale zrezygnowałam
mają ukryte ceny typu opłacasz osobno kucharza a jak jest 2?...
osobno opłacasz kelnerów..
za przystrojenie poręczy chcieli ok 1000 zl - a dekoracja byla piekielnie skromna typu lekko przewieszona organza i włożona rózyczka malutenka (na rynku takie sa za max 2 zl) wiec skad ten 1000?
pozdrawiam
mają ukryte ceny typu opłacasz osobno kucharza a jak jest 2?...
osobno opłacasz kelnerów..
za przystrojenie poręczy chcieli ok 1000 zl - a dekoracja byla piekielnie skromna typu lekko przewieszona organza i włożona rózyczka malutenka (na rynku takie sa za max 2 zl) wiec skad ten 1000?
pozdrawiam
cześć !
miałam wesele w Leźnie dwa lata temu w lipcu i gorąco polecam!jedzenie sama wybierasz więc jest ok, z ilością też było w porządku wręcz dużo więcej niż byliśmy w stanie zjeść...co do dwóch sal ...tak naprawdę wszystko zależy od gości i orkiestry no i nastawienia przybyłych gości...nasze tańce przeniosły się do ogrodu pod namiot i było super!
jeśli tylko jest wolny termin polecam!!!
pozdrawiam
miałam wesele w Leźnie dwa lata temu w lipcu i gorąco polecam!jedzenie sama wybierasz więc jest ok, z ilością też było w porządku wręcz dużo więcej niż byliśmy w stanie zjeść...co do dwóch sal ...tak naprawdę wszystko zależy od gości i orkiestry no i nastawienia przybyłych gości...nasze tańce przeniosły się do ogrodu pod namiot i było super!
jeśli tylko jest wolny termin polecam!!!
pozdrawiam