Widok
Witam ja też bylam na weselu mojej przyjaciółki 2 lata w sierpniu, obsługa się uwijała, ogród super, taras również szczególnie nocą, piękna sala w ktorej jedliśmy, podobnie jak u młodej nie za bardzo podobało mi się przechodzenie z jednej sali do drugiej, jedna sala z jedzeniem, druga sala na ktorej bylo ciasto i owoce i trzecia sala do tańczenia. Została mi jeszcze kwestia jedzenia - mi i mężowi jedzenie nie smakowało, udziwnione do granic możliwości, ale to też kwestia wyboru panny młodej która zamawiała takie menu. Pozdrawiam
Ja bylam Lezno obekrzec bo sama sie zastanawialam nad zrobieniem tam wesela... Niestety uklad tych wszystkich sal osobno do niczego i generalnie jak na moje potrzeby (wesele na 150 osob) lokal zdecydowanie za maly... Zaproponowano nam namiot w ogrodzie (na 200 osob) i pomysl nam sie super spodobal... No ale po zastanowieniu - a) jesli pogoda nie dopisze... b) bieganie do toalety do palacu... Stwierdzilismy, ze jednak nie...
Ale bardzo mila obsluga...
Powodzenia w szukaniu wymarzonego miejsca!
Ale bardzo mila obsluga...
Powodzenia w szukaniu wymarzonego miejsca!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Moje wrażenia są bardzo podobne: miejsce piękne, niestety osobne sale do tańca i jedzenia średnio mi się podobają jeśli chodzi o wesele. Pomysł z przyjęciem w ogrodzie jest super. Świetny jest także taras od strony ogrodu, gdzie można też tańczyć (wyjście z sali tanecznej).

No cóż ja miałam na początku mieć wesele w pałacu Leźno ale zrezygnowałam
mają ukryte ceny typu opłacasz osobno kucharza a jak jest 2?...
osobno opłacasz kelnerów..
za przystrojenie poręczy chcieli ok 1000 zl - a dekoracja byla piekielnie skromna typu lekko przewieszona organza i włożona rózyczka malutenka (na rynku takie sa za max 2 zl) wiec skad ten 1000?
pozdrawiam
mają ukryte ceny typu opłacasz osobno kucharza a jak jest 2?...
osobno opłacasz kelnerów..
za przystrojenie poręczy chcieli ok 1000 zl - a dekoracja byla piekielnie skromna typu lekko przewieszona organza i włożona rózyczka malutenka (na rynku takie sa za max 2 zl) wiec skad ten 1000?
pozdrawiam
cześć !
miałam wesele w Leźnie dwa lata temu w lipcu i gorąco polecam!jedzenie sama wybierasz więc jest ok, z ilością też było w porządku wręcz dużo więcej niż byliśmy w stanie zjeść...co do dwóch sal ...tak naprawdę wszystko zależy od gości i orkiestry no i nastawienia przybyłych gości...nasze tańce przeniosły się do ogrodu pod namiot i było super!
jeśli tylko jest wolny termin polecam!!!
pozdrawiam
miałam wesele w Leźnie dwa lata temu w lipcu i gorąco polecam!jedzenie sama wybierasz więc jest ok, z ilością też było w porządku wręcz dużo więcej niż byliśmy w stanie zjeść...co do dwóch sal ...tak naprawdę wszystko zależy od gości i orkiestry no i nastawienia przybyłych gości...nasze tańce przeniosły się do ogrodu pod namiot i było super!
jeśli tylko jest wolny termin polecam!!!
pozdrawiam
Ja również brałam pod uwagę Pałac w Leźnie jako miejsce naszej uroczystości weselnej. Otoczenie fantastyczne. Niestety ogromnym minusem jest rozmieszczenie sal. Przy takim układzie, goście nie bawią się tak chętnie. Nikt nie lubi chodzić gdzieś na tańczenie. Większość miejsc w tym stylu w trójmieście ma takie rozwiązania, jest niewiele sal w których można jednocześnie się gościć i tańczyć.
Ja nie byłam na weselu, ale koleżanka mi mówiła, że jako gość weselny była bardzo zadowolona. Ja sama chciałabym tam zrobic swoje wesele, ale troszku sie boje. Brak jakichkolwiek informacji rzetelnych i przede wszystkim świeżych. Na forum istnieja same stare, wiec zastanawiam sie czy ktos tam wogle robi przyjecia weselne. Jednak z drugiej strony pierwsza myśl jest najlepsza a ja z moim przyszłym M najeżdziliśmy się troszku i mimo wszystko cały czas tam chcielismy zrobic imprezę. Na chwilę obecna zastanawiamy sie czy nie zmienic zdania poki nie jest za późno, choć wstępna rezerwacja jest.
moj mail to mala8406@wp.pl. Co do ceny to otrzymalismy propozycje za 220zł, narazie nie negocjowalismy jeszcze nic bo jak wczesniej pisalam szukamy jakiejs alternatywy w postaci innego miejsca. propozycja menu jaka otrzymalismy troche mnie przerazila bo tego jedzenia jest tyle co nic.Mój chłop dużo wchłania a jak zobaczył spis to zaczął szczerze mówiąc się śmiać. Gdy ostatecznie sie zdecydujemy do i tak chcemy pare rzeczy wyrzucic z niego i zastAPIC CZYM INNYM. A Tobie udało się co wskurać w negocjacjach?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Miałam mieć tam obiad weselny, ale ceny mnie finalnie odstraszyły... Menu okrojone do minimum wyniosło 170 zł za osobę.
Witam.
My mielismy 4 wrzesnia obiad weselny na 25 osob w palacu w Leznie i musze szczerze przyznac, ze bylo przepieknie. Choc cena za menu nie byla niska to warto bylo wydac troszke wiecej pieniazkow. Jedzenie jak i atmosfera w palacu byla cudowna. Wszystko bylo dopiete na ostatni guzik i pieknie ustrojone. Prosilam aby stol byl zrobiony w kolorach ecrue - bordowym i wszystko zostalo zrobione wedlug mojego zyczenia. Bardzo profesjonalna obsluga a przede wszystkim nie bylo problemu z dostarczeniem wlasnego ciasta, owocow, szampana a nawet whiskey. Wszystko zostalo pieknie wyeksponowane i podane gosciom, ktorzy naprawde byli zachwyceni tym urokliwym miejscem. Z czystym sumieniem moge powiedziec, ze bylo to piekne przyjecie i nie zamienilabym tego miejsca na inne.
My mielismy 4 wrzesnia obiad weselny na 25 osob w palacu w Leznie i musze szczerze przyznac, ze bylo przepieknie. Choc cena za menu nie byla niska to warto bylo wydac troszke wiecej pieniazkow. Jedzenie jak i atmosfera w palacu byla cudowna. Wszystko bylo dopiete na ostatni guzik i pieknie ustrojone. Prosilam aby stol byl zrobiony w kolorach ecrue - bordowym i wszystko zostalo zrobione wedlug mojego zyczenia. Bardzo profesjonalna obsluga a przede wszystkim nie bylo problemu z dostarczeniem wlasnego ciasta, owocow, szampana a nawet whiskey. Wszystko zostalo pieknie wyeksponowane i podane gosciom, ktorzy naprawde byli zachwyceni tym urokliwym miejscem. Z czystym sumieniem moge powiedziec, ze bylo to piekne przyjecie i nie zamienilabym tego miejsca na inne.
Miejsce rzeczywiście bajkowe i piękne, ale po pierwsze, duże wesele w Pałacu odpada, bo nie ma gdzie. Mogą co najwyżej podobno rozstawić namiot. Każde inne wesele odbywa się na 2 bądź 3 różnych salach. Dla mnie to był ogromny minus. A poza tym, drogo jak cholera. I za cenę menu, jedzenie może i dobre, ale strasznie mało. Dobre na obiad weselny albo wesele ludzi, którzy tak lubią i tak chcą. "Próbować", "smakować" i "delektować" się smakiem. Normalne wesele to dużo jedzenia i dużo alkoholu, a nie dekoracji na talerzu :)