Widok

Panna mloda - okularnica??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie. Czy wsrod was sa przyszle pann mlode ktorena codzien chodza w okularach? Co robicie z nimi w dniu slubu idziecie w czy wymieniacie na szkla ?? Moj przyszly maz nawet nie chce slyszec o szklach a ja choc czuje sie w okularkach dobrze na codzien to nie wyobrazam sobie tego aby pojawic sie w nich w dniu slubu. A Wy??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Yyyy... ja tak troszkę nie rozumiem Waszego problemu, dziewczyny... A co jest takiego w okularach, że nie można w nich iść do ślubu??????
Ja na codzień jestem okularnicą. Ale na ten szczególny dzień zaopatrzyłam się w jedniodniowe soczewki, do których od tygodnia staram się przyzwyczaić. Nie jest jednak łatwo. Zastanawiam się jadnak, czy moje oczy nieprzyzwyczajone do soczewek wytrzymają w soczewkach od 10 rano do ok. 5 rano następnego dnia. A zostały tylko 4 dni do ślubu. Czy macie w tym względzie jakieś doświadczenia? Może są jakieś kropelki, które można zakraplać przy założonych soczewkach, a które pomogłyby moim oczom?
Poza tym, czy soczewki zakłada się przed zrobieniem makijażu, czy po? I jaka jest kolejność w przypadku zmywania makijażu?
co prawda nie nosze okularów,ale nie wyobrazam sobie abym mogła iśc w okularach do slubu!! Wydaje mi sie ze to szpeci cały strój.Lepiej wymienic na szkła.
do góry