Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SYLWESTER 2017/2018 PAN TADEUSZ CHWASZCZYNO wątek zamknięty Piękny szałas myśliwski w chwaszczyńskim lesie- wymarzony sylwester za dobrą...
~JOANNA
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 stycznia 2018

Szczerze polecamy wątek zamknięty Polecamy organizację wesela i poprawin na sali Pan Tadeusz. Doświadczenie i...
~Monika i Arek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

wesele wątek zamknięty Witam Ostatnio mialam wesele w Panu Tadeuszu. Powiem szczerze ze miejsce i...
~inka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 września 2014

Sala weslena ok, hotel totalna porażka!!!!!! wątek zamknięty Zdecydowaliśmy się na to miejsce ze względu na klimat i dostępność miejsc...
~kk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2015

Wesele 01.08.2015 wątek zamknięty Organizowanie wesela w Sali Pan Tadeuszto sama przyjemność!! Przepięknie...
~Paulina Leżon
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2015

Rewelacja! wątek zamknięty Czytając Wasze opinie jestem bardzo zaskoczona. Spędzałam tam Sylwestra poraz...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 stycznia 2014

sylwester wątek zamknięty Chciałam się podzielić z wami moją opinią.Czytając wpisy jestem zaskoczona no...
~beata
-

dodano: 17 stycznia 2014

Sylwester 2013 wątek zamknięty Ogólnie- niedosyt!! Kelnerzy nie dbali o stoliki, sterty brudnych naczyń...
~Kasia
-

dodano: 3 stycznia 2014

Sylwester 2013 wątek zamknięty Głodno i chłodno I co tu więcej dodawać no chyba tylko to że na głowę nie...
~Darek
-

dodano: 3 stycznia 2014

sylwester wątek zamknięty Czytam opinie i jestem w szoku.....nie wiem czy ludzie idac na zabawe...
~Asia R.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 stycznia 2013

Sylwester wątek zamknięty Klimat fajny strasznie ubogie meni wszyscy nas znajomi około 18 osób wróciło...
~Gość
1

dodano: 4 stycznia 2013

Wiesław - opinia wątek zamknięty Sylwester w Panu Tadeuszu w tym roku okazał się bardzo słaby. Mało miejsca na...
~Wiesław
1

dodano: 3 stycznia 2013

Polecam!!! wątek zamknięty Najlepszy Sylwester do tej pory!! Muzyka dla każdego, czyli lata 70-te,...
~Gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 stycznia 2012

Wesele wątek zamknięty "Pan Tadeusz" wydawał się być bardzo dobrym pomysłem, by zrealizować tam...
~M.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2010

wesele... wątek zamknięty uwaga na klimatyzację! chata jest kryta papą więc nietrudno się domyślić, ze...
~Kry
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2010

SYLWESTER 08-09 wątek zamknięty Byliśmy z żoną i parą przyjaciół. Wspaniała atmosfera i super zabawa. Bardzo...
~Mario Mauro
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 października 2009

organizacja wesela wątek zamknięty Wszystko zgodne z umową.Przesympatyczna obsługa i właściciele.Sprawna obsluga...
~Renata Kubicka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

17

wątków

do góry