Widok
odnawiam temat... bylam tam dzisiaj na rozmowie i ... podobało mi sie :) mam jednak wrazenie, ze nie jest to popularne miejsce (w kazdym razie na tym Forum).. i nie do konca kapuje dlaczego, bo warunki (cenowe) nie sa najgorsze, biorac pod uwage dosc centralne polozenie lokalu.
Ciekawi mnie dlaczego nie bierzecie tego miejsca pod uwage.. :) pytanie troche dziwne.. ale... zaryzykuje
Jeziorko :o)
Ciekawi mnie dlaczego nie bierzecie tego miejsca pod uwage.. :) pytanie troche dziwne.. ale... zaryzykuje
Jeziorko :o)
całkiem możliwe jestdobrze :) te lokale na starówce mają strasznie wypasione piwnice :) tak jak np piwnica rajców :)!! gdańska też robi w piwnicy i chyba pod łososiem jest piwnica o ile się nie mylę..... ale to nie moje klimaty ;) jestdobrze, a Ty się w końcu na co zdecydowałaś, bo już mi się pokręćkowało....
no stroic sali to wlasnie bym za bardzo nie chciala :) smieszne historyjki slyszalam zwiazane z balonami ktore nijak kolorystycznie nie byly dopasowane, a wiecej ...ostatnio tam bylam i byla sala ladnie przygotowana na jakies przyjecie :) ladnie nakryte stoly , a na scianach takie nijak nie pasujace kepki smutno zwisajacych niedopompowanych balonow, a pani powiedziala ze moze mi polecic ta firme dekoratorska ;)))) (ale chyba znow zmieniamy troszke temat) ;)
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
no moze, ale z drugiej strony, te filary to swietny powod do rozkrecania "korowodow".. wiem z doswiadczenia ;) "zimny" wystroj milo mi sie kojarzy, szczegolnie na lipcowe duchoty (jesli beda!), z jednej strony biale sciany, a drugiej szyby "kolorowane" daja cieply odcien :) widac, jakbym sama szukala wytlumaczenia, dlaczego mi sie tam podoba :) i ceny nie takie zle... :) eh...