Widok
cześć !
miałam wesele w Leźnie dwa lata temu w lipcu i gorąco polecam!jedzenie sama wybierasz więc jest ok, z ilością też było w porządku wręcz dużo więcej niż byliśmy w stanie zjeść...co do dwóch sal ...tak naprawdę wszystko zależy od gości i orkiestry no i nastawienia przybyłych gości...nasze tańce przeniosły się do ogrodu pod namiot i było super!
jeśli tylko jest wolny termin polecam!!!
pozdrawiam
miałam wesele w Leźnie dwa lata temu w lipcu i gorąco polecam!jedzenie sama wybierasz więc jest ok, z ilością też było w porządku wręcz dużo więcej niż byliśmy w stanie zjeść...co do dwóch sal ...tak naprawdę wszystko zależy od gości i orkiestry no i nastawienia przybyłych gości...nasze tańce przeniosły się do ogrodu pod namiot i było super!
jeśli tylko jest wolny termin polecam!!!
pozdrawiam
No cóż ja miałam na początku mieć wesele w pałacu Leźno ale zrezygnowałam
mają ukryte ceny typu opłacasz osobno kucharza a jak jest 2?...
osobno opłacasz kelnerów..
za przystrojenie poręczy chcieli ok 1000 zl - a dekoracja byla piekielnie skromna typu lekko przewieszona organza i włożona rózyczka malutenka (na rynku takie sa za max 2 zl) wiec skad ten 1000?
pozdrawiam
mają ukryte ceny typu opłacasz osobno kucharza a jak jest 2?...
osobno opłacasz kelnerów..
za przystrojenie poręczy chcieli ok 1000 zl - a dekoracja byla piekielnie skromna typu lekko przewieszona organza i włożona rózyczka malutenka (na rynku takie sa za max 2 zl) wiec skad ten 1000?
pozdrawiam
Ja bylam Lezno obekrzec bo sama sie zastanawialam nad zrobieniem tam wesela... Niestety uklad tych wszystkich sal osobno do niczego i generalnie jak na moje potrzeby (wesele na 150 osob) lokal zdecydowanie za maly... Zaproponowano nam namiot w ogrodzie (na 200 osob) i pomysl nam sie super spodobal... No ale po zastanowieniu - a) jesli pogoda nie dopisze... b) bieganie do toalety do palacu... Stwierdzilismy, ze jednak nie...
Ale bardzo mila obsluga...
Powodzenia w szukaniu wymarzonego miejsca!
Ale bardzo mila obsluga...
Powodzenia w szukaniu wymarzonego miejsca!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Witam ja też bylam na weselu mojej przyjaciółki 2 lata w sierpniu, obsługa się uwijała, ogród super, taras również szczególnie nocą, piękna sala w ktorej jedliśmy, podobnie jak u młodej nie za bardzo podobało mi się przechodzenie z jednej sali do drugiej, jedna sala z jedzeniem, druga sala na ktorej bylo ciasto i owoce i trzecia sala do tańczenia. Została mi jeszcze kwestia jedzenia - mi i mężowi jedzenie nie smakowało, udziwnione do granic możliwości, ale to też kwestia wyboru panny młodej która zamawiała takie menu. Pozdrawiam