Widok

Panny Młode 2010 - Wasze suknie ;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Myślę że już pora również na taki wątek ;) Ja swoją pokażę jak inne się odważą hyhy :P

ZAPRASZAM :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mnie w Mariecie przyjęto naprawdę miło. Tym bardziej że pierwszy raz przyszłam bez umówienia się, musiałam tylko trochę poczekac bo były zajęte przymierzalnie.
Do salonu Marietta poszlam pierwszy i ostatni raz. Panie sa niestety bardziej zainteresowane piciem kawy i plotami niz klientkami.
:) a ja dzisiaj byłam na przymiarce w Agnes... panie BARDZO miłe, pomocne:) przymierzyłam chyba z 7 sukni:) ale najbardziej spodobała mi się z nowej kolekcji...niestety nie ma jej jeszcze w internecie:( ale była przepiękna:) okazało się też,że jednak nie w białej, ale w kremowej (ivory) mi najlepiej:)
to chyba suknia widmo ktora nie istnieje w necie,ale z pewnoscia jest w realu poniewaz juz ja zamowilam;-)
też niestety nie znalazłam...
też szukałam ale nic nie mogłam znaleźć
dziewczyny pomozcie!!!mam juz zamowiona suknie ale nie moge znalesc zdjecia tego modelu w internecie-LIDO z salonu farage.
piwonia @
nic strasznego ;) obronę będziemy chyba mieć dopiero przed Świętami ;/
chociaż nie... gdyby coś poważnego było to pewnie byś dzwoniła :)
ulala juz się boję...
jak bedziesz chciała jakiś suwaczek to służę pomocą :)

p.s dzwoniłam dziś do dziekanatu w sprawie obrony, szczegóły na @
O dobrze wiedzieć... jakoś w lutym- marcu zaczne sie już konkretniej rozglądać i mierzyć, może cos innego tez wpadnie w oko... jak kiedyś juz mierzyłam suknie to podobała mi sie całkiem inna, tzn na mnie mi sie podobała... więc chyba najlepszym sposobem na wybrane jest poprostu przymiarka :)
Piwonia gdybym umiała to zrobić to może i bym coś wstawiła... ale wiesz jak to z moimi zdolnościami :P w końcu po informatyce jesteśmy co nie :) hehe
niunta miałam Ci powiedzieć, że ta suknie Urszuli Mateji są w salonie Marietta :)
dziwne , mnie najlepiej obsłużono własnie w Mariettcie.

W Madonnie jest bardzo sympatyczna P.Patrycja :) ale cyny w Madonnie są zabójcze i nie przypominam sobie żeby była możliwość wypożyczenia sukni.
Ja mam ślub w maju.Byłam jakiś miesiąc temu w salonie marietta żeby zobaczyć co mają ciekawego, wcześniej telefonicznie umówiłam się od razu na przymiarki żeby zobaczyć jaki typ w ogóle sukni mi pasuje.
Niestety nie mam zbyt dobrych wspomnień z obsługi. Pani jak usłyszała,że w maju mam ślub a jeszcze chcę wypożyczyć nie kupić suknie to przestała się mną interesować. Poszła sobie gdzieś a mi kazała wybrać suknie które chcę przymierzyć. Nic sama nie zaproponowała a moja wizyta w salonie z przymiarką 4 sukienek trwała ok 30min :|.
W tym tygodniu jestem umówiona w madonnie wiem,że już będzie lepiej bo rozmawiałam osobiście z Panią pracującą tam i była bardzo pozytywnie nastawiona i miła.
niunta walnij sobie też jakiś oczo-j*******suwaczek :D
ale teraz nie trudno będzie Ci znaleść swoje posty :) wyróżniasz się:)
tak wiem , poniosło mnie trochę :D trochę inne niż wszyscy mają ;)
do góry