Widok

Pamięć przodków

Kontynuacja szkodliwej, destrukcyjnej i z konsekwencjami pamięci przodków kultu religijno - folklorystycznego stworzonej materii, nazwanej umownie, czyli zjawisk astronomicznych przesilenia zimowego i wiosennego, palenie ognisk, stypy pogańskiej etc....Połączone z wydarzeniami biblijnymi, bez weryfikacji odkryć nauki, zbieżnej z Biblią - instrukcją życia w systemie duchowo - informacyjnym, jest zbiorową nieświadomością, czynienia destrukcyjnych falowych zakłóceń w systemie, za które poniesie się konsekwencje.
"I poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi, bo przyczyną wszelkiego zła jest brak wiedzy biblijnej, zbieżnej ze świecką." Wersety biblijne tłumaczone są z Biblii Warszawskiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dajesz florian! Karma to suka! Cerberowa ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie strasz ci*lu, nie strasz. Bo się zes.... nu zbudzisz. Proszę o indywidualną dla mnie porcję kar.
Katuj! Tratuj! Ja przebaczę wszystko ci jak bratu. Męcz mnie! Dręcz mnie Ręcznie! Smagaj, poniewieraj, steraj, truj! Ech, butem, Knutem, Znęcaj się nad ciałem mem zepsutem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ku ku :) Exodus 14:14. Cierpliwości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Konsekwencje destrukcji w systemie duchowo-informacyjnym za pomocą falowych zakłóceń. "
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (4 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (13 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

do góry