Widok

Palac w Leznie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie
Nieczesto pisze swoje opinie na forum, jednakze chcialbym Wam wszystkim bardzo goraco polecic Palac w Leznie.
Bylo po prostu wysmienicie - o nic w trakcie wesela nie musielismy sie martwic! Goscie byli zachwyceni miejscem i blyskawiczna, profesjonalna obsluga.
Pani, ktora odpowiada za realizacje wesela od strony Palacu byla niezwykle zyczliwa, do tego stopnia, ze gdy o ustalonej godzinie nie dojechal nasz tort weselny dzwonila do cukierni aby sprawdzic co sie dzieje.

Propozycje menu - wysmienite, odpowiednio dobrane do pory roku i podane w urzekajacy sposob.

Ani jedna butelka z alkoholi nie zginela (a jest to czesta praktyka, niestety), a jedzenie, ktore zostalo otrzymalismy zapakowane do zabrania po imprezie. Wszystko dopiete na ostatni guzik.

Naprawde polecamy.
Mariola i Michal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy miałas zesół i czy mozesz go polecić

nie mielismy zespolu - byl DJ, ale tez go moge smialo polecic
nie zginęła żadna butelka, bo to był alkohol od nich.

Pachnie mi tu autoreklamą....

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice, wyluzuj. Świat to dżungla, jak to sama pięknie określiłaś ;) ale nie serwuj nam ciągle spiskowej teorii dziejów...

PS Cieszę się, że ta uroczystość pozostawiła tak miłe wspomnienia! Ja mam ślub 2.09, wesele natomiast w Dworze w Bychowie - mam nadzieję, że będe mogła napisać o tym lokalu również same dobrze rzeczy... :)
image
dobra, luzuję...

tak sobie tylko... też tam mieliśmy mieć wesele, ale z każdym spotkaniem wychodziły nowe rzeczy. Stwierdziliśmy, że o każdy szczegół nie mamy zamairu się dopytywać, bo w ogólnej koncepcji wszystko miało być "cacy", ale zapowiadało się, że nie będzie... no i ten zdechły ptaszek przy altance... zły znak... zły znak.... -kto czytał, ten wie o co chodzi.

no i coraz częściej słyszę reklamy o tym pałacyku -w radiu, na bilboardach.. ot co.

ok, ok.. luz.....

Pozdrawiam
...hihihi...niezla jestes alice...
nieee...alkohol byl od nas - wodka, whisky, malibu, passoa, beherovka, wino biale i czerwone.

i nie jest to autoreklama - moge podac mejla do nas i podeslac zdjecia na dowod:)
ok, to zwracam honor ;-)
ale sam rozumiesz mm -nie zalogowany wyskakujesz jak filip z konopii z pochwałami Leźna.. :-)
bez urazy :-)

Pozdrawiam
:) spoko, po prostu az tak nam sie podobalo ze stwierdzilem ze nalezy sie organizatorom dobre slowo od nas;)

mm
mm poprosze o zdjecia
madzianos@o2.pl
pałac widze ładny, ale ceny tez wysokie...
a sala była tak duza, ze mozna było w niej jednoczesnie jesc i tanczyc?
image
fajnie, że wreszcie jakieś pochlebne opinie na temet pałacu w Leźnie. My tam robimy wesele 1 paźdźiernika i już zaczęłam się denerwować. Jak możesz to prześlij mi jakieś zdjęcia na priv. A mocno zmieniałaś menu? A jak rozwiązaliście sprawę palących gości?

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry