Widok

Panny Młode 2010 - Wasze suknie ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Myślę że już pora również na taki wątek ;) Ja swoją pokażę jak inne się odważą hyhy :P

ZAPRASZAM :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja sukienka wygląda tak:

http://www.cymbeline-gdynia.com/damille.html

Na żywo jest nieporównywalnie ładniejsza. Na zdjęciu nie zwróciłam na nią uwagi, ale jak ją przymierzyłam, to wiedziałam, że to TA!
Sliczna sukienka, tez chce taka kupic:)
Czy moglabys mi napisac, w jakim salonie jest i ile kosztuje?
ŚŁiczna jest ta suknia. Gdzie można ją kupić w Trójmieście?

Dzięki
Szukam konkrentej sukni, mam jej zdjęcie ale nie wiem jak umieścić na forum. Pomocy!!!
Dzięki
http://forum.trojmiasto.pl/Wrzucanie-fotek-ktok-po-kroku-INSTRUKACJA-z-rys-t62975,1,11.html
Szukam takiej sukni, widziałyście ją może gdzieś w Trójmieście albo okolicach?
Dzięki

image
Hej, masz jeszcze tę suknie na sprzeadaz?? Jaki to model i ile kosztuje:) odpisz na maila: paulina_zakrzewska@wp.pl
Oto przedstawiam Wam - moja sukienke :)

image

Mama Filipa
Mi rowniez bardzo podoba sie ta suknia;-)jest sliczna, wiesz moze jaka jest cena i czy mozna ja przymierzyc w salonie arttreen w gdańsku??;-)
A ja zdecydowałam się na Cymbeline Douceur, to była miłość od pierwszego wejrzenia :)

image
emmi21 - przyłączam sie do zachwytów, jest przesliczna ta suknia Anniston!

mam pytanie do dziewczyn, czy któraś z Was mierzyła suknie Anniston z małym biustem? :) bo jeśli mój drobinkowy biust nie będzie tu wyglądał korzystnie, to chyba się załamię!
Lucy - cudna jest ta suknia, ale zapewne cena oszałamiająca;P

i mam pytanie o biust, czy nic nie 'wyłazi'? bo suknia wydaje się dość płytka w tym miejscu. jednym słowem idealna na mały biust!:)
No cena jest dość oszołamiająca, ale jak bym ją sprzedała to jakoś to udźwignę :)

Ja mam mały rozmiarek a jeszcze mniejszy biust więc nawet nie zwróciłam na to uwagi, ale myślę, że można ją dopasować do każdej figury, w zależności od podanych w salonie wymiarów :)
dziewczyny ! słuchajcie czy któraś mierzyła suknie farage model allize ? nie ma g nigdzie w necie a chciałabym znac zdanie kogoś o tej sukni ;)
podbijam i ponawiam pytanie nt sukni farage alize??
polecam suknie Maggie Soretto- jestem dystrybutorem - kontakt 504930436 lub 516131200
A to miała być moja ale po przymierzeniu okazało się że jestem za niska i za bardzo rozłożysty jest dół
image
A w końcu wybrałam podobną ale dużo lepiej w niej wyglądam:)image
A to może dodam jeszcze że do tej sukni będe miała czerwone buty, czerwony bukiet i czerwonego kwiata we włosach. Coś w takim stylu jak na zdjęciu. Co wy na to?
image
aaachh... piękne:) ta druga była jedną z inspiracji w tworzeniu mojej wymarzonej sukni:) - troszkę za dużo ma bajerów jak dla mnie, ale kształt... achhhh...:) coś zmieniłam tu i tam i moja suknia ze snów już się szyje:)
ciekawy pomysł - może wyglądać super. Niestety żadne z oglądanych butów typowo ślubnych mi się jak dotąd nie podobały. Kupiłam przepiękne sandałki na platformie i zgrabnym obcasie, w kolorze srebrnym wpadającym w jaśniuteńki błękit. Jeśli nie znajdę żadnych białych butów, które by mi się podobały, to pójdę właśnie w tych:) a jak znajdę, to te srebrne będą na poprawiny. Co myślicie dziewczyny o butach w innym kolorze niż suknia ślubna? dodam że na mojej sukni będą delikatne kryształki połyskujące na srebrno, chyba powinno pasować??
do góry