Widok
:) a ja dzisiaj byłam na przymiarce w Agnes... panie BARDZO miłe, pomocne:) przymierzyłam chyba z 7 sukni:) ale najbardziej spodobała mi się z nowej kolekcji...niestety nie ma jej jeszcze w internecie:( ale była przepiękna:) okazało się też,że jednak nie w białej, ale w kremowej (ivory) mi najlepiej:)
Ja mam ślub w maju.Byłam jakiś miesiąc temu w salonie marietta żeby zobaczyć co mają ciekawego, wcześniej telefonicznie umówiłam się od razu na przymiarki żeby zobaczyć jaki typ w ogóle sukni mi pasuje.
Niestety nie mam zbyt dobrych wspomnień z obsługi. Pani jak usłyszała,że w maju mam ślub a jeszcze chcę wypożyczyć nie kupić suknie to przestała się mną interesować. Poszła sobie gdzieś a mi kazała wybrać suknie które chcę przymierzyć. Nic sama nie zaproponowała a moja wizyta w salonie z przymiarką 4 sukienek trwała ok 30min :|.
W tym tygodniu jestem umówiona w madonnie wiem,że już będzie lepiej bo rozmawiałam osobiście z Panią pracującą tam i była bardzo pozytywnie nastawiona i miła.
Niestety nie mam zbyt dobrych wspomnień z obsługi. Pani jak usłyszała,że w maju mam ślub a jeszcze chcę wypożyczyć nie kupić suknie to przestała się mną interesować. Poszła sobie gdzieś a mi kazała wybrać suknie które chcę przymierzyć. Nic sama nie zaproponowała a moja wizyta w salonie z przymiarką 4 sukienek trwała ok 30min :|.
W tym tygodniu jestem umówiona w madonnie wiem,że już będzie lepiej bo rozmawiałam osobiście z Panią pracującą tam i była bardzo pozytywnie nastawiona i miła.