Widok
Pan Młody - ubiór???
Cześć dziewczyny,
Jak uważacie czy Pan Młody powinien być w marynarce przez całą noc? Czy może ją ściągnąć by czuć się swobodnie? Czy jeśli ją ściągnie będzie to nieeleganckie? hmm... Gdy kupowaliśmy garnitur Pani obsługująca nas powiedziała, że powinien mieć marynarkę przez całą noc. Trochę mi szkoda mojego przyszłego żeby miał być ciągle w marynarce i czuć się skrępowanym, a na dodatek jak będzie upalna pogoda to przecież się mi ugotuje. Jak myślicie?
Jak uważacie czy Pan Młody powinien być w marynarce przez całą noc? Czy może ją ściągnąć by czuć się swobodnie? Czy jeśli ją ściągnie będzie to nieeleganckie? hmm... Gdy kupowaliśmy garnitur Pani obsługująca nas powiedziała, że powinien mieć marynarkę przez całą noc. Trochę mi szkoda mojego przyszłego żeby miał być ciągle w marynarce i czuć się skrępowanym, a na dodatek jak będzie upalna pogoda to przecież się mi ugotuje. Jak myślicie?
Dramat jeżeli Pan Młody ściągnie marynarkę. A co, jeżeli będzie miał mokrą od potu koszulę? Powiem tak, na co dzień mam do czynienia z mężczyznami chodzącymi w garniturach i każdy jest tego samego zdania - to obciach, niezależnie od pogody. Po oczepinach jeszcze jakoś ujdzie, ale nie wcześniej. Nie wypada
A mnie wogole nie obchodzi czy cos wypada czy nie.... Jak mojemu juz mezowi bedzie za cieplo to zdejmie marynarke. Jak mnie beda nogi bolec od obcasow to zmienie na plaskie. Wazne zeby czuc sie dobrze i komfortowo. A co do marynarek to ponoc dopoki Pan Mlody nie zdejmie zaden mezczyzna na weselu nie powinien zdjac wiec zycze powodzenia wszystkim gosciom :)
Mój Maż dosyć szybko zdjął marynarkę bo mimo klimatyzacji podczas ciągłego tańca było bardzooo ciepło. Pytał mnie czy ją zdjąć czy nie (zastanawiał się właśnie czy wypada), powiedziałam żeby zdjął i się nie męczył bo przecież to nie o to chodzi. Teraz nie będzie pamiętał że było mu gorąco, będzie pamiętał, że przez całe wesele nie schodziliśmy z parkietu :)